Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

QUOTE(astute_k @ 2008 01 28, 07:52)
O aš apverdu g.gif Kokias 5-8 min. verdančiame vandenyje. Taip ant pokelio buvo parašyta 4u.gif

Yra kelių rūšių lakštai wink.gif Vienus reik apvirti, kitus- ne wink.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif
Paskutini kart pirkau, ant pakelio jokio uzraso apie apvirima, tai vis ir galvoju rizikuot ir det sausus ir kietus ar vis del to apvirt? g.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau iškepti žuvies file prancūziškai. Paprasta, greita ir tikrai labai labai skanu. Visi valgė po dvi porcijas. rolleyes.gif
Atsakyti
aš irgi ne per seniausiai kepiau žuvį prancūziškai biggrin.gif buvo skanu smile.gif
dar esu išbandžius pyragą su mėlynėmis, tik truputį mėlynių padauginau, tai labai jau saldus buvo, bet vistiek greit neliko smile.gif
na o šiandien pasiryžau išbandyt varškės spurgytes ir saldžiarūgštes vištų kepenėles smile.gif jau produktai guli šaldytuve biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš jungiuosi į jūsų gausų būrį. 4u.gif
Tiesiog dievinu Sonatinos receptus, taip paprastai parašyta, o ir lengvai gaminasi. thumbup.gif
Šiandien kaip tik gaminu grybų sriubą su baklažanais. essen.gif Jau du kartus gaminau. Namiškiams labai skanu. smile.gif
Atsakyti
Šiandien bandysiu daryt mini užkepėles iš vermišelių (spagečių)
mini užkepelės. tikiuosi kaip ir visi kiti patiekalai gausis puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(300inis @ 2008 01 28, 14:45)
Aciu 4u.gif  4u.gif
Paskutini kart pirkau, ant pakelio jokio uzraso apie apvirima, tai vis ir galvoju rizikuot ir det sausus ir kietus ar vis del to apvirt? g.gif


Aš asmeniškai niekada neapverdu lakštų dedu visą laiką kietus ir man kažkaip jie puikiai gaunasi rolleyes.gif Šiandien gaminsiu varškės apkepą jau labai pasiilgom jo visi biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, ne ten ikeliau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 29 sausio 2008 - 17:32
Gal kas daret torta is tuno, idomu ten reikia paskrudinti duona ar ne? Ir kazin ar butu skanus grybu vyniotinis is sampinjonu?
Atsakyti
Niu niekas nezino atsakymu unsure.gif
Tai dar uzklausiu, noriu kepti Napaleono torta, bet niekada nesu virusi kondensuoto pieno, kaip suprantu ji reikia istatyti i verdanti vandeni ir virti, o atidaryti pries tai ji ar nereikia?
Jei sulauksiu atsakymu - aciu 4u.gif
Atsakyti
Na dėl kondensuoto pieno virimo, tai gal ir galiu padėt atsakyt biggrin.gif Aš niekada jo neviriau, bet esu klaususi draugių, kurios yra tai darę. Jos man sakė, kad verda visą dėžutę įdėję nepradarę. Manau, kad taip bandyk ir tu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 01 30, 13:21)
Na dėl kondensuoto pieno virimo, tai gal ir galiu padėt atsakyt biggrin.gif Aš niekada jo neviriau, bet esu klaususi draugių, kurios yra tai darę. Jos man sakė, kad verda visą dėžutę įdėję nepradarę. Manau, kad taip bandyk ir tu. Sėkmės  4u.gif

Teisingai. smile.gif
Atsakyti