Įkraunama...
Įkraunama...

Tiny Love žaislai

mes turime LT apelsina ir obuoli,labai mums patinka
Atsakyti
Mes turim TL obuolį, tai mažius vasarą labai su juo žaisdavo, pats mieliausias TL buvo kramtukas - gėlė, dar ir dabar labai mėgsta pakramtyti, dar turim TL activity ball, (toks kamuolys), ber kol kas didesnio susidomėjimo juo nerodo
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Noriu paklausti, ar žaidė jūsų vaikiukai su tokiu lavinimo centru?
user posted image

Ar patiko šis drambliukas?
user posted image

Neapsisprendžiu, ką mažylei padovanoti Kalėdoms g.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2010 11 17, 13:03)
Sveikos mamytės 4u.gif

Noriu paklausti, ar žaidė jūsų vaikiukai su tokiu lavinimo centru?
user posted image

as mastau toki centriuka pirkti smile.gif turetu buti idomus g.gif
Atsakyti
kai mažytei buvo du mėnesiukai užsimaniau nupirkti jai koį nors žaisliuką, parduotuvėje pardavėja patarė Tinylove obuoliuką, kadangi vaikučiai pirmiausiai reaguoja į apvalius daiktus raudoną spalvytę ir tikrai šiandien dienai jis vienas mylimiausiu jos žaisliukų. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matete - kur prekybos centru parduotuvese galima isigyti tiny love banana, apelsina ar drambiuka-piramide? Tikiuosi nugriebti ka per nuolaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2010 12 12, 01:51)
Gal kas matete - kur prekybos centru parduotuvese galima isigyti tiny love banana, apelsina ar drambiuka-piramide? Tikiuosi nugriebti ka per nuolaidas  ax.gif

Jei Klaipėdoje, tai pati pirkau bananą Limpopo parduotuvėje akropolyje. Yra ten ir obuolys, ir apelsinas 4u.gif
Atsakyti
aha, as irgi ten radau, dabar 20% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim TL obouli, mazylei patinka thumbup.gif:
Atsakyti
Sveikos,uzradau sita temele ir galvoju irgi parasysiu apie situos zailsiukus.Mano sunelis turi ir Tiny Love Obuoli,Banana ir dar esu jam nupirkusi Tiny Love drambliuka,labai labai esu patenkinmta sitais zaisliukai ir mano sunelis labai jais domisi,pasitvirtino apie juos..Pavyzdziui su drambliuku netgi labai patinka zaisti,net pats ismoko mesti i vidu drambliuko kamuoliukus,tai siulyciau situos zaisliukus..
Dar masciau apie Tiny Love ufonauta,bet kazkaip taip ir nenupirkau..Gal kas gali apie ji ka paasakoti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 11 18, 00:04)
as mastau toki centriuka pirkti smile.gif turetu buti idomus g.gif

labai labai geras zaislas thumbup.gif is pradziu kai parsinesiau namo ir visa isciupinejau ir ismaigiau tai truputi nusivyliau nes pasirode permazai ten idomybiu, bet realiai mano mergyte juo susidomejo pacia pirma diena kai pakabinau biggrin.gif jai dar nei triju menesiu nebuvo. tai ji kasdien su juo lovytej pazaidzia o as tuo tarpu galiu nueit i vonia ar pas vyresnele nes ji ramiai su zaislu uzsiemus net nepastebi kad isejau thumbup.gif tik va pvz toj lengvesnej pusej kur toks oranzinis kamuoliukas yr tai as nesuvokiu kam jis ten reikalingas ne nu taaaaaaip sunkiai jis pasispaudzia (paspaudus sucypia) kad net as vos sugebu ji paspaust, apie vaika tai nei nesneku doh.gif
bet visumoj si zaisla vertinu labai gerai thumbup.gif

turim ir TL banana. vyresnele didesnio demesio jam nerode, maziukei patinka. tik va bent man tai jis tikrai nusiskalbe ir greitai doh.gif toks visas apsiveles, apsibumbulaves atrodo, vienas lapelis dar ir iplyso doh.gif
Atsakyti
Mes turim vibro kedute,lav.kilimeli,karusele ir dvipuse knygute.Viskas is Tiny love,nors brangiai kainavo,esam labai patenkinti.Anksciau vos i tualeta nueidavau,prasidedavo riksmai,o dabar galiu net i dusa ramiai nueiti biggrin.gif
Atsakyti