Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

Pavydziu baltu pavydu toms kuriu antroji pusi nori leliuku... ax.gif ...as tai visada ju norejau....o jis kaip nenori taip nenori... dar vis laukiu kada uzsimanys...nu vistiek ateis toks laikas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiškutis akademikas @ 2008 02 03, 23:18)
Oho. blink.gif O aš visad maniau, jog apskritai vyrai vaikų nemėgsta ir nenori. Galvojau, jog vaikai tik moterims reikalingi. blink.gif

tikrai taip nėra. Žinau vyrų, kurie labiau už moteris vaikučių nori (ahem, MB).

Šiandien pagavau MB KŪDIKIŲ PREKIŲ WEBSHOPĄ žiūrint. Nuraudo visas ir išjungė.
Atsakyti
manasis nenori vaiku, na bent jau per ateinancius 5 metus maziausiai doh.gif as irgi nelabai dar noreciau, jauni esam, spesim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 08 22, 17:12)
Tiesiog idomu pasidare, draugauji draugauji su zmogum, juk kazkada ir apie vaikus pagalvoji... Bet ar vaikinas apie juos pagalvoja? Ar jis ju nori?

Ar kalbejotes kada apie tai su saviskiu?

mb pats ta kalba pradejo blush2.gif jis nori vaikiuku blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pabandysiu prisijungti prie jūsų pašnekesių, juo labiau, kad pati išgyvenu tokią problemą. Be galo be krašto noriu leliuko, bet mano antroji puselė apie tai net nekalba. Nesuprantu nei jo , nei savęs, o gal aš tiesiog nemoku protingai paklausti ir išklausti??? Vis galvoju, kaip "prie sienos prispausti", bet dar moteriškai laukiu...
Atsakyti
QUOTE(gieva @ 2008 03 29, 23:43)
o gal aš tiesiog nemoku protingai  paklausti ir išklausti???
Vis galvoju, kaip "prie sienos prispausti", bet dar moteriškai laukiu...

tai gal pirmiausia apie tai ir pasikalbekit,nebus tada ka spelioti,nori jis ar ne,nores artimiausiu laiku ar ne.tas "protingai paklausti"tai cia kaip?na,jei kepdama blynus jam skaitant laikrasti paklausi,tai greiciausiai rimto pokalbio nebus,tam irgi reikia atitinkamu aplinkybiu,o ne nei is sio,nei is to pult su klausimais rolleyes.gif
o kaip suprast "prie sienos prispausti"?ar turi omenyje prispaust su klausimais,ar jau pries pastojimo fakta pastatyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gieva @ 2008 03 29, 23:43)
Sveikutės.  Pabandysiu prisijungti prie jūsų pašnekesių, juo labiau, kad pati išgyvenu tokią problemą. Be galo be krašto noriu leliuko, bet mano antroji puselė apie tai net nekalba. Nesuprantu nei jo , nei savęs, o gal aš tiesiog nemoku protingai  paklausti ir išklausti??? Vis galvoju, kaip "prie sienos prispausti", bet dar moteriškai laukiu...

ne "prie sienos spaust", o tiesiog išsakyt savo norus reikia rolleyes.gif
ir apskritai dauguma problemų ir konfliktų kyla iš nekalbėjimų ir savo norų neišsakymų. geriausia atsakymą gauti, kai kilausi tiesiai , o ne protingai.
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 03 25, 22:44)
Pavydziu baltu pavydu toms kuriu antroji pusi nori leliuku... ax.gif  ...as tai visada ju norejau....o jis kaip nenori taip nenori... dar vis laukiu kada uzsimanys...nu vistiek ateis toks laikas g.gif  lotuliukas.gif

O kodėl Tu tokia tikra, kad ateis toks laikas, kai jis užsimanys vaikų, o jei niekada jų nenorės blink.gif
Atsakyti
sveikos...mes su vaikinu manau esame dar siek tiek per jauni vaikams, bet as labai daznai apie juos pasvajoju, o mano mylimas vaikinas lyg ir pyksta, stengiasi nukreipti kalba apie ka nors kita..susidaro toks ispudis jog jis visai nenori tureti vaiku, bet kai jo to paklausiau, atsake kad tiesiog yra kazkokia baime..ne del vaiku bet seip del ateities, kai viskas suitvarkys, tada ir apie vaikus snekesim.taigi as ji suprantu, stengiuosi ir pati maziau apie tai galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis tai labai vaikuciu nori 4u.gif Pats pirmasis pradejo apie tai kalbet thumbup.gif Dar kai pamatau,kaip su sunenais zaidzia, kaip juos globoja,tai iskart isivaizduoju,kad bus nuostabus tevelis ax.gif
Is patirties galiu pasakyt,kad tikrai ne visi vyrai vaikus megsta-geriau is anksto suzinoti ju nuomone vaiku klausimu,kad nebutu nusivylimo.... Pamenu,vienas buvusysis paniskai ju bijojo - ne bereiklo dabar jau ,,eks'' tongue.gif
Atsakyti
ale is tikruju pastebejau tokia tendencija, jog yra vyru, kurie nenori tureti vaiku ir dazniausiai tas nenoras NIEKADA nepraeina ir jei ju ir turi, tai augina tik todel, kad neturi kur detis, bet kazkokios meiles jiems ir nerodo.... schmoll.gif pazistu tokia seima, tiksliau, mano busimo vyro tevas toks jau yra- kai auginti reikejo, tai jo niekad nebuvo kaip normalaus tevo- turi 3 vaikus, o ne karto gyvenime nera vystyklu pakeites, dar dabar atrodo, jog mazi vaikai ji tik atstumia unsure.gif atrodo, zmogus tiesiog nesutvertas seimai ir nieko cia jau nepakeisi, todel jei norit normalios seimos, tiesiog nelinkiu teketi uz tokio vyro, nes bus tik nuoskauda, jog vaikus auginat pacios vienos, o jis namo uzbega tik pasiziureti i juos blink.gif
Atsakyti
Pritariu Afrodidelei ir swajojuu. Reikia prieš vestuves išsiaiškinti ar vyras nori vaikų ir nesitikėti, kad jei nenori, tai ta jo nuomonė pasikeis. Būna, aišku, ir taip, bet kaip swajoju ir sakė, tokie vyrai dažniausiai nors ir turi vaikų, jų nepamilsta. Aišku, gyvenime visokių istorijų pilna, yra vyrų, kurie vaikų labai nenorėjo, o paskui juos be galo pamilo, tačiau neverta taip rizikuoti ir tikėtis geriausio...
Atsakyti