mes turime LT apelsina ir obuoli,labai mums patinka
Mes turim TL obuolį, tai mažius vasarą labai su juo žaisdavo, pats mieliausias TL buvo kramtukas - gėlė, dar ir dabar labai mėgsta pakramtyti, dar turim TL activity ball, (toks kamuolys), ber kol kas didesnio susidomėjimo juo nerodo
kai mažytei buvo du mėnesiukai užsimaniau nupirkti jai koį nors žaisliuką, parduotuvėje pardavėja patarė Tinylove obuoliuką, kadangi vaikučiai pirmiausiai reaguoja į apvalius daiktus raudoną spalvytę ir tikrai šiandien dienai jis vienas mylimiausiu jos žaisliukų.

Gal kas matete - kur prekybos centru parduotuvese galima isigyti tiny love banana, apelsina ar drambiuka-piramide? Tikiuosi nugriebti ka per nuolaidas

QUOTE(uItra @ 2010 12 12, 01:51)
Gal kas matete - kur prekybos centru parduotuvese galima isigyti tiny love banana, apelsina ar drambiuka-piramide? Tikiuosi nugriebti ka per nuolaidas 

Jei Klaipėdoje, tai pati pirkau bananą Limpopo parduotuvėje akropolyje. Yra ten ir obuolys, ir apelsinas

aha, as irgi ten radau, dabar 20% nuolaida

Mes turim TL obouli, mazylei patinka
:

Sveikos,uzradau sita temele ir galvoju irgi parasysiu apie situos zailsiukus.Mano sunelis turi ir Tiny Love Obuoli,Banana ir dar esu jam nupirkusi Tiny Love drambliuka,labai labai esu patenkinmta sitais zaisliukai ir mano sunelis labai jais domisi,pasitvirtino apie juos..Pavyzdziui su drambliuku netgi labai patinka zaisti,net pats ismoko mesti i vidu drambliuko kamuoliukus,tai siulyciau situos zaisliukus..
Dar masciau apie Tiny Love ufonauta,bet kazkaip taip ir nenupirkau..Gal kas gali apie ji ka paasakoti???
Dar masciau apie Tiny Love ufonauta,bet kazkaip taip ir nenupirkau..Gal kas gali apie ji ka paasakoti???

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 11 18, 00:04)
labai labai geras zaislas

bet visumoj si zaisla vertinu labai gerai

turim ir TL banana. vyresnele didesnio demesio jam nerode, maziukei patinka. tik va bent man tai jis tikrai nusiskalbe ir greitai

Mes turim vibro kedute,lav.kilimeli,karusele ir dvipuse knygute.Viskas is Tiny love,nors brangiai kainavo,esam labai patenkinti.Anksciau vos i tualeta nueidavau,prasidedavo riksmai,o dabar galiu net i dusa ramiai nueiti