Bet as dejau i orkaite ir pyliau padaza ant virsaus jau sudetu i skarda lizdeliu su farsu ir su apibarstytu suriu
O as kepiau makaronu lizdelius su farsu niu super gavosi lapnojom net ausys linko
Bet as dejau i orkaite ir pyliau padaza ant virsaus jau sudetu i skarda lizdeliu su farsu ir su apibarstytu suriu
Bet as dejau i orkaite ir pyliau padaza ant virsaus jau sudetu i skarda lizdeliu su farsu ir su apibarstytu suriu
As vakar dariau kepenis karaliskai. dariau is puses porcijos, bet gavosi nerealiai daug. Man skanu, bet vyras atsisake valgyt - sake, badaus tris dienas, bet nevalgys to kepsnio
Tai va, likau as viena su pilna skardele karalisku kepenu 
QUOTE(Bransha @ 2007 12 04, 19:53)
sveikos
jau antra karta kepiau braskiu-rabarbaru pyraga ir vel neiskepe
kepiau apie valanda, o mase vistiek tokia nei
Kiek kepiau sy pyraga visada puikiai iskepa
Gal orkaites neikaitini? As kepu 180 apie 40min.
QUOTE(rimuze @ 2007 12 05, 10:46)
Kiek kepiau sy pyraga visada puikiai iskepa
Gal orkaites neikaitini? As kepu 180 apie 40min.
Gal orkaites neikaitini? As kepu 180 apie 40min.
ikaitinu...
QUOTE(Bransha @ 2007 12 05, 21:26)
ikaitinu...
niu velnias, bandysiu dar karta, jei sikart nepasiseks taij psio, bus paskutinis mano pyragas! velniam as tiek rabarbaru prisaldziau

O gal saldyti rabarbarai netinka
Tu pabandyk sita pyraga Trupininis pyragas su varške ir rabarbarais irgi laaaaabai skanus
QUOTE(lile @ 2007 12 06, 11:26)
Iš vienos draugės sužinojau, kad Sonatinos receptuose yra buves Varškės su šokoladu pyragas. Šiuo metu recepto nerandu. Gal man kas galėtų padėti. 
Šokoladinis pyragas Trupinėlis
1 3/4 st. miltų
1 1/2 st. cukraus pudros
1/2 st. kakavos
200 g sviesto arba margarino
2 indeliai Mūsų švelniosios varškės
1 indelis saldaus kondensuoto pieno
1 kiaušinis
vanilė
1/2 st. smulkintų riešutų
Orkaitę įkaitinti iki 180ºC. Pasiruošti 30 x 22 cm keturkampę arba 24 cm apvalią formą (būtinai iškloti kepimo popieriumi ir ištepti riebalais).
Kombaine išmaišyti miltus, cukraus pudrą, kakavą, sviestą ir vanilę. Maišyti pulso režimu, kol pasidarys trupiniai.
Iš gautų trupinių kiekio atidėti 2 stiklines.
Likusius suberti į paruoštą ir formą ir paspausti ranką, kad gautųsi vientisas sluoksnis.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Tuo metu pasiruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinį.
Gautą masę užpilti ant apkepto pagrindo ir kepti 5 7 minutes.
Kremas šiek tiek sutirštės ir tuomet bus galima užberti likusius trupinius, sumaišytus su riešutais.
Tada vėl dėti į orkaitę ir kepti dar 25 30 minučių.
Visiškai ataušinti (galima šaldytuve). Supjaustyti į gabaliukus.
P. S. man kažkodėl nesigavo trupiniai, tai įmaišiau 150 g grietinės ir viskas buvo OK. Čia vartojama matavimo stiklinė turėtų būti 240 ml (amerikietiškas standartas). Riešutus naudojau graikiškus.
QUOTE(Slyvute @ 2007 12 03, 15:33)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, is to ka jau gaminau.
Vistiena su darzovemis jogurto padaze. Labai patiko
. Tik bulves ir morkos gavosi kiek kietokos, o vistiena siek tiek perkepusi, todel kita karta pries kepant bulves su morkom dar apvirsiu.
Karsti sumustiniai su suriu ir svogunais
Grietineleje troskinta zuvis. Labai labai patiko
Kopustu apkepas. Skanu.
Citrininiai blynai su aguonomis. Skanu.
Sagos. Skanu.
Vistiena garstyciu padaze. Skanu.
Varskinis tinginys. Skanu, bet ne taip kaip isivaizdavau. Gal per mazai vaisiu idejau. Paprastas tinginys man skanesnis.
Mesos kukuliai su sureliu. Nepatiko, kukuliu mesa man gavosi sausa.
O siaip labai patiko, kad receptukai tokie "zemiski", paprasti tiek savo sudetimi, tiek gamyba. Aciu Sonatinai
Vistiena su darzovemis jogurto padaze. Labai patiko
Karsti sumustiniai su suriu ir svogunais
Grietineleje troskinta zuvis. Labai labai patiko
Kopustu apkepas. Skanu.
Citrininiai blynai su aguonomis. Skanu.
Sagos. Skanu.
Vistiena garstyciu padaze. Skanu.
Varskinis tinginys. Skanu, bet ne taip kaip isivaizdavau. Gal per mazai vaisiu idejau. Paprastas tinginys man skanesnis.
Mesos kukuliai su sureliu. Nepatiko, kukuliu mesa man gavosi sausa.
O siaip labai patiko, kad receptukai tokie "zemiski", paprasti tiek savo sudetimi, tiek gamyba. Aciu Sonatinai
Labai keistai sutapo musu gaminimai-beveik viska ta pati gaminau isskyrus sagas ir mesos kukuliukus.
As tai bulvytes vistiena jogurto padaze stengiuosi kuo ploniau supjaustyti tai man niekada jos kietos nebuvo
Kanagi man siandien po pietu i darba, tai ryte issikepiau vistienos keksiukus
. Tikrai labai labai skanus. As tik vietoj saliero, dejau smulkinta cukinija ir farsa dariaus ( pirma karta
) pati
. Zodziu aciu Sonatinai uz skanu receptuka
Sveikis,
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
Ar tikrai tai butina? Ka priduoda sijojimas? Neturiu kuom to padaryti, ar iskils mano blyneliai
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
QUOTE(Romy @ 2007 12 07, 17:36)
Sveikis,
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
Ar tikrai tai butina? Ka priduoda sijojimas? Neturiu kuom to padaryti, ar iskils mano blyneliai 
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
aš tai tokiu sijoju
QUOTE(Romy @ 2007 12 07, 17:36)
Sveikis,
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
Ar tikrai tai butina? Ka priduoda sijojimas? Neturiu kuom to padaryti, ar iskils mano blyneliai 
Noreciau issikepti jogurtiniu arba puriu blynu pagal Sonatinos receptus. Bet abiejuose receptuose reikia issijoti miltus
As labai daznai kepu purius blynus, skaniausi man jie
Jogurtiniu blynu nebandziau..










