
ir vis delto, kiek daug jus galit valgyt

nei vieno is paryskintu negalim

sviesta tik lydyta, bet ir tai kartais sureaguoja.
[/quote]
kotletukus darau ivairiai:sumalu mesyte,dedu l,mazai prieskoniu,kiausinuka,padarau mazus rutuliukus,dedu i puoda,ipjaustau morku,kokia bulvyte ar dar kokiu darzoviu,uzpilu vandens,kad vos apsemtu,idedu koki sauksteli grietines ir troskinu iki darzoves suminksteja.
arba dar i farsa pridedu virtu ryziu arba ryziu dribsniu,smulkiai tarkuotu morku ir troskinu,
arba jei gaminu kotletus sau,tai dedu mazai prieskoniu,darau didelius,kepu nesvylancioj keptuvej,uzdengus dangciu ir maziui duodu is vidurio.
Omleta su pienu kepu ant sviestuko
Papildyta:
[
[/quote]
P.S.ifarsa kiausinio galima nedeti,neisyra ant silpnos ugnies troskinant,grietines taip pat galima nedet
kiausini kartais kepu be pieno,tik gerai isplakta ,valgo gabaliukais kaip blyna,kai buvo mazesnis labai mego darzoviu kose ,i kuria idedavau virta tryni