pembroksiuke, aš duonos neskrudinau Vyniotinis tikrai turėtų būti skanus ir su pievagrybiais - aš dažniausiai visur naudoju pievagrybius Neatidarytą skardinę dedu į puodą, užpilu šaltu vandeniu ir užkaičiu. Virimo laiką skaičiuoju nuo to momento, kai užverda vanduo. Svarbu, kad visa skardinė būtų apsemta. Aš verdu uždengusi puodą, kad neišgaruotų vanduo
Niu dar vienas klausimelis iskilo Kazkada Sonatina parode puslapiuka "Arevitos iranga", gal kuri uzsisakinejot, o jie pavyzdziui visur pristato, pvz. i Klaipeda?
sveikos,labai prasau,pasakykit kur galiu surasti Sonatinos "rafaelo" receptuka-ten alyvuoge,apvoliota kiausinio,majonezo ir surio misinyje..berods taip parasiau...jau neturiu kantrybes ieskoti..o svarbiausia laiko trukumas.... labai dekoju
Niu dar vienas klausimelis iskilo
Kazkada Sonatina parode puslapiuka "Arevitos iranga", gal kuri uzsisakinejot, o jie pavyzdziui visur pristato, pvz. i Klaipeda?
Aciu, reiks bandyt uzsisakyt
Pirma karta dabar verdu kondensuota piena, darysiu Napaleona, tai MB mane kvaile isvadino, sako reik pradurti skylute, jei ne - sprogs, tai dabar verdu ir bijau dangti atidaryt , niu bet sakau taip supermamos sake, tai va klausau Jusu, o ne MB
Aciu, reiks bandyt uzsisakyt
Pirma karta dabar verdu kondensuota piena, darysiu Napaleona, tai MB mane kvaile isvadino, sako reik pradurti skylute, jei ne - sprogs, tai dabar verdu ir bijau dangti atidaryt , niu bet sakau taip supermamos sake, tai va klausau Jusu, o ne MB
Sveikos, norėčiau jungtis į jūsų gretas. Šią savaitę gaminau Sonatinos pasiūlytus makaronus su tunu (MB tuną labai mėgsta), tik dar prie žirnelių įdėjau konservuotų kukurūzų. Superduperultraskanu buvo.