Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai...pagalvoji-atsitinka..

QUOTE(Baltoji Tara @ 2007 08 13, 10:42)
Čia tikrai nepersekiojimas, o tavo pačios užsiciklinimas. Bet tai nėra blogai. Tai vadinasi "išskyrimas struktūros iš fono". Yra tokie pratimai aiškiaregystei vystyti. Pvz. pasakai, kad pastebiu tik žmones su skėčiais ir net šiltą dieną tokių atsiras. Mūsų pasamonė taip veikia. Lengviausia tai su spavlom. Pvz išskiri tik žalią spalvą ir pamatysit, kaip akis pradės fiksuoti, viską kas aplinkui žalia net ir smulkiausias detales... Žodžiu kai pradedi galvoti apie du arba apie A, tavo pasamonė juos išskiria iš bendro fono, todėl tu juos fiksuoji. Nustok į tai ciklintis ir visas persekiojimas baigsis... Be jokio pasiruošimo tai vyksta su nesčiosiomis, nesčiosios dažniausiai fiksuoja kitas nesčiasias ir joms atrodo, kad jų labai daug. Nors statistiškai jų tikrai nepadaugėjo:)

Labai jums aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 08 11, 21:16)
Ir del A raides,einu saligatviu ant plyteles parasyta A,sedziu ant suoliuko israizyta A,sapnuoju ta "A " skraidancia,virsune buvo kai pamaciau pas suni burnoj zole,istraukiu,o ji susiraizgius lyg A raides formos  blink.gif Cia gal tik fantazija,bet gal kokie zenklai  blink.gif ?HELP!!!

lotuliukas.gif dar žinok gatvėje 1 juosta būna prirašinėta lotuliukas.gif juosta autobusams.

Vilnoja - sveikinu 4u.gif . ir - gyvenimas - nesibaigė.
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 08 11, 14:48)
Prašom paaiškint, kuo čia naudingas specialistas: ar sapnus pakoreguos, ar mašinas perstatys, kad prieš akis nestovėtų? g.gif Juokinga. Prieš patariant, reikia nors truputi logiškai pamąstyti...

Kaip bebūtų keista, bet po artimo žmogaus netekties man labai padėjo psichoterapija. Kai pasveikau, ir košmarus nustojau sapnuoti.
Taigi, ir Tu logiškai pamąstyk. mirksiukas.gif

QUOTE(winia @ 2007 08 11, 16:17)
Visiškai iš asmeninės patirties sakau, kad kartais nieko nėr blogiau už tokius patarimus. Nes tu tiesiog neturi nei fizinių, nei psichinių jėgų suimti save į rankas ir nuo to dar blogiau jautiesi. Nieko čia nereikia imti į rankas.

Winia, visiškai Tau pritariu. 4u.gif Bandymas "susiimti" ateityje gali virsti gilia depresija.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 08 13, 15:32)
Kaip bebūtų keista, bet po artimo žmogaus netekties man labai padėjo psichoterapija. Kai pasveikau, ir košmarus nustojau sapnuoti.
Taigi, ir Tu logiškai pamąstyk. mirksiukas.gif
Winia, visiškai Tau pritariu. 4u.gif  Bandymas "susiimti" ateityje gali virsti gilia depresija.



na aš turiu to pavyzdį - pati save smile.gif
Atsakyti
Mano gyvenime taip pat yra buve keletas nepaaiskinamu sutapimu, kuriuos as tiesiog vadinu susigalvojimu. Tik aciu Dievui, kad visi tie susigalvojimai tik geri!!! Elementariausias pavyzdys tai, kad susigalvojau savo vyra... juokingai atrodo, bet dar kai buvau jaunutele ir tik pirmos mintys apie kita lyti pradejo listi iş m ano galva, as jau tada zinojau, kad mano vyras bus aukstas ir tures rudas akis, bus vyresnis ir greiciausiai bus ne leituvis ir netgi pietietis. Nezinau kodel taip galvojau, nes siaip nei as tu uzsienieciu nepazinojau, nei ka... Laikui begant net negalvojau apie tas savo vaikiskas mintis, tik prisiminiau kelis menesius iki savo vestuviu.. kad va butent toki vyra ir turiu... toki, koki susigalvojau...

Tas pats susigalvojimas buvo apie mokslus, t.y. kad mokysiuosi Vilniuje, kad dirbsiu butent toki darba koki dirbau... Gal cia mano nevalingas pasamones veiksmas, kuris nuveda iki to, kad mintys materializuojasi! g.gif
Atsakyti
blush2.gif va va..susigalvojimas..o as negalvoju bet viskas "stoja" pries akis...net nenoriu matyt daug ko..bet...
Atsakyti