Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ką galvojate būdamos vienos

Kai bunu viena, galvoju apie tai, ka cia dar padarius, kad rytoj butu geriau nei siandien ar bent jau taip pat - kad tureciau darba, kad galeciau mus abu islaikyti be jokios pagalbos, kad vaikui nepritruktu mamos darboholikes demesio ir jis paauges neimtu ieskoti prieglobscio gatveje, kad sugebeciau viska savo gyvenime suderinti...
Zodziu, kazkokia baime jauciu, nes mano, kaip vienises pradzia buvo labai sunki ir skaudi...

Ir apie nuosava buta, zinoma svajoju ir apie geresne masina...
Atsakyti
Svajoju apie vidine ramybe,apie stabilia siandiena,apie raminancia tustuma ir kad baigtusi greiciau kosmaras kuriame dabar gyvenu cry.gif

Ir aisku svajonese toli matau save laiminga su savo vaikais ir tikiu kad taip ir bus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuole: 09 vasario 2005 - 16:16
Aš svajoju, kad galėčiau būti rami dėl ateities. Kad galėčiau savo dukrai duoti viską, ko jai reikia (įskaitant ir materialius dalykus rolleyes.gif)

Kartais pasvajoju, kad norėčiau į Italiją. Arba į Novegiją pažvejoti per atostogas... tongue.gif

Kad daugiau saulės būtų ir pavasaris greičiau ateitų. Ir kad namuose visada būtų saugu, jauku ir šilta...

Tokios labai jau žemiškos svajonės mano blush2.gif
Atsakyti
Svajoju, kad mano vaikutis isaugtu doru zmogum, kad musu rysis isliktu stuprus per ilgus metus, kad mes nenutoltume vienas nuo kito ir kad jis nesijaustu vienisas salia darboholikes mamos blush2.gif
Dar svajoju nesutikti daugiau gyvenime lochu, besikesinanciu i vieta mano lovoje, sirdy ir galvoje schmoll.gif Per daug teko iskesti issiskyrimu, per daug suduzusiu vilciu, per astrus tas isdavystes, abejingumo skausmas verysad.gif O apie tikra princa... jau nebezinau ar svajoju... unsure.gif tiesiog nenoriu, kad daugiau skaudetu, nebenoriu... tiesiog svajoju nebeliudeti daugiau taip, kaip per pastaruosius metus liudejau ir kentejau....
Atsakyti
As svajoju apie nuosava 3 kambariu buta, kaip vasara skrisim su Gintare lektuvu pas drauga, paskui jis sugris ir paimsim globoti leliuka is vaiku namu, o po kokiu 10 metu turesim dar viena savo leliuka, kad mano vaikai nesijaus tokie vienisi kaip as vaikysteje ir paauglysteje (esu vienturte).
Atsakyti
na as jau galvoju apie savo ateiti... as dar ne vienisa, bet greit galiu ja tapti, cia galima pavadinti bus skyrybos per prievarta... cry.gif ...as jau daba svajoju, kad to neivyks (nors yra keli procentai, kad nebus smile.gif , bet as galvoju apie blogiausia...Seniau svajojau isigyt didesni buta ar namuka, ji isirengti, tureti gera darba, tureti tris vaikiukus, gyventi super rolleyes.gif , taciau kuo artyn atsiskyrimo diena, tuo tolyn tos svajones. as bandau padaryt viska, kad vyras liktu seimoje ;(
Atsakyti
Aš norėčiau daugiau uždirbti,pasiekti kokios nors karjeros,persiremontuoti butą ir nusipirkti nedidelę mašinyte,kur kartu su sūnum važinėtumėm po Lietuvą(pradžiai)...Tai yra būti nepriklausomai ir neprašynėti vyro pinigų išlaikymui.
Atsakyti
Noreciau, kad visos mano svajones isipildytu:)
Siuo metu svajoju atsiremontuoti butuka, kuriame gyvename su mazaja princese. Ir vasara islekti i siltus krastus pailseti.....
Kartais pasvajoju apie princa....(dazniausiai tada kai sugenda kas nors namie:)))
Atsakyti

Norečiau ramiai gyventi, nebijoti rytdienos, norečiau pasikeisti savo mašinytę,užsidirbti pinigų ir pakeliauti,norėčiau, kad mano vaikai būtų laimingi.
Turiu daug svajonių, dalis jų - jau išsipildė... smile.gif
Atsakyti
vakar svajojau apie meile, apie mylincias akis... apie zmogu, kuris glosto veida ir kuris buciuoja akis biggrin.gif Siandien apie tai svajojau visa diena:D su svajonemis baigiu ir darba, na niekaip negalejau darbuotis doh.gif
Atsakyti
Dazniausiai svajoju apie saule danguje, kuri susildytu mane savo siltais spinduliukais.
Apie daug ka svajoju ir galvoju...ai net susigraudinau.
Atsakyti
Gal kam pasirodys juokinga,nesuprantama,o gal ir labai pazystama,bet siuo metu nerealiausia svajone,tiksliau keletas svajoniu,yra buti vienisa mama.Arba,kad butu galima atsukti laika atgal biggrin.gif kad man tada dabartini mano prota,kad nebuciau istekejus,nors zinau kaip vaikui svarbu turet,bendraut su tevu,bet svajoju,kad jis isvaziuotu i kokia Ispanija ir...nebegriztu.Apmaudu,kad taip,tikrai nemaniau,kad taip bus gyvenime,bet pavargau taip gyventi:viena diena rojus,kita-pragaras.Musu su vyru vertybes toli grazu nesutampa.Bet bent jau dabar kaip sako,neatsisakys dukros ir neiseina is mano tevu namu(nes ten gyvenam)kol ne issiskyre oficialiai(beto skirtis jis nenori,cia,anot jo,man blogai,o jam kas)Taip ir kankinames.Bet svajoju toliau...

Atsakyti