Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų chirurgas Santariškėse

Aptikau guzelį vaiko kakliuke, labai neramu.
Važiuosim iš karto i Santariškes konsultuotis, tik pas ką???
Galit patarti?
Atsakyti
Jei vis dar ten dirba, gal pas Gurską bandykite? http://209.85.135.10...a...;cd=1&gl=lt

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
tik pas Prana Gurska
Atsakyti
Mus operavo gyd. Maleraviciene, tai irgi nuostabi moteris 4u.gif
Atsakyti
Gyd. Meška thumbup.gif , labai graziai vaikus pakalbina, viska gerai isaiskina. Man tai labai patiko. Jis kazkaip pora dienu per sav. dirba Seskines poliklinikoj, tai jeigu jus ten prisirase, tai eikit pas ji i poliklinika ir jis tiesiai paskirs laika operacijai.
Atsakyti
Rekomemduociau gydytoja Maknaviciu - nuostabus gydytojas, labai moka su vaikais bendrauti - ir laaabai gera patirti turi, ne veltui santariskese I chirurginio skyriaus vedejas thumbup.gif Jei labai skubiai pas ji reik, galima i Medicinos diagnostikos centra, tik ten jau konsultacija kainuoja apie simta lituku, o jeigu dar kokie tai tyrimai... unsure.gif
Atsakyti
Mus isgelbejo gyd. Gurskas, tikras profesionalas, super gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytės, turių klausimėlį, gal kuriai teko susidurti su chirurgu Trainavičiumi? Mes gavo siuntimą pas jį- mums padidėjęs limfmazgis ir įtaria kad gali būti dėl TBC vakcinos unsure.gif
Atsakyti
Ačiū jam, kad mano vaikas gyvena.
Neabejokit ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 03 05, 16:15)
Ačiū jam, kad mano vaikas gyvena.
Neabejokit ir sėkmės 4u.gif

4u.gif Ačiū už patarimą smile.gif Šiandien kaip tik buvom pas jį - super gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
tikrai galiu parekomenduoti gyd. L.Šarkiną. Labai geras gydytojas, rupestingas, demesingas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif blush2.gif norėjau pasiteirauti............ Man ambulatorijoj (mes kaime gyvenam) aiškino, kad važiuojant su kūdikiu (3 men) į Santariškes pas chirurgą iš anksto registruotis nereikia. Kad nebūtų ke;ionė per niek, gal galite kas pasakyt, kaip iš tikro???? g.gif

Dėkinga 4u.gif
Atsakyti