Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologija

QUOTE(DOMINUKE @ 2014 06 26, 22:59)
Sveiki.kur baiget slauga?as dabar Utenos kolwgijoje noriu is kosmetologijos pereiti I slauga.Baigiau pirma kursa kosmetologijos,sakau gal imanoma butu persokti I antra kursa slaugos?Ir man reikia kad butu ne dienines studijos,sake yra galimybe studijuoti savarankisku budu ar,kaip jis ten vadinasi,nes as baigiau kursus slaugytojo padejejo,dabar per vasara ligoninej chirurginiam praktika atlieku,ir po to bandysiu isidarbinti.gal kas turit info apie toki atveji?ar l aukstu balu reikia I vf vieta istoti slaugos studijas?

Sveiki,na aš baigiau Vilniuje ir labai seniai-prieš 10 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 04 17, 14:28)
sveikos,
gal yra besimokančių Vilniaus kolegijoje? Ar lankomumas labai privalomas? Nes aš dirbu ir galvoju, kaip pavyktų suderinti g.gif


Sveiki,
nezinau, gal pavelavau i sia tema, bet is savo patirties galiu pasakyti apie kosmetologijos studijas Vilniaus kolegijoj. Istojau siais metais i mokamas studijas be jokiu chemijos ar biologijos egzaminu (laikiau fizika, anglu, lietuviu ir matematika senesniais laikais), sake del auksto balo. Turiu gera darba tarptautinej kompanijoj, bet yra galimybe atsidaryti savo grozio salona, seniai domiuosi iv. grozio procedurom ir turiu daug pazinciu plastines chirurgijos pasauly, todel nusprendziau galu gale uzsiimti tuo, kuo patinka ir buti pati sau virsininke. Galiu pasakyti, mokymasis lb intensyvus, reikia lankyti paskaitas, ypac praktikumus, nes zymi n raides ir per atsiskaitymus duoda papildomu klausimu. Plius reikia ruosti savarankiskus darbus ir juos apsiginti, kurie taip pat nejuokingi. Biblioteka skurdi. Ziauriai spaudzia anatomija, kosmetine chemija, mikrobiologija, citologija, realiai visu disciplinu koliai - lb rimti. Reikia ir chemijos uzdavinius sprest ir anatomijos lotyniskus pavadinimus iskalt. Man asmeniskai, nors ir turiu laisva grafika, mokslai lb darbui trukde... Bet, visu absurdiskiausia yra tai, kad baigus sias treju metu dienines studijas, JUS VIS TIEK NEGALESITE DIRBTI SU ADATOMIS!!! T.y. negalesite daryti jokios intervencijos i kliento kuna/oda, jokiu injekciju,permanento, realiai net auskaru vert negalesite!! Tai gali daryti TIK medicinini issilavinima turintys specialistai.
Atsakyti

pukasara10, ačiū už atsakymą. smile.gif Man vis dar aktualu, nes galvoju apie ateinančius metus. Na, aš jau turiu slaugos bakalaurą, tai galbūt nemažai dalykų užskaitytų. Kadangi netoli kolegijos dirbu,tai gal pavyktų subėgioti. Įdomu,koks ten tvarkaraštis g.gif Nerandu internete. Bent pažiūrėčiau, ar būtų realu viską suderinti. Na, laiko dar yra viską apgalvoti ir noras mokytis auga smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors studijuojate grozio terapija Sv.Ignaco Lojolos kolegijoje Kaune? Idomu, kaip ten paruosia ir ar verta ten mokytis? Aciu.
Atsakyti
Sveikos, gal kas studijuoja ar baigėte kosmetologiją ir galit padėti keliais klausimais ? smile.gif
Atsakyti