
Labas visoms kepijelems
Jau receptuku radau tai
reiks greitu laiku viska isbandyti
Kepiau vakar stai toki apkepa
MAKARONAI SU GRYBAIS
1 svogunas
50 gr. sviesto
300 gr pievagrybiu (dejau dziovintu baravyku
)
400 gr. makaronu
1 v.s. aitriosios paprikos padazo (neturejau, tai pabarsciau malta paprika
)
1 kiausinis
1 v.s. miltu
1 a.s. vegetos
pagal skoni druskos, pipiru.
Susmulkintą svogūną pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelėmis, sumesti į svogūnų masę ir dar truputį pakepinti. Užpilti sojos padažo, sukrėsti faršą ir uždengus 5-7 min. troškinti. Įberti prieskonių, įdėti aitriosios paprikos padažo. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebus nuvarvinti. Kiaušinį išplakti su miltais. Į karščiui atsparų indą dėti makaronus, mėsos ir pievagrybių masę. Užpylus kiaušinio plakiniu, kepti 20 minučių 200C karštumo orkaitėje.
Na jis gavosi siek tiek sausokas, kas gal turi pasiulyti koks padaziukas tiktu prie sio patiekalo!



Kepiau vakar stai toki apkepa
MAKARONAI SU GRYBAIS
1 svogunas
50 gr. sviesto
300 gr pievagrybiu (dejau dziovintu baravyku

400 gr. makaronu
1 v.s. aitriosios paprikos padazo (neturejau, tai pabarsciau malta paprika

1 kiausinis
1 v.s. miltu
1 a.s. vegetos
pagal skoni druskos, pipiru.
Susmulkintą svogūną pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelėmis, sumesti į svogūnų masę ir dar truputį pakepinti. Užpilti sojos padažo, sukrėsti faršą ir uždengus 5-7 min. troškinti. Įberti prieskonių, įdėti aitriosios paprikos padažo. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebus nuvarvinti. Kiaušinį išplakti su miltais. Į karščiui atsparų indą dėti makaronus, mėsos ir pievagrybių masę. Užpylus kiaušinio plakiniu, kepti 20 minučių 200C karštumo orkaitėje.
Na jis gavosi siek tiek sausokas, kas gal turi pasiulyti koks padaziukas tiktu prie sio patiekalo!

QUOTE(Atgaja @ 2007 03 16, 15:53)
Maximoj, Iki maciau yra.

QUOTE(noir1 @ 2007 03 15, 10:12)
Sakykite merginos,o koks sūris dar tiktų lazanijai be Parmezano ar mocarellos?Nes matote gyvenu mažame mistelyje kur tokie produktai nepaklausūs tai jų ir į pardes neveža.Gal tiktų koks lietuviškas 

As irgi kartais naudoju paprasta fermentini suri

Su juo irgi


oi mergaites, prigaminau as savaitgali patiekalu ivairiausiu
ir rudnosiukus, ir pyragelius su vistiena, ir kepsnelius "tulpes", dar ir lazdeles su vistiena, suriu ir paprika
nu viskas
aciu visom
cia vadinasi as dietos laikaus.....





aciu visom

cia vadinasi as dietos laikaus.....


Vakar gaminau "subintuotą" višitieną pagal Elenos receptą
Nu skanumėlis



QUOTE(kristulka @ 2007 03 19, 10:27)
cia vadinasi as dietos laikaus.....


QUOTE(dincikas @ 2007 03 19, 11:42)
Eisiu ir aš bintuot

QUOTE(dincikas @ 2007 03 19, 13:42)
Ei mergaitės kas čia per reeptas subintuota višta


O aš kepiau vištą pagal Wandos receptą... Dieviškai skanu, tiesiog burnoj tirpo...
Ačiū


QUOTE(tavi @ 2007 03 19, 13:25)
Paziurek 38 puslapy Elenos recepta

QUOTE(dangyra @ 2007 03 19, 14:39)
O aš kepiau vištą pagal Wandos receptą... Dieviškai skanu, tiesiog burnoj tirpo...
Ačiū 


