Nu tema tai is tikruju sita yra tik 5 - Gynce anoj temoj susimaise ir vietoj 4 parase 5 
Bet tai cia OT kai saka

Bet tai cia OT kai saka

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 10, 12:35)
Nu tema tai is tikruju sita yra tik 5 - Gynce anoj temoj susimaise ir vietoj 4 parase 5 
Bet tai cia OT kai saka

Bet tai cia OT kai saka

Aš praeitos temos pradžios neskaičiau, tai taip ir gavos...

QUOTE(Simbalia)
Hero man be sansu-jau yra SR Hero musu klane,ir dar su subu
Tai Herojais tampa tik Noblesai... O Noblesais tampa tik tie, kurie pakelia savo subą iki 75 ar 76 lvl (pamiršau tiksliai). Na, ta prasme, kad reikia pirmiau pakelti savo pagrindinį charą iki 75 lvl, padaryti subo q, tą subą pakelti iki 75 ar 76 lvl, padaryti nobleso q (iš trijų salių; 60 lvl, 70 lvl, 75-76 lvl) ir tada jau galima dalyvauti olimpiadoj

Avalonas yra naujas servas, tai jame yra gal tik 1-3 noblesai. O kad būtų rengiama olimpiada reikia 5 noblesų.
Be to, Herojumi vienas charas būna mėnesį

Aš galvoju padaryti dwarfei subą ir pabandymui paimti DA subą

O šiaip mūsų klanas dabar yra DD klanas, tad subus imsime magus

Oj, siandien koki zaidimuka radau
Isejo 7 wonders antra dalis
Pats zaidimas tai nieko ypatingo, bet baisiai man jau jo grafika patiko - varau isbandysiu dabar

Pats zaidimas tai nieko ypatingo, bet baisiai man jau jo grafika patiko - varau isbandysiu dabar

Nius, isbandziau
Pirmo grafika man labiau patiko, bet sitas vis tiek cool - kaip visada tesiniuose didesne ivairove

QUOTE(-freya- @ 2007 08 10, 23:32)
Kas iš strateginių patiko Sallys salon, ten reikia kirpti, dazyti plaukus, džiovinti, parinkti šukuoseną, sutvarkyti antakius ir t.t. Bet gal bus neįdomus kai kurioms, nes jis nėra labai sunkus 

o tai tu perejai visa ziadima? mane ties mall ismeta is zaidimo ir nors tu ka bandyk padaryt nebeleidzia daugiau zaisti

QUOTE(-freya- @ 2007 08 11, 14:30)
Perėjau, bet su kokiais strigimais
irgi išsijunginėdavo. Ką daryti Cake Mania laikas baigėsi 

na as ir pabandysiu... gal kaip nors pereisiu

QUOTE(-freya- @ 2007 08 11, 14:41)
O tau vaizdas kartais nesilieja? aš tai gelbėjaus vis Pause nuspausdama, man taip vaizdas susitvarkydavo.
na ne... su vaizdu kaip ir viskas gerai, tik pele kartais dingdavo, bet kai pajudinu tai atsiranda