QUOTE(bonda @ 2007 02 01, 15:01)
Na, kaip dziugu, kad cia visoms taip patinka rudnosiai
dedama ta receptuka, ne nepagalvojau, kad taip gali but
is tikro uz sia ideja dekot reiktu vienai mano draugei
is jos as pasaigavau 
As irgi kepiau savaitgali Rudnosiukus
Siaip anksciau kepdavau kazka panasaus, tik nedarydavau maltinuky skylutes, o tiesiog siaip dedavau darzoves ir suri. Taciau su skyle telpa daugiau darzoviu, tai taip net skaniau
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 15, 20:09)
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 29, 19:11)
o sita pirmadieni dariau,tik iskepus paragavau tai toks nelabai,kazkokie kopustai buvo ale per kieti,bet pastovejo siek tiek ilgiau,tai pasaka
ir svarbiausia nesunkiai gaminama,nes as virtuvej tai zalia,net tevai nusistebejo,kad gal jau kraustysiuos pas drauga gyvent,tai mokausi gamint,kad is namu neismestu
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 02, 09:48)
nu jo, kažkieno užklausta kur tas receptas (kai pirmą kartą matai žinutę, tai biesas žino ko tenn klausia) kažkieno įdėta nuoroda, tai išeina dar turiu kelias žinutes sekti, kas ten kokio recepto užklausė ir panašiai
RUDNOSIUKŲ RECEPTAS YRA 15 PUSLAPYJE
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 20:53)
куриные котлетки по-министерски
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.


Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.


Sveika, dariau sitas katletkas
QUOTE(ddaivux @ 2007 01 31, 20:41)
pirma ir paskutini karta kai valgiau - neskanu buvo...per riebu
QUOTE(alexxandra @ 2007 02 07, 14:53)
straipsnis ilgas, o rezultatas tas pats
QUOTE(ddaivux @ 2007 02 07, 19:32)
Tai jau ir pati paskui pamačiau







