Įkraunama...
Įkraunama...

Daržovių pjaustyklės

sveikos mamytes,

norėčiau nusipirkt daržoviuų elektrinę pjaustyklę nes žiauriai mėgstu įvairias salotas, bet noriu kad pjaustytų taip kaip "maximos" padarytos salotos. tačiau nenoriu labai brangios. tai va noriu geros ir pigios gan pasidalinkite savo patirtimi smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šiaudeliais, griežinėliais, fri pjausto universalios. Yra tokios vokiškos pvz. mačiau universalinėje ( Vilniuje) 1 aukšte kur inadai. Tas pigu kainuoja apie 80 lt. Pati esu pirkusi rusišką gariūnuose už 30lt. Aštrūs peiliukai reikia pirštus saugoti. Rimi esu pirkusi už 30lt. kvadratėliais pjaustančią svogūną, bet dažniausiai naudoju ją agurkams į salotas mišraines. Dabar naujame selekt žurnale panašias reklamuoja apie 24lt. kainuoja. Viena, kita ir susidaro sumelė. tai įsigijau kombainą, prisipirkau papildomų peiliukų ir atsidžiaugti negaliu, ir pirštai sveiki.
Atsakyti
As turiu Bosh kombaina, tai ten yra nemazai peiliuku, kurie laaabai graziai darzoves supjausto.
Man atrodo ,jog pigiu ir geru TOKIU dalyku nebuna
Atsakyti
Aš tik už normalų kombainą... visokių tarkų turėjau, tikras š... Galima pirkti prastesnės firmos...
Atsakyti
Aš irgi kombainą turiu, bet turiu prisipažinti, kad dažniau rankom pjaustau - na kažkaip man skaniau su žmogišku prisilietimu ax.gif Bet jei daugiau reikia, tai kombainas dirba.
Atsakyti
Gal kas zinote kur butu galima isigyti tokia senoviska kopustu pjaustykle? doh.gif Kad pasidaryt raugintu kopustu ziemai...

http://www.cricketbr...bage_grater.jpg

O gal kuri netycia turite tokia parduoti? g.gif
Atsakyti
Vakar mačiau maximoje. Taip pat būna senukuose ir turguose.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2009 09 18, 15:52)
Vakar mačiau maximoje. Taip pat būna senukuose ir turguose.

Tikrai Maximoj? blink.gif Cia kurioj? g.gif
Senukuose i mane is pradziu keistai ziuri, nes nelabai supranta ko as noriu, bet kai pagaliau issiaiskinam, tai paaiskeja, kad nera pas juos tokio daikto smile.gif
O turguj is tiesu rieks atidziau pasisukinet...
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2009 09 18, 16:00)
Tikrai Maximoj?  blink.gif Cia kurioj? g.gif
Senukuose i mane is pradziu keistai ziuri, nes nelabai supranta ko as noriu, bet kai pagaliau issiaiskinam, tai paaiskeja, kad nera pas juos tokio daikto smile.gif
O turguj is tiesu rieks atidziau pasisukinet...

senukuose Kaune, Draugystės g. esu mačiusi prie įrankių vynui daryti (prie laisvalaikio prekių, šalia gėlių)
Ir šiais metais tikrai Maximose yra. Pamačiau Akropolio maximoj prie kopūstų, tiesiog vat taip daržovių skyriuje. kitur neatkreipiau dėmesio
Atsakyti
Jei Marijampolės maximose yra, tai didžiausiuose miestuose tikrai bus. smile.gif Pas mus pjaustyklės padėtos prie stiklainių, dangtelių ir pan.
Atsakyti
esu macius kalvariju turguj (cia Vlniuje), tai Kaune manau irgi turguose turetu buti
Atsakyti
gal kas atkreipėt dėmesį kokios jų kainos?
mano tai kombainas fainai pjausto,bet jai maišais patarkuosiu tai gali ir perdegt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 21 rugsėjo 2009 - 15:39