Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(gintareja @ 2012 06 04, 12:05)
merginos, oj kiek pas jus skanių receptų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o gal kuri žinot kokių įvairesnių receptukų šiai keptuvei  4u.gif
--------

kažin jei pabandyčiau įdėti varškės į masę, kažin iškeptų  4u.gif



sakykit, kur tokia keptuve galima isigyti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 spalio 2012 - 08:16
Turėtų būti didžiuosiuose PC buitinės įrankos/prietaisų skyriuje arba žiūrėkite kokiuose senukuose, ermitaže, topo centre ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
jau karta klausiau,bet niekas neatsake,pasikartosiu smile.gif gal kas nors zino kaip iskept tas dideles spugas kaip buna pc?arba tarybiniais laikais budavo..
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2012 12 05, 18:50)
jau karta klausiau,bet niekas neatsake,pasikartosiu smile.gif gal kas nors zino kaip iskept tas dideles spugas kaip buna pc?arba tarybiniais laikais budavo..

Varskines? Taip pat, kaip ir mazas spurgytes, tik ne tokioam karstam aliejuj reikia kept ir kiek ilgiau, kad viduj nebutu zalios.
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2012 10 20, 19:17)
sakykit, kur tokia keptuve galima isigyti???



prisidedu prie klausimo ax.gif as tokios irgi ieskau smile.gif
Atsakyti
senukuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 12 05, 23:13)
Varskines? Taip pat, kaip ir mazas spurgytes, tik ne tokioam karstam aliejuj reikia kept ir kiek ilgiau, kad viduj nebutu zalios.

aha varskines smile.gif o virti paprastam puode ar fritiurinej?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2012 12 11, 22:44)
aha varskines smile.gif  o virti paprastam puode ar fritiurinej?

Galima ir paprastam puode, ir fritiurinej - kaip jums patogiau.
Atsakyti
..gal turit receptų šitam stebūklui?... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2012 02 19, 17:50)
manau atejo ir man metas pasidalinti labai skaniu ir paprastu spurgyciu receptuku mirksiukas.gif
RECEPTAS:
400 g varskes
3 st.miltu
3 kaiusiniai
1 st.cukraus
1 saukstas grietines
šaukštelis sodos
žiupsnelis druskos

Į varske berti miltus,cukru ir žiupsneli druskos,pilti atskirai isplaktus kiausinius,deti grietine nugesinta soda.Rankomis gerai isminkyti ir formuoti mažas spurgytes.Jas leisti i jau ikaitusi alieju.Beje kai aliejus jau visiskai ikaista,sumazinu ugni minimaliai,nes jei bus per daug ikaites aliejus,spurgos greitai paruduos o vidus nesuspes iskepti,tiesiog pirma,antra spurgas tikrinu is karto,kad nebutu zalios.Isemusias spurgas dedu ant ranksluostinio popieriaus ,kad susigertu aliejaus perteklius.Is sios normos gaunasi apie 20 spurgu.Tiesa visuomet darau is dvigubos normos,nors bet kokiu atveju antrai dienai ju jau nebelieka biggrin.gif
thumbup.gif
user posted image



Dariau pagal si recepta, na visai neblogos, vaikai valge smile.gif Beje, as varsketukus pagal toki recepta darau. Tai man ir spurgos panasios i varskeciu skoni gavosi smile.gif
Man asmeniskai noretusi kazko lengvesnio, kad burnoje tirptu... Gal kas zinot Palangos spurgyciu recepta.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2013 04 05, 22:56)
Dariau pagal si recepta, na visai neblogos, vaikai valge  smile.gif Beje, as varsketukus pagal toki recepta darau. Tai man ir spurgos panasios i varskeciu skoni gavosi  smile.gif
Man asmeniskai noretusi kazko lengvesnio, kad burnoje tirptu... Gal kas zinot Palangos spurgyciu recepta.

As verdu stai tokias spurgytes, iseina minkstutes ir labai skanios smile.gif
user posted image
Panasiai darau pagal tupukas, tik dedu tris pakelius varskes, beveik stikline grietines ir vietoje sodos kepimo miltelius 2 a.s.
Atsakyti
Kadangi nesu super kulinarė receptą vertinu pagal rezultatus lotuliukas.gif viriau šias - išėjo drinks_cheers.gif http://pakopa.wordpr.../05/08/spurgos/
Atsakyti