Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų buveinės aplankymas

ANGELU BUVEINĖS APLANKYMAS

Arkangelai dangaus pasaulyje turi savo dvasinius namus, arba buveines, esančius virš tam tikrų jėgos taškų Žemėje. Kiek viena buveinė — tai angelų susirinkimo vieta, kur miego metu mokomos mūsų sielos.
Apsilankę Dvasios universitetuose, kur yra bibliotekos ir auditorijos, sužinosite beveik viską, ką galima sumanyti: nuo asmenybės psichologijos, derinančios žmonių santykius, iki matematinių koncepcijų suvokimo. Jūsų sąmoningas protas gali ir neprisiminti visko, ko buvo mokoma šiuose Dvasios universitetuose, bet informacija jus pasieks per Įkvėpimą ar intuicijos blyksnius.
Pagal savo dvasios veiklą pasirinkite angelų buveinę, kurią norėtumėte aplankyti miego metu. Štai maldos pavyzdys, kurį galite sukalbėti prieš miegą (Įterpkite Arkangelo vardą ir jo buveinę):
Aš kviečiu angelus vardan mano Tikrojo Aš paimti mane mano sielos sąmonėje į buveinę (Arkangelo Gabrielio ir angelų vadovų)
esančią (tarp Sakramento ir Šasto kalno, Kalifornijos valstija).

Prašau pripildyti ir įkvėpti mane Dievo valia. Ir prašau (Arkangelo Gabrielio ir angelų vadovų)

(prašymas)

Prašau, kad visa informacija, reikalinga mano dieviškajam planui įvykdyti, būtų suteikta mano išorinei būdraujančiai sąmonei tada, kai to prireiks. Dėkoju jums ir laikau, kad tai jau yra įvykę dabar visu pajėgumu. Amen


Apsaugos Angelai

SPALVA: mėlyna.
ARKANGELAS: Mykolas - „Tas, kuris tarsi Dievas".
DVASINĖ BUVEINĖ: Banfas, Kanada, netoli Luizos ežero.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: išvaduoti iš baimės ir abejonių savimi, sustiprinti tikėjimą, tobulinti sielą.
• Praktinės pagalbos: apginti nuo dvasinių ir fizinių pavojų (nuo transporto avarijų, vagysčių su įsilaužimu iki psichinės agresijos), išvaryti piktas dvasias.
• Pasaulio tarnystės: įkvėpimo vadovams, pagerinti vyriausybės valdymo sistemą

Nušvitimo Angelai

SPALVA: geltona.
ARKANGELAS: Jofielis - „Dievo grožybė".
DVASINĖ BUVEINĖ: Landžou apylinkės, centrinės Kinijos šiaurė.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: išminties, nušvitimo, suvokimo, įkvėpimo, žinių, aiškiaregystės, ryšio su savo Aukščiausiuoju AŠ.
• Praktinės pagalbos: padėti suvokti informaciją, pasiruošti ir išlaikyti egzaminus, atsikratyti žalingų įpročių, išvaduoti iš nemokšiškumo, išdidumo, riboto mąstymo,
• Pasaulio tarnystės: demaskuoti visus vyriausybių ir korporacijų įstatymų pažeidimus, padėti kovoti prieš aplinkos užteršimą, apvalyti mūsų planetą

Meilės Angelai

SPALVA: rožinė.
ARKANGELAS:Čamuelis - „Dievą matantis".
DVASINĖ BUVEINĖ: Sent Luisas, Misūrio valstija.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: meilės, užuojautos, gailestingumo, kūrybingumo, atlaidumo; išvaduoti nuo egoizmo, nepasitenkinimo savimi, savęs smerkimo, savigarbos stokos; pasiruošti priimti Šventosios Dvasios malonę.
• Praktinės pagalbos: apginti nuo pikto, šmeižto ir nesupratimo; dovanoti meilę ir draugystę, atitaisyti suirusius santykius; padėti suderinti santykius su kitais, pagalbos ieškant darbo ir randant dingusius daiktus.
• Pasaulio tarnystės: normalizuoti etninius ir rasinius santykius.

