Ar jums taip kartais buna? Ir ar yra budu suvaldyti savo liezuvi?
Gal perdažnai draugus keiti...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 11, 22:24)
Kad kaip tik ne
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 11, 15:31)
man irgi taip buvo
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 11, 21:24)
Labai logiška išvada, ypač po to, kai autorė paaiškino, kad su naujuoju draugu tegyvena dar tik kelis mėnesius, kai tuo tarpu su buvusiuoju kelerius metus kartu išbuvo ir jų vardai skiriasi tik viena raide
noriu_nenoriu, manau, kad čia visiems gali pasitaikyti toks dalykas
Aciuz
tiesiog irodyk kaip nori dabartiniui kad apie ex negalvoju
QUOTE(Zarazza @ 2007 08 13, 12:23)
Taigi sugalvok kokį meilų vardą (Vabalėli, Barsukėli, Briedžiuk ar pan.) ir nereiks tikruoju šaukti
pvz., aš saviškio vardu niekad ir nešaukiu, tik visokiais pramanytais 
Mintis gera, bet gal pirma reiktų priprast kreiptis į savo brangųjį vardu nesuklystant? Nes jei visą laiką Šeškučiu vadinsi, tikrąjį vardą išvis pamirši. Ir neduok Die kada prisireiks būtent tikruoju vardu į jį kreiptis- labai didelis šansas, kad būtent ex vardas išsprūs
na man taip nebuvo
Kazkaip keista butu kitu vardu pavadinti, bet aisku kai vardai panasus, tai gali but kad susipina liezuvis
uztai reikia rinktis vaikinus su skirtingais vardais
QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 13, 13:45)
jei visą laiką Šeškučiu vadinsi, tikrąjį vardą išvis pamirši. Ir neduok Die kada prisireiks būtent tikruoju vardu į jį kreiptis- labai didelis šansas, kad būtent ex vardas išsprūs
Aha, pamirši ar primirši, o tada prieš kreipdamasi susimąstysi - lyg anas buvo Romas, o šitas Rimas. "Rimaaai..." Paskui paaiškės, kad visgi dabartinis yra Romas. Arba išvis Ramas
Man tai kažkaip saviškį pradžioj vis norėdavosi buvusiojo pravarde pašaukt, bet kažkaip niekad neišsprūdo, tfu tfu tfu...
QUOTE(karamele. @ 2007 08 13, 12:53)
na man taip nebuvo
Kazkaip keista butu kitu vardu pavadinti, bet aisku kai vardai panasus, tai gali but kad susipina liezuvis
uztai reikia rinktis vaikinus su skirtingais vardais

Kad viskas taip paprasta būtų
QUOTE(Zarazza @ 2007 08 13, 12:55)
Aha, pamirši ar primirši, o tada prieš kreipdamasi susimąstysi - lyg anas buvo Romas, o šitas Rimas. "Rimaaai..." Paskui paaiškės, kad visgi dabartinis yra Romas. Arba išvis Ramas
O tada tau Ramas ragą už tokius bajerius
kazkada netycia saviski pavadinau mudvieju labai geru draugu
tai jis suzhiuro, bet kadangi visa diena praleidau su tuo draugu, tai nieko nesake