As kai buvau Londone pirkau kai ka is siu gaminiu, tai man irgi labai patiko. si kosmetika labai idomi, ir Londone prie sios kosmetikos visada buna visazyste, tai ji kai parodo koki nors gamini ant tavo veido ar tai pudra ar blizgesi tai butinai nusiperki nes matai skirtuma. ten dau visokiu gudrybiu yra maskuojanciu, ivairiu piestuku , kuno produktu tikrai super.
bet pas mus ji dar neparsiduoda,.

Turiu "Benefit" tokį kaip rinkinuką viskas viename ir dar su veidrodėliu. Įeina lūpų dažai, skaistalai ir šešėliai, šiaip gal ir nieko, tik laaabai retai tą paletę naudoju 
Pakuotės kokios superinės
Įmetu keleta pavyzdžių

(maniškė ta žalsva paletė
)

QUOTE(Dora1970 @ 2008 12 12, 17:52)
beto turbut vienintele firma kur gamina vadinamus highlitherius ,nežinau šio pavadinimo lietuviškai. 

Kad highlighter'ius turi nemažai firmų

QUOTE(Victorious @ 2008 12 12, 16:27)
Nu faini kur pirkai??? as anksciau turejau ta skruostam ir lupom TONE TINT, man patinka jis. kur perki?
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 12, 23:12)
Nu faini kur pirkai??? as anksciau turejau ta skruostam ir lupom TONE TINT, man patinka jis. kur perki?
Kažkada seniau išparduotuvėj pirkau

O kur kitos pirko?
QUOTE(Victorious @ 2008 12 12, 16:48)
Turiu "Benefit" tokį kaip rinkinuką viskas viename ir dar su veidrodėliu. Įeina lūpų dažai, skaistalai ir šešėliai, šiaip gal ir nieko, tik laaabai retai tą paletę naudoju 
Įmetu keleta pavyzdžių

)

Turejau toki pat rinkinuka kaip ten su 3 blizgiukais ir 2 seseliais, tik kad seseliai man buvo kitu spalvu... O rinkinukas nereaalus, labai patiko...

Bet visos man atrodo is uzsenio parsivezat? ane?