Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vis dar yra neryztingu vyru?

Sveikos mielos mamytes ir ne tik smile.gif
Šįkart susidūriau su labai keista problema- sutikau superinį vyrą, protingą, žavų, įdomų kaip asmenybė, mano akimis žiūrint - patrauklų. Žinoma jis ne lietuvis. Susipažinome tryse: aš, jis ir mano pusbrolis. Su pusbroliu jie šelsta kaip maži vaikai - trankosi,mušasi ir pan., o į mane labai atsargiai žiūri- likus dviese nervuojasi ir panikuoja, pirštais barbena į stalą, nesiima iniciatyvos, būna kad nenuleidžia nuo manęs akių,o kartais atrodo,jog išvis stengiasi manęs nepastebėti. smile.gif Na, bent jau išdrįso pabučiuoti (žinoma prieš tai man pajuokavus ta tema) Kas be ko,labai nustebino tai,jog vyras jau 30+, tačiau, nors aš ir neturėjus daugybės partnerių, iškart pastebėjau,jog bučiuotis jis visiškai nemoka smile.gif
Ir ką man su tokiu daryti? Ar bandyti pačiai pastumti, ar laukti kol vis gi imsis iniciatyvos (ir ilgai gali tekti laukti) smile.gif Vyrukas tikrai mane pakerėjo, tad spjauti į jį mano širdelė nelabai nori smile.gif
Atsakyti
...na net ir nezinau ar tau cia pasiseke ar ne...na kadangi mano toks charakteris, kad tingeciau visko mokyti..o jei dar pagalvojus, kad ir lovoj nieko nezino...tai...
Bet is kitos puses gal toks mielas, geras, naivus ir dar nesugadintas..isivaizduoji kaip issiaukletum jei tik turetum kantrybes ir noro..net nezinau ka patarti...tik zinau, jei jis is skandinavu, tai jie visi tokie..labai jau atsargus..mamyciu suneliai...
Atsakyti
Tokie drovuoliai giliai viduje yra beprotiskai aistringi. Tokia jau ta pradzia, kad gal jam nejauku kaip nors drasiai elgtis. Jeigu Tau jis patinka pati imkis iniciatyvos, laikykites uz ranku, kavinese ar kur kitur visada sedekite salia, sukurkite tokia artumo erdve. Nebijok sneket apie savo jausmus. Gal ir jisai nugales savo drovumus
Atsakyti
man visada buna,kad as pirma turiu imtis iniciatyvos...patarciau nepaleisti jo taip lengvai smile.gif kaip sake shatene tie is pradziu nedrasus vyrai,poto tikrai buna beprotiskia aistringi,bent dauguma,juos tiesiog reikia prisijaukinti...man tas pats buvo,savo branguji pati pirma pabuciavau,jau toks kuklus buvo,po truputi isidrasino ir dabar viskas teisiog nuostabu,nebereikia mano iniciatyvos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau geriau kiek nedrasus, nei akiplesiskai drasus
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 08 16, 13:55)
Jau geriau kiek nedrasus, nei akiplesiskai drasus

Tas "kiek nedrąsus" jau "perlipa" mano protu suvokiamas ribas.. Nors su mano pusbroliu bendrauja kaip su senu draugu, o aš kaip kokia raupsuotoji pradedu jaustis smile.gif
Atsakyti
Yra . . .
Atsakyti
QUOTE(Pia_flaus @ 2007 08 15, 01:01)
Sveikos mielos mamytes ir ne tik smile.gif
Šįkart susidūriau su labai keista problema- sutikau superinį vyrą, protingą, žavų, įdomų kaip asmenybė, mano akimis žiūrint - patrauklų. Žinoma jis ne lietuvis. Susipažinome tryse: aš, jis ir mano pusbrolis. Su pusbroliu jie šelsta kaip maži vaikai - trankosi,mušasi ir pan., o į mane labai atsargiai žiūri- likus dviese nervuojasi ir panikuoja, pirštais barbena į stalą, nesiima iniciatyvos, būna kad nenuleidžia nuo manęs akių,o kartais atrodo,jog išvis stengiasi manęs nepastebėti. smile.gif Na, bent jau išdrįso pabučiuoti (žinoma prieš tai man pajuokavus ta tema) Kas be ko,labai nustebino tai,jog vyras jau 30+, tačiau, nors aš ir neturėjus daugybės partnerių, iškart pastebėjau,jog bučiuotis jis visiškai nemoka smile.gif
Ir ką man su tokiu daryti? Ar bandyti pačiai pastumti, ar laukti kol vis gi imsis iniciatyvos (ir ilgai gali tekti laukti) smile.gif Vyrukas tikrai mane pakerėjo, tad spjauti į jį mano širdelė nelabai nori smile.gif

Atsakysiu ne tiesiogiai į Tavo žinutę, bet pagal temos pavadinimą - šiais laikais neryžtingų vyrų dauguma. Ne nusitempti merginą į lovą juk reikalingas ryžtas. Štai Tavo draugas toks "neryžtinguolis", o Tu vis tiek apie jį galvoji. Visiškai nenustebčiau, jei vieną gražią dieną jis Tau pasiūlys kur kas daugiau nei smagų nuotykį.
Atsakyti
Yra .
Atsakyti
4u.gif Pasirodo, cia reiketu kaltinti ne ka kita, o genus. Persiunciu, ka skaiciau.
http://vilniaus.dien...ti-genai-120546
Atsakyti
matai kaip yra su taip vyrais ydomiai. jie puikiai tinka seimyniniui gyvenimui,taciau manau,kad kiekviena diena sulauksi tokiu klausimu kaip: brangioji,kur mano kojines? brangioji,ar galiu atsidaryti saldytuva? brangioji,kuo man apsirengt?... na man tiek teko pastebet,bet tikiuosi,kad tau taip nenutiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2008 09 10, 16:54)
matai kaip yra su taip vyrais ydomiai. jie puikiai tinka seimyniniui gyvenimui,taciau manau,kad kiekviena diena sulauksi tokiu klausimu kaip: brangioji,kur mano kojines? brangioji,ar galiu atsidaryti saldytuva? brangioji,kuo man apsirengt?... na man tiek teko pastebet,bet tikiuosi,kad tau taip nenutiks  rolleyes.gif

ne visi nerįžtingi vyrai nežino, kur jų kojinės ir kuo jiems apsirengti. galbūt jam paprasčiausiai trūksta pasitikėjimo savimi, nes neturi patirties. Juk temos autorė sakė, kad bučiuotis nemoka. Apmokinus, o tiksliau, suteikus tą pasitikėjimą, gali o-ho-ho! koks vyras išeiti. gal tik to vieno postūmio ir reikia?
Atsakyti