Mano mama į svarainių kompotą visada pridėdavo cukinijos
tai ji kaip ananasas gaudavosi. Tokia jau puiki ši daržovė, kai reikia sūri, kai reikia saldi, ir vis kitokia
QUOTE(markse @ 2010 08 06, 12:48)
Mano mama į svarainių kompotą visada pridėdavo cukinijos
tai ji kaip ananasas gaudavosi. Tokia jau puiki ši daržovė, kai reikia sūri, kai reikia saldi, ir vis kitokia 
O as darydavau su geltonom slyvutem - cukinijos skonis kaip ananasu
Darze dabar tiek cukiniju, kad tikrai reik galvot, ka su jom gero nuveikti
QUOTE(Raile @ 2010 08 06, 11:03)
Man irgi idomu, kokio dydzio kubiukais pjaustot? Stambiai ar smulkiau? Ar labai sukrenta patroskinus? 
As tokiais pjaustysiu,kaip ir stiklainiuose matot
QUOTE(markse @ 2010 08 06, 11:21)
Sito nepasakysiu ar laikysis ilgai ar ne,siais metais pirma karta dariau,bet manyciau turetu ilgai laikytis
Beje,kai atsidarem paragaut stiklainiuka,tai nesitikejau rast ten astrumo
Padariau siandien su cesnakais ir pomidoru padazu.. Na, nezinau
, bet man nelabai
Keistas pacios cukinijos skonis
Pliusas tik tas, kad greitai gaminasi
QUOTE(Raile @ 2010 08 06, 21:27)
Padariau siandien su cesnakais ir pomidoru padazu.. Na, nezinau
, bet man nelabai
Keistas pacios cukinijos skonis
Pliusas tik tas, kad greitai gaminasi 
Ir mes siandien isbandem, bet mums labai patiko. Turim toky neaisku augala, ant seklu pakelio rase cukinija, net ji apvali, nors zalia, zievele tikrai panasi kaip cukinijos. Tai va is jos ir darem. Skonis
Papildyta:
QUOTE(Raile @ 2010 08 06, 11:03)
Man irgi idomu, kokio dydzio kubiukais pjaustot? Stambiai ar smulkiau? Ar labai sukrenta patroskinus? 
As atmatavau 5l netroskintu cukiniju, tai jas padarius, na istroskinus teliko 3l
QUOTE(Raile @ 2010 08 06, 21:27)
Padariau siandien su cesnakais ir pomidoru padazu.. Na, nezinau
, bet man nelabai
Keistas pacios cukinijos skonis
Pliusas tik tas, kad greitai gaminasi 
Och velnias
Man tai labai patiko cukinijos su česnakais, jau dvi partijas padariau ir dar darysiu. Tik pastebėjau, kad skonis priklauso nuo pomidorų padažo, aš paskutinį kartą dėjau kėdainių natūralų, tai labai skanu.
QUOTE(Raile @ 2010 08 06, 21:27)
Padariau siandien su cesnakais ir pomidoru padazu.. Na, nezinau
, bet man nelabai
Keistas pacios cukinijos skonis
Pliusas tik tas, kad greitai gaminasi 
as toki su cesnakais pasidarau prie mesos greitam naudojimui, tai neskanu nei vyrui nei vaikams
Šiandiena aš,cukinijas konservavau su morkytėmis.
Tai dariau pirmą kartą,tikiuosiu,kad pavykęs bus receptas.
Daug nedariau,bet pabandymui dariau porą stiklainių{2ltr.}
Tai dariau pirmą kartą,tikiuosiu,kad pavykęs bus receptas.
Daug nedariau,bet pabandymui dariau porą stiklainių{2ltr.}
Jau 2 kartus dariau su česnakais ir pomidorų padažu. Super receptas
Tik man geriausias tomatas Vilkaviškio, jis labai priena tą senovišką tomatą ir yra labai raudonas. SU juo mano cukinijos super ir atrodo ir skanios
turiu viena cukiniją, eisiu ir pabandysiu padaryti su česnaku, paragavimui, žiūrėsiu ar patiks mano šeimynai.
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 12, 12:29)
turiu viena cukiniją, eisiu ir pabandysiu padaryti su česnaku, paragavimui, žiūrėsiu ar patiks mano šeimynai.
Esmė yra valgyt ne iš karto, o palaikykit bent parą, kad susivienodintų ten visas skonis










