 
                
                                    
                
                As gaminau tuos isgirtuosius rudnosiukus, na taikrai nelikau nesuzaveta. Skonis tikrai labai geras. Aciu uz recepta  
                
                                    
                
                
                
             
                
                                    
                QUOTE(*CACA* @ 2007 03 06, 00:43)
Maciau Lietuvoj knygynuose knygeles, kur butent visi tie sumustinukai yra su visomis "gaminimo" instrukcijomis, tik nepamenu kaip vadinasi, o ir paziureti nebegaliu, nes esu ne LT, bet kad yra tai tikrai
 
                
                                    
                
                Ir as maciau knygyne Vagos Megoj   Vadinasi "Sumustiniai" ir ant virselio butent sitie sumustinukai ar kazkokie labai panasus uzdeti
 Vadinasi "Sumustiniai" ir ant virselio butent sitie sumustinukai ar kazkokie labai panasus uzdeti   
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             Vadinasi "Sumustiniai" ir ant virselio butent sitie sumustinukai ar kazkokie labai panasus uzdeti
 Vadinasi "Sumustiniai" ir ant virselio butent sitie sumustinukai ar kazkokie labai panasus uzdeti   
                
                    
                        
                                    
                Tai va: sumalame vištienos krūtinėlę, padruskiname ir įmalame pipirų (geriausiai baltųjų ir kvapiųjų). Daugiau nieko į faršą dėti nereikia. Iš jo sudrėkintom rankom darom "blynus", į kuriuos įdedame sugniaužyto sviesto gabalėlį (sviestą reikia išsiimti iš šaldytuvo anksčiau, kad atšiltų ir iš anksto sugniaužyti pailgus rutulėlius). Jokiu būdu neišriebaluoti mėsos kraštų, nes nesulips gerai; sulipdyti reikia labai kruopščiai, kad bekepant sviestas nepradėtų sunktis, nes ims labai čirkšti aliejus. Kitaip tariant, darom kaip cepeliną: iš išorės mėsa, viduje sviestas. Tada paniruojame: džiūvėsiai-plaktas kiaušinis-vėl džiūvėsiai. Kepame karštame aliejuje. Galima fritiūrinėje, bet man gaila ją teršti, nes džiūvėsėlių nubyra ir jie ilgainiui pagadina aliejų. Tai turiu nedidelį seną puodą, tam skirtą, kurį statau ant viryklės, ir kaitinu, kai tik aliejus pradeda judėti, iš lėto sudedu kotletus. Kai pradeda virti, prisuku iki 1/3 stiprumo, žodžiu, nereikia, kad kunkuliuotų. Kepa apie 10 min., kol iškyla. Kai jau plaukioja paviršiuje, vadinasi iškepė.
 
   sVEIKUTES!!Labai nuostabus sis skyrelis
 sVEIKUTES!!Labai nuostabus sis skyrelis  .Kijevo kotletai tikrai labai skanu,as juos darau panasiai kaip auksciau aprasyta,bet malu krutineliu,o vistos slauneliu mesa ir idedu piene mirkytos baltos duonos...labai skaniai gaunasi
 .Kijevo kotletai tikrai labai skanu,as juos darau panasiai kaip auksciau aprasyta,bet malu krutineliu,o vistos slauneliu mesa ir idedu piene mirkytos baltos duonos...labai skaniai gaunasi  
                
                    
                        
                                    
                
                Gaminau Rudnosiukus labai patiko,super receptukas  
   
   Kadangi vaikai nelabai valgo keptas darzoves,tai jiems padariau atskirai tik su suriu!!!
 Kadangi vaikai nelabai valgo keptas darzoves,tai jiems padariau atskirai tik su suriu!!!  
   
   
                
                                    
                
                
                
             
   
   Kadangi vaikai nelabai valgo keptas darzoves,tai jiems padariau atskirai tik su suriu!!!
 Kadangi vaikai nelabai valgo keptas darzoves,tai jiems padariau atskirai tik su suriu!!!  
   
   
                
                                    
                QUOTE(Dalbara @ 2006 12 11, 00:03)
O aš parodysiu savo patiekalą   Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą
  Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą  bet skonis
 bet skonis 
Tai gi reikės
Virtų makaronų grąžtų
1 žalio kiaušinio
50g grietinėlės
200g parūkyto sūrio
200g faršo
miltų
1 svogūno
sviesto jam pakepti
1-1,5 v.š. pom padažo
prieskonių
Smulkintą svogūną pakepti svieste, sudėti žalią faršą prieskonių, sudėti pom padažą, įpilti vandens ir troškinti apie 15min pamaišant kad faršas nesušoktų į gabalus. Išvirti makaronus. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti supilti ant ką tik išvirtų makaronų ir greit išmaišyti, uždėti tarkuoto sūrio ir vėl išmaišyti.
Makaronus padalinti į 2 lygias dalis. Viena dalim iškloti skardą, ant jo uždėti faršą ir užkloti likusiais makaronais.
Padažas
ant sviesto pakepti miltus pilti vandens truputį pavirti sudėti tarkuoto sūrio ir įpilti išplaktą kiaušinio trynį su grietinėlė. Užvirti. Jei faršą padarau stiproką na gana sūroką tai į padažą nebededu jokių prieskonių.
Padažą užpilti ant makaronų apkepo ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti arkaitėjė kokį 15 min
Skanaus 
 

 Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą
  Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą  bet skonis
 bet skonis 
Tai gi reikės
Virtų makaronų grąžtų
1 žalio kiaušinio
50g grietinėlės
200g parūkyto sūrio
200g faršo
miltų
1 svogūno
sviesto jam pakepti
1-1,5 v.š. pom padažo
prieskonių
Smulkintą svogūną pakepti svieste, sudėti žalią faršą prieskonių, sudėti pom padažą, įpilti vandens ir troškinti apie 15min pamaišant kad faršas nesušoktų į gabalus. Išvirti makaronus. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti supilti ant ką tik išvirtų makaronų ir greit išmaišyti, uždėti tarkuoto sūrio ir vėl išmaišyti.
Makaronus padalinti į 2 lygias dalis. Viena dalim iškloti skardą, ant jo uždėti faršą ir užkloti likusiais makaronais.
Padažas
ant sviesto pakepti miltus pilti vandens truputį pavirti sudėti tarkuoto sūrio ir įpilti išplaktą kiaušinio trynį su grietinėlė. Užvirti. Jei faršą padarau stiproką na gana sūroką tai į padažą nebededu jokių prieskonių.
Padažą užpilti ant makaronų apkepo ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti arkaitėjė kokį 15 min
Skanaus
 
 
Sita recepta isbandziau
 buvo labai skanu, patiko visai seimynai
 buvo labai skanu, patiko visai seimynai
                
                                    
                QUOTE(WANDA @ 2006 08 19, 22:21)
 
 
zodziu skanumas ziaurus
cia viskas ko prireiks

cia prieskoniu misinys is druskos ,pipiru,rozmarino,ciobreliu ir melisos a..da cesnakas

2 val marinuojam,po to po oda pakisam sviesto

ir sukraunam jai i klyna tiek citrusu,svogunu,ir sv. zoleliu

tadu kepam 240 tempoj 1 val.10 min
ziauriai skanu,nepatikesit kol nepabandysit,citrusu kvapas ,nuo sviesto sultingumas ir odeles traskumas ,ir dar sv. zoleles ,zodziu dedu 10 su + sau
cia nukopinau is interneto recepta

kepeme sita vista - labai skanu. tikrai citrusu ir zoleliu kvapas nuostabus. tiesa, tikslesnio recepto paieskojau internete. ir dar rudnosiukai labai skanu! siandien valgeme:)
aciu uz idejas!
Pekino kopūsto kotletai
Pekino kopūstas nedidelis,viena morka,didelis svogūnas,nepilnas puodukas manų kruopų,du kiaušiniai,prieskonių,apie pusę kg.galite ir mažiau kokio nors faršo,aš tai dėjau jautienos.daržoves sutarkuojam ,viską sumaišom,darom kotletus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje.
 Gaunasi labai sultingi ir skanūs
 Gaunasi labai sultingi ir skanūs  
  
                
                                    
                QUOTE(yyla @ 2007 03 09, 12:49)
Pekino kopūsto kotletai
Pekino kopūstas nedidelis,viena morka,didelis svogūnas,nepilnas puodukas manų kruopų,du kiaušiniai,prieskonių,apie pusę kg.galite ir mažiau kokio nors faršo,aš tai dėjau jautienos.daržoves sutarkuojam ,viską sumaišom,darom kotletus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje. Gaunasi labai sultingi ir skanūs
 Gaunasi labai sultingi ir skanūs  
 
Pekino kopūstas nedidelis,viena morka,didelis svogūnas,nepilnas puodukas manų kruopų,du kiaušiniai,prieskonių,apie pusę kg.galite ir mažiau kokio nors faršo,aš tai dėjau jautienos.daržoves sutarkuojam ,viską sumaišom,darom kotletus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje.
 Gaunasi labai sultingi ir skanūs
 Gaunasi labai sultingi ir skanūs  
 
Atrodo labai skaniai ir nesudetingai, tik as nezinau kaip tas pekino kopustas atrodo
 
   
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Hun @ 2007 03 09, 17:13)
Atrodo labai skaniai ir nesudetingai, tik as nezinau kaip tas pekino kopustas atrodo  
  
 
  
Gali dėti ir paprastą,nėra jau labai didelio skirtumo
 
                
                                    
                QUOTE(yyla @ 2007 03 09, 15:55)
Aciu
 bet gal galetum vistiek paaiskinti kas tai per kopustas
 bet gal galetum vistiek paaiskinti kas tai per kopustas  
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Hun @ 2007 03 09, 16:13)
pekino kopustas,tai toks pailgas kaip kopustas,kaip salotos,lapai plonesni uz kopusto,skanus
 
                
                    
                        
                                    
                 
    










