
Kazkodel mes vadinam juos RUDNOSIUKAIS

REIKES:
0,5 kg farso (paruosti kaip kotletams)
gal 100 gr fermentinio surio
IDARUI:
1 morka,
1 svogunas,
pora cesnako slilteliu
1 paprika
0,5 baklazano,
0,5 mazos cukinijos,
bet galima deti belekokias darzoves, ka tik turit, galima del dziovintus, saldytus, marinuotus grybus -zodziu, pagal skoni ar galimybes

prieksoniu,
druskos,
1 sauksto pomidoru padazo (ar keli sviezi pomidorai)
Visa sita pakepinam/patroskinam eiles tvarka ir gaunam (as kepinu/troskinu grynai ant vandens be jokio aliejaus ar kt):

Farsa paruosiu kaip kotletams ir tada skardoj formuoju is jo tokius dubenelius:

Tada i dubeneliu vidu idedu jau paruosta idara:

ir ant virsaus uzdedu sutarkuota fermentini suri

Tada visa tai pasaunam i ikaitinta 200 laipsniu orkaite mazdaug pusvalandziui. Iskepus gaunam kazka panasaus i:

Valgom su darzovem

