parsisiunciau jusu nurodymu Spybot,ka toliau daryt? ar gali but,kad pas mane i D diska isiveise trojanai?.. viena karta net 50 ju radau... jau ir nuotraukos kai kurios neatsidaro,programos kelios taip pat..wordas vakar dingo..gal eina kaip nors atnaujint viska?
parsisiunciau jusu nurodymu Spybot,ka toliau daryt?
ar gali but,kad pas mane i D diska isiveise trojanai?..
viena karta net 50 ju radau...
jau ir nuotraukos kai kurios neatsidaro,programos kelios taip pat..wordas vakar dingo..gal eina kaip nors atnaujint viska?
Reikia updatinti ir nedelsiant pradėti skenavimą, po to viskas kas raudona ištrinti. Gal dar ne vėlu ? Nu bet čia rekordas ir kodėl taip apsileidai ? Kokia pas tave antivirusinė ?
Nu viska taip ir padariau.o dabar tik paspaudus ant Spybot,ismeta: The application or DLL C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\Tools.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.Ka cia galetu reikst? O trinasi tai su tuo plaktuku kazkokiu? Kai buvo antivirusine AVG 7.5,tai tada tie virusai kazkaip ir uzsiveise.db kas perski susiinstaliavau
Taip, trinasi su tuo plaktuku ir atsuktuvu. Na, o dėl AVG ... būna ir su rimtesnėm antivirusinėm problemų, nes jeigu pats negalvosi - jokia antivirusinė nepadės, ypač jeigu po visokius ... xxx.com naršysi.
labukas. Noriu patarimų. turiu AVG, ji manęs netenkina, parsisiunčiau NOD32, bet jį man rodo tuščiais kvadratėliais, gal kokios kalbos trūksta?? Kaip padaryt, kad perskaity būtų įmanoma? Arba iš kur NOD parsisiųsti?
labukas. Noriu patarimų. turiu AVG, ji manęs netenkina, parsisiunčiau NOD32, bet jį man rodo tuščiais kvadratėliais, gal kokios kalbos trūksta?? Kaip padaryt, kad perskaity būtų įmanoma? Arba iš kur NOD parsisiųsti?