Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

Mano naujausias atradimas kosmetikos pasaulyja yra Benefit produktai. Nors kaina nera ju maza, bet produktai yra ipatingi ir begalo taupiai naudojasi. Kaip jums sie produktai?
Atsakyti
mačiau šia kosmetika ir norečiau išbandyti veidą rudinanti kremą vadinasi talk to the tan gal kas bandėte ar geras nes nesininori ismesti pinigėlių veltui nes nepigiai kainuoja.
Atsakyti
as turejau (neseniai pabaigiau) benefit lupu blizgi,tai ka galiu pasakyti-pats geriausias blizgis koki turejau thumbup.gif
Atsakyti
As kai buvau Londone pirkau kai ka is siu gaminiu, tai man irgi labai patiko. si kosmetika labai idomi, ir Londone prie sios kosmetikos visada buna visazyste, tai ji kai parodo koki nors gamini ant tavo veido ar tai pudra ar blizgesi tai butinai nusiperki nes matai skirtuma. ten dau visokiu gudrybiu yra maskuojanciu, ivairiu piestuku , kuno produktu tikrai super. thumbup.gif bet pas mus ji dar neparsiduoda,.
Atsakyti
Turiu "Benefit" tokį kaip rinkinuką viskas viename ir dar su veidrodėliu. Įeina lūpų dažai, skaistalai ir šešėliai, šiaip gal ir nieko, tik laaabai retai tą paletę naudoju doh.gif

Pakuotės kokios superinės bigsmile.gif Įmetu keleta pavyzdžių ax.gif

user posted image

user posted image biggrin.gif

user posted image

user posted image
(maniškė ta žalsva paletė rolleyes.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 gruodžio 2008 - 15:26
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 gruodžio 2008 - 15:28
man šita kosmetika irgi pati geriausia naudoju bad gal tuša ,o la lift,ir tie kvepalai maybe baby ,po ju kitu jau nebereikia.tesiog jaučiasi išskirtinumas.beto turbut vienintele firma kur gamina vadinamus highlitherius ,nežinau šio pavadinimo lietuviškai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 12 12, 17:52)
beto turbut vienintele firma kur gamina vadinamus highlitherius ,nežinau šio pavadinimo lietuviškai. drinks_cheers.gif

Kad highlighter'ius turi nemažai firmų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 gruodžio 2008 - 16:45
QUOTE(Victorious @ 2008 12 12, 16:27)

Nu faini kur pirkai??? as anksciau turejau ta skruostam ir lupom TONE TINT, man patinka jis. kur perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Bond Girl 007": 12 gruodžio 2008 - 21:15
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 12, 23:12)
Nu faini kur pirkai??? as anksciau turejau ta skruostam ir lupom TONE TINT, man patinka jis.  kur perki?

Kažkada seniau išparduotuvėj pirkau ax.gif
O kur kitos pirko?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 12, 16:48)
Turiu "Benefit" tokį kaip rinkinuką viskas viename ir dar su veidrodėliu. Įeina lūpų dažai, skaistalai ir šešėliai, šiaip gal ir nieko, tik laaabai retai tą paletę naudoju  doh.gif

Pakuotės kokios superinės  bigsmile.gif Įmetu keleta pavyzdžių  ax.gif

user posted image

user posted image biggrin.gif

user posted image

user posted image
(maniškė ta žalsva paletė  rolleyes.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Turejau toki pat rinkinuka kaip ten su 3 blizgiukais ir 2 seseliais, tik kad seseliai man buvo kitu spalvu... O rinkinukas nereaalus, labai patiko... thumbup.gif
Atsakyti
Bet visos man atrodo is uzsenio parsivezat? ane?
Atsakyti