QUOTE(Medūna @ 2008 08 26, 14:20)
Kadangi, šis receptas su slyvukėm(geltomom), tai įdėjau čia:
5kg slyvų(be kauliukų)
600g česnakų
800g cukraus
5 v.š. su kaupu druskos
3 ar daugiau žali pipirai.
Viską sumalti per mėsmalę(pradėti nuo česnakų ir pipirų, po to slyvos). Užpilti cukrų,druską, išmaišyti ir dėti į puodą. Nuo virimo virti 10min.,dėti į stiklainius, uždaryti bet kokiais dangteliais. Labai tinka prie mėsos, žuvies.
Labai ačiū už receptą, toks keistas man jis pasirodė, bet kaip tik šiandien dėl smalsumo ir išbandžiau. Kompotų ir saldžių uogienių nelabai mėstam, tai čia pats tas

Geras skonis, trūko tik kokios žuvies ar mėsytės...