Įkraunama...
Įkraunama...

Knygyno darbuotojos

Sveikos, gal sakau siame forume yra mamyciu kurios dirba ar dirbo knygyne? Manau idomus ,nenuobodus darbas. Ypatingai darbo daugiau atsiranda, kada vaikai pradeda eiti i mokykla ir ateina pirkti pratybu ar knygu? As ir pradesiu dirbti knygyne, tai butu idomu sia tema po darbo padiskutuoti su kitomis knygyno darbuotojomis. 4u.gif
Atsakyti
Pazistama dirba knygyne "Po langu", Siaip ismanymo reikia apie knygas, kartais zmones ateina zinodami tik pavadinima ir nezinodami autoriaus... turesi rast jiems ta, ko iesko...
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2007 08 23, 20:45)
Pazistama dirba knygyne "Po langu", Siaip ismanymo reikia apie knygas, kartais zmones ateina zinodami tik pavadinima ir nezinodami autoriaus... turesi rast jiems ta, ko iesko...

Manau, tam tikro issilavinimo reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2007 08 23, 15:58)
Manau, tam tikro issilavinimo reikia. smile.gif

greiciau ne issilavinimo, o apsiskaitymo 4u.gif
geriausiai jei yra duombaze, kurioje matyti siuo metu knygyne esancios knygos ir leidzia paieska pagal autoriu ar knygos pavadinimo fragmenta
jei tokio dalyko nera, teks kol zmoniu knygyne nebus labai gerai issistudijuoti,ka knygynas turi, nes tikrai ne kieivienas vaiksto ir iesko - tiesiog jei zino, ko konkreciai nori, tai kreipiasi i knygynop darbuotojas ax.gif
P.S. knygyne nesu dirbusi, bet jei alga nebutu aktualus dalykas, mielu noru dirbciau, nes esu knygu maniake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 23 rugpjūčio 2007 - 15:49
4u.gif Kaip smagu, kad atsirado mamyciu kurios nors nedirba, bet megsta knygas. Taigi jei yra duomenu baze, tai viskas zymiai paprasciau.Bet juk zmoniu yra ivairiu. Vieni ateina pasizvalgyti po knygyna, kiti ateina su konkreciais tikslais nusipirkti ar tai knyga sau, o gal dovanu iesko kam nors.Seip manau, darbas idomus. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Esu dirbusi su knygomis, bet ne knygyne. Nors tekdavo buti ir ten, siaip labai idomus darbas - gali daug suzinoti. Bet algos tai juokingos. blink.gif
Atsakyti
as ir manau, kad darbas idomus. O tu man pasakyk, kur dabar tos algos nejuokingos. Man siule darbeli kur alga dar mazesne nei knygynuose, o darbo zymiai,zymiai daugiau.O knygyne manau nepersidirbi, su zmonemis pabendrauji, knygu gali pasiskaityti. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 24, 14:53)
as ir manau, kad darbas idomus. O tu man pasakyk, kur dabar tos algos nejuokingos. Man siule darbeli kur alga dar mazesne nei knygynuose, o darbo zymiai,zymiai daugiau.O knygyne manau nepersidirbi, su zmonemis pabendrauji, knygu gali pasiskaityti.  4u.gif  thumbup.gif

Jei isidarbinsi, gal per tave bus galima nuolaidas knygom gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
kas liecia del nuolaidu tai dar nezinau, kai suzinosiu tada pasakysiu. 4u.gif g.gif
Atsakyti
As esu dirbusi knygyne apie du metus ir tik pries du menesius isejau... O dirbau Baltu lanku knygyne Klaipedoje.... Darbas tikrai idomus, ir tikrai nera lengvas kaip gali pasirodyti is pirmo zvilgsnio.. Ir kas dar vargina - tai didziulis srautas zmoniu... ir visi su savo poreikiais ir nuotaikom.... uij... smile.gif Bet siaip darbo nebuciau palikusi, tik buvo vienas bet.... (tikriausiai pacios suprantat kas tai..wink.gif )
Atsakyti
Ir kas dar vargina - tai didziulis srautas zmoniu... ir visi su savo poreikiais ir nuotaikom-taigi ypatingai dabar, kai vaikai ypac vyresnieji ateis pirkti pratybu istikruju darbo bus daug.Bet idomu, laikas greitai prabegs, negu nieko neveikti ir ziopsoti kol koks zmogus uzeis knyga pasiskaityti ar nusipirkti.Tame knygyne as busiu aisku ne viena, bus dar trys koleges.
Bet siaip darbo nebuciau palikusi, tik buvo vienas bet.... (tikriausiai pacios suprantat kas tai.. )-tai turbut mes visos ir suprantam kas tai.Pirstais nerodysim ir garsiai nesakysim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coris: 26 rugpjūčio 2007 - 22:59
mano draugas dirbo knygyne, darbas gal ir įdomus, bet šiaip.... nežinau... neįsivaizduoju, kaip ten moteros gaudamos už visą etatą tokius pinigus apskritai išgyvena
maximos kasininkės gauna daugiau sad.gif o knygynas dirbo ir savaitgaliais, tai grafikai visokie slankiojantys, visą dieną ant kojų, gerai, jei žmogus žino, ko nori, o tokie visokie "mano penktos eilės dėdei 60 mečio proga reikia knygos, na, nežinau, ko jam reikia, bet gal jūs žinote"

ir dar tas baisiausias rudens laikas su mokinukų pratybomis, nes mokytojos sako, kad va čia gausite, o knygynas net nežino, kad jie turi tai gauti ir kaip pardavėjai žinos, kuris iš kelių 5 klasės anglų kalbos pratybų sąsiuvinių reikalingas tam būten mokiniui, jeigu anis net pats nežino... ko jam reikia

Atsakyti