QUOTE(Donalita @ 2007 08 02, 13:11)
Kiek supratau skaitinedama postus, vitaminas D vaikams duodamas tik Lietuvoje. Viena mama, gyvenanti Švedijoje (ar kažkur, nepamenu) rašė, kad gydytoja tik akis išpūtė apie tai išgirdus. Aš - Airijoj, irgi apie tai nieko negirdejau, ir savo natūralistinėse knygose (angliškose, australietės natūralistės) nieko neradau. Turbūt jie laiko, kad tai yra normalu

Kažkada keliausim pas homeopatą gydytoją, tai paklausiu, nes ta višta pediatrė mane jau rimtai sudiorgino - žino tik arba tabletės ( suaugusiųjų - kūdikiui

) arba niko visai.
Ačiū už atsakymus
matai, kiekvienos salies medikai turi savo krypti- cia tas pats kaip ir su lietuviais medikais: vieni sako viena, kiti sako kita... nesuprasi. na o del pediatres- gal turit galimybe ja pakeisti? kad ir kokia teorija ji besiremtu, pirmasyk girdziu, kad vaikui butu skiriamos suaugusiuju tabletes- juk vaikisku vaistu yra visiskai atskira linija!
laikykites
QUOTE(jogė @ 2007 08 02, 17:14)
Tai va kad turi prašyti siuntimo ir dar išsiklausinėja dėl ko ir t.t. ir kai prašiau nedavė sako nėra reikalo, nematau nieko blogo dėl ko reiktų susirūpinti. Tai ryt iš pat ryto skriusiu pas gydytoją ir pakelsiu tokį vėją , ir tegul pabando man siuntimo neduot, mat ji reikalą pamatys kai jau per vėlu bus...
teisingai, kelk veja, ji neturi JOKIOS TEISES neduoti siuntimo, o jei visviena neduos- siulyciau pirmu taikiniu eit i registratura ir keist daktara. jei jau ir ten pradetu aiskinti, kad atseit negalima ir tt (jiems terstis su tuo nemaza reikia, tingi) -parodyk, kad esi protinga, apsisvietusi, LR istatymus ir paciento teises zinanti moteris, pasakyk, kad puikiai zinai paciento teise PACIAM pasirinkti gydytoja, o jei sakosis- iskarto sakyk kad vedeja poliklinikos kviestu, oi pamatysi kaip greitai tau ir gydytoja pakeis, ir ka tik nori padarys!
sekmes, parasykit paskui, kaip sekesi