Dar nepraejo metai,kaip nusipirkom BEKO skalbimo masina.Vakar jau penkta karta ji man sugedo!Nu tai cia dabar kas?Praeita karta,kai buvo meistras,jis man sako:gal jus nemokat naudotis?As jam ir sakau:as skalbimo milteliu i razete nepilu...Zinau kaip naudotis.
Gal kas susiduret su panasia problema?
Ir dar,jau dabar net bijau kviestis meistra-palaikys visiska beprote ir kerepla.
Taigi tegu keicia kol garantinis dar nesibaige! Tik reikia patriuksmauti biski. Nes kai baigsis garantinis , mokesi is savo kisenes.
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 14:44) |
Ir dar,jau dabar net bijau kviestis meistra-palaikys visiska beprote ir kerepla. |
as kiek zinau tris kartus preke taiso paskui turi pakeist i nauja

QUOTE (Laselis @ 2003 12 19, 14:48) |
Taigi tegu keicia kol garantinis dar nesibaige! Tik reikia patriuksmauti biski. Nes kai baigsis garantinis , mokesi is savo kisenes. |
Garantija 5 metams,bet atvirai pasakius ,mane jau uzkniso ta skalbenke.Siandien net pagalvojau,kad geriau buciau pirkus deveta.Tikrai butu maziau bedu!
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 16:52) | ||
Garantija 5 metams,bet atvirai pasakius ,mane jau uzkniso ta skalbenke.Siandien net pagalvojau,kad geriau buciau pirkus deveta.Tikrai butu maziau bedu! |
Tie 5metai tokie apgaulingi! Tu gerai paskaityk.Metai nemokamas taisymas, kiti metai nemokamos detales , dar kiti nemokamas detaliu pristatymas ir tt. Bent mes taip su saldytuvu ir dujine apsigavom.Dar gerai , kad negenda.Taip , kad paskaityk gerai
Kaip ten bebutu,net vieneri metai NEPRAEJO!O jau 5 karta reikia taisyt.Nu nesamone kazkokia!
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 15:00) |
Kaip ten bebutu,net vieneri metai NEPRAEJO!O jau 5 karta reikia taisyt.Nu nesamone kazkokia! |
o ko tau naujos nepakicia? juk po trecio taisymo t.y. ketvirta kart turejo netaisyt o keisti i nauja preke
Paprastai ilgai garantija duoda bugnui ir dar kazkam kas beveik negenda, o visokios gumos, kaitinimo elementas ir t.t. - neduoda.
Mano anyta turi Beko dujine virykle. Jau 2 metai. Modelis paprastas, viruj dujos, o orkaite - elektrine. Tai va dar nepraejus 2 metams sutrukinejo, sueizejo visi keturi, nezinau kaip pavadinti, tie juodi skrituliai kur dujos iseina. Garantijos jau neber. Na, ji daug gamina, bet vistiek neasamone. Pas mano mama rusika jau virs 20 metu, bet dar nesutrukinejo. T.p. nesinaudija tom kibirkstim, kur dujinei uzdegt, mat suveikia is kokio 15 karto. Ir dar tas juodas remas ant kurio puodai statosi, uzdejus sunkesni puoda, ciuozia i sali. Vnz reikia pataikyt uzdet, kad nenuslytu. Orkaite labai patenkinta, viskas gerai iskepa.
Nieko nepirkciau is Beko
Mano anyta turi Beko dujine virykle. Jau 2 metai. Modelis paprastas, viruj dujos, o orkaite - elektrine. Tai va dar nepraejus 2 metams sutrukinejo, sueizejo visi keturi, nezinau kaip pavadinti, tie juodi skrituliai kur dujos iseina. Garantijos jau neber. Na, ji daug gamina, bet vistiek neasamone. Pas mano mama rusika jau virs 20 metu, bet dar nesutrukinejo. T.p. nesinaudija tom kibirkstim, kur dujinei uzdegt, mat suveikia is kokio 15 karto. Ir dar tas juodas remas ant kurio puodai statosi, uzdejus sunkesni puoda, ciuozia i sali. Vnz reikia pataikyt uzdet, kad nenuslytu. Orkaite labai patenkinta, viskas gerai iskepa.
Nieko nepirkciau is Beko

QUOTE (Atize @ 2003 12 19, 15:11) | ||
o ko tau naujos nepakicia? juk po trecio taisymo t.y. ketvirta kart turejo netaisyt o keisti i nauja preke |
Is tiesu, neesu girdejus apie tai,kad po trecio karto keicia.Reikes pasiteiraut.Aciu.
Mano dede remontuoja buitine technika, tai sake - niekas taip negenda kaip BEKO
. NIEKAD NEPIRK BEKO.

Nu blyn,net nezinojau kad BEKO tokia bloga
O mes jau antri metai virykle BEKO naudojamies,ir 1m. skalbianke.Bet kol kas tfu tfu,nebuvo sugede....Bet va elektros be proto ryja,nors ir A klase