QUOTE(xxxita @ 2007 12 09, 22:19)
sveika, as gaminau, tikrai nesigavo sausas, tik man siek tiek nuo aguonu ta drietine kazkokia pilkoka gavosi, todel kita karta turbut visa torta aplieciau tirpintu sokoladu, manau ispudingiau atrodytu ir dar skaniau butu. siaip nieko(vyras sake) ir kaip nekeista vaikas valge...
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 12 10, 08:45)
ir ne viena karta, super tortas (lengvai pagaminamas ir skanus), jei nori, kad butu "slapesnis", tai dek krekeriu zuvytes be aguonu... arba jei su aguonom, tai 2 pakuotes (300 gr.)
QUOTE(laurindre @ 2007 12 10, 10:58)
Gal nepalaikei kambario temperaturoje, kol krekeriai subriksta
Pilkas gaunasi nuo bananu, nes butent jie tamseja
Na aš ir dėjau paprastus krekerius, t.y. be aguonų, laikiau retkarčiais maišydama pusvalandį, o paskiau gal reikėjo į šaldytuvą dėt

nes pas mane tai tiesiog ant palangės stovėjo, neįsivaizduoju ką ne taip dariau
Aš dėjau du bananus, bet pilkas nebuvo

gražutis toks