Angelai, Vedantys Tiesos Keliu

SPALVA: balta.
ARKANGELAS: Gabrielis - „Dievas - mano jėga".
DVASINĖ BUVEINĖ: tarp Sakramento ir Šasto kalno, Kalifornijos valstija.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: vadovauti jūsų dvasiniam gyvenimui; atskleisti jūsų planą ir gyvenimo tikslą, išvaduoti iš neryžtingumo; dovanoti džiaugsmą, laimę ir pergales.
• Praktinės pagalbos: sutvarkyti ir disciplinuoti jūsų gyvenimą, suderinti jūsų emocinę, mentalinę ir fizinę aplinką, įskaitant pirkinius, pasirenkant naują jūsų išsilavinimo ir karjeros kryptį.
• Pasaulio tarnystės: taikdarystės veikloje, padėti alkstantiems ir ligoniams; suteikti paramą gamtinių katastrofų aukoms.

Gydantieji Angelai

SPALVA: žalia.
ARKANGELAS: Rafaelis - „Dievo išgydymas".
DVASINĖ BUVEINĖ: Fatima, Portugalija.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: vientisumo, įžvalgumo, dvasinio praregėjimo, tiesos įkvėpimo.
• Praktinės pagalbos: kūno, sielos, proto ir dvasios gydymo; įkvėpimo mokytis ir dirbti muzikos, matematikos, mokslo, tradicinės ir netradicinės medicinos sferose; patenkinti fizinius poreikius, suteikti maisto, drabužių, būstą, darbo įrankių.
• Pasaulio tarnystės: pagerinti tarptautinius santykius, išgydyti sužeistus mūšio lauke, įkvėpimo išrasti naujus gydymo metodus.

Taikos Angelai

SPALVA: purpurinė su auksu ir rubino intarpais.
ARKANGELAS: Urielis - „Dievo ugnis".
DVASINĖ BUVEINĖ: Tatrų kalnai, j pietus nuo Krokuvos, Lenkija.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: vidinės taikos ir ramybės sielai, atmegzti pykčio ir baimės mazgus jūsų psichikoje, suteikti naują viltį.
• Praktinės pagalbos: taikiai išspręsti asmeninius, visuomeninius, profesinius santykius, padėti sukurti harmoningą aplinką kūrybos ir vystymosi ugdymui; įkvėpti ir padėti gailestingoms seserims, gydytojams, prieglaudų darbuotojams, auklėtojams, mokytojams, teisėjams, socialinės ir visuomeninės sferos darbuotojams ir visiems, kas tarnauja kitiems žmonėms.
• Pasaulio tarnystės: baigti karus, įvesti taiką, skatinti broliškus santykius ir savitarpio supratimą, skelbti dievišką teisingumą teismuose ir tarptautiniuose santykiuose.

Džiaugsmo Angelai

SPALVA: violetinė.
ARKANGELAS: Zadkielis - „Dievo teisingumas".
DVASINĖ BUVEINĖ: Kuba.
PRAŠYKITE JŲ:
• Dvasios dovanų: sielos išlaisvinimo, laimės, džiaugsmo, atlaidumo, teisingumo, gailestingumo, išvadavimo iš skausmingų prisiminimų ir neigiamų savybių.
• Praktinės pagalbos: pakantumo, diplomatiškumo, įkvėpimo mokslininkams, inžinieriams, architektams, aktoriams ir atlikėjams.
• Pasaulio tarnystės: ištirpinti tarptautinių ir etninių grupių nesantaikos prisiminimus, įkvėpimo kūrybinėms deryboms ir įstatymų priėmimui, taisyklių, finansinės ir ekonominės politikos, prekybos ir taikos susitarimo.
Atsakyti
Gera šita informacija, bet kažin, ar ji bus įdomi SM lankytojoms.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 15, 17:44)
Gera šita informacija, bet kažin, ar ji bus įdomi SM lankytojoms.

