Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(zungaa @ 2007 08 23, 13:20)
o jei as isejau is to lango nieko nepadarius kaip man is naujo susirasti ta virusa g.gif aciukas

atsidaryk EVENTS arba QUARANTINE(tiksliai neatsimenu kaip yra NOD'e) ir susirasi. Nebijok spaudinėti, kitaip neišmoksi.
Atsakyti
parsisiunciau jusu nurodymu Spybot,ka toliau daryt?
ar gali but,kad pas mane i D diska isiveise trojanai?..
viena karta net 50 ju radau...
jau ir nuotraukos kai kurios neatsidaro,programos kelios taip pat..wordas vakar dingo..gal eina kaip nors atnaujint viska?
Atsakyti
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 08 24, 18:49)
parsisiunciau jusu nurodymu Spybot,ka toliau daryt?
ar gali but,kad pas mane i D diska isiveise trojanai?..
viena karta net 50 ju radau...
jau ir nuotraukos kai kurios neatsidaro,programos kelios taip pat..wordas vakar dingo..gal eina kaip nors atnaujint viska?

Reikia updatinti ir nedelsiant pradėti skenavimą, po to viskas kas raudona ištrinti. Gal dar ne vėlu ? Nu bet čia rekordas ir kodėl taip apsileidai ? Kokia pas tave antivirusinė ?
Atsakyti

Nu viska taip ir padariau.o dabar tik paspaudus ant Spybot,ismeta: The application or DLL C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\Tools.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.Ka cia galetu reikst?
O trinasi tai su tuo plaktuku kazkokiu?
Kai buvo antivirusine AVG 7.5,tai tada tie virusai kazkaip ir uzsiveise.db kas perski susiinstaliavau
Atsakyti
Sveiki, aš irgi su klausimu: kaip Spybote ištrinti surastas problemas?
Atsakyti
CiD.IEPop
CoreMetrics
Tradedubler

Štai ką rado man Spybot , kažkaip nepsinaikina jie man g.gif .Skanavau 3 kartus vis tuos pačius išmeta....
Atsakyti
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 08 25, 16:11)

O trinasi tai su tuo plaktuku kazkokiu?
Kai buvo antivirusine AVG 7.5,tai tada tie virusai kazkaip ir uzsiveise.db kas perski susiinstaliavau

Taip, trinasi su tuo plaktuku ir atsuktuvu. Na, o dėl AVG ... būna ir su rimtesnėm antivirusinėm problemų, nes jeigu pats negalvosi - jokia antivirusinė nepadės, ypač jeigu po visokius ... xxx.com naršysi.
Atsakyti
labukas. Noriu patarimų. turiu AVG, ji manęs netenkina, parsisiunčiau NOD32, bet jį man rodo tuščiais kvadratėliais, gal kokios kalbos trūksta?? Kaip padaryt, kad perskaity būtų įmanoma? Arba iš kur NOD parsisiųsti? doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 08 27, 15:30)
labukas. Noriu patarimų. turiu AVG, ji manęs netenkina, parsisiunčiau NOD32, bet jį man rodo tuščiais kvadratėliais, gal kokios kalbos trūksta?? Kaip padaryt, kad perskaity būtų įmanoma? Arba iš kur NOD parsisiųsti? doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

NOD'as mokamas.
Atsakyti
o bandomoji versija dienų? Gal galima parsisiųsti ir po d, vėl per naują ? Verta taip daryt? ar jau tada geriau palikt tą AVG? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 08 27, 20:09)
o bandomoji versija  dienų? Gal galima parsisiųsti ir po d, vėl per naują ? Verta taip daryt? ar jau tada geriau palikt tą AVG? g.gif

Geriau jau Avira Antivir parsisiųsk.
Atsakyti
Gal kas padėsit, ką reiškia tas užrašas prie geltono šauktuko, čia ką antivirusinė pasibaigė ar kaip ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilte: 04 rugsėjo 2007 - 21:58