Man atrodo labai idomi 4u.gif Aciu.
Atsakyti
Hm... Labai įdomiai jėgos taškai pasiskirstę... Trys šiaurės Amerijoje, (du iš jų JAV), o dar ir Kuba šalia, nė vieno pietų Amerikoje, anei Afrikoje...
Įdomu, o kas nustatė kuriose vietose tos angelų buveinės? Ar šventam rašte parašyta?
Atsakyti
Dekui uz informacija.
Ar teko girdeti, kad panasus kanalas yra Nidoje kaip ir Californijoje ?
Ir kaip su Himalajais?
Atsakyti
O kaip Solovkų salos?
Atsakyti
Absurdas, tokio marazmo dar nebuvau skaites. Is kur tu Teologe tai trauki? Kieno cia angelai? Kurio dievo ir kur apie tai aprasyta, nes jei kalbeti apie krikscionybe, tai tokiu dalyku nesu skaites niekur... g.gif
jei angelai tiek daug daro tai kam tada Dievas ir bendravimas su Dievu? Kodel zmones nesuvokdami Dievo, Ji menkina, nustumia ir paslepia? Dievas nori kasdienio artimo bendravimo su kiekvienu is musu tiesiogiai, o ne per "mistinius" ir isgalvotus personazus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 15, 16:44)
Gera šita informacija, bet kažin, ar ji bus įdomi SM lankytojoms.

Paskaityti visada idomu mirksiukas.gif

QUOTE(Raideles @ 2007 08 15, 16:50)
Hm... Labai įdomiai jėgos taškai pasiskirstę... Trys šiaurės Amerijoje, (du iš jų JAV), o dar ir Kuba šalia, nė vieno pietų Amerikoje, anei Afrikoje...
Įdomu, o kas nustatė kuriose vietose tos angelų buveinės? Ar šventam rašte parašyta?


Man tokie patys klausimai iskilo bigsmile.gif
QUOTE(sandle @ 2007 08 15, 18:22)
Absurdas, tokio marazmo dar nebuvau skaites. Is kur tu Teologe tai trauki? Kieno cia angelai? Kurio dievo ir kur apie tai aprasyta, nes jei kalbeti apie krikscionybe, tai tokiu dalyku nesu skaites niekur...  g.gif


drinks_cheers.gif

Panorejes,dar ir ne tokiu marazmu gali prisikaityti mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 08 15, 20:22)
Absurdas, tokio marazmo dar nebuvau skaites. Is kur tu Teologe tai trauki? Kieno cia angelai? Kurio dievo ir kur apie tai aprasyta, nes jei kalbeti apie krikscionybe, tai tokiu dalyku nesu skaites niekur...  g.gif

O kiek dievų yra? blink.gif g.gif Nuo kada krikščionys Archangelų ir angelų nepripažįsta? g.gif
Atsakyti
Pripazysta. Taciau kur Biblijoje parasyta kad reikia prasyti angelu pagalbos ir viso sito marazmo? Kam tada Dievas?
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 08 15, 19:06)
Pripazysta. Taciau kur Biblijoje parasyta kad reikia prasyti angelu pagalbos ir viso sito marazmo? Kam tada Dievas?

Na angelai skirti ,kad mus saugotu,juk kiekvienas turim savo angela-sarga ax.gif
Temos mintis yra prasyti apsaugos.Tik as nesuprantu,kaip nustatoma spalva ir buveine schmoll.gif
Atsakyti
O kur parasyta kad angelai skirti mus saugot? g.gif As tarkim abejoju kad turiu angela - sarga, o ir kam man jis jei as kaskart Dievo prasau apsaugos? Kam man pekinesas, kai mane saugo pitbulis doh.gif
Is neturejimo ka veikt zmones prikuria visokiausiu dalyku ir po to tuom patiki, nors tam nera jokio pagrindo.
Dievas niekada nekure jokiu tarpininku tarp saves ir zmogaus, apart savo Sunaus, todel nekurkime ir mes. mirksiukas.gif
Atsakyti