sveikos, gal kas gimdet italijoje?
sveika
na,as gimdziau italijoj

na,as gimdziau italijoj

Minnie,kur dingai

oi sorry, tikrai buvau pradingus. nors kazkaip nebesitikejau sulaukt atsakymo
pasirodo reikejo tik siek tiek kantrybes 
kurioje italijos dalyje gimdei? kokios salygos, kas skiriasi nuo lietuvos gimdymo? tiesa pasakius, man daug klausimu kyla, ir per keleta menesiu turiu apsisprest kur gimdysiu.
mano situacija tokia, kad as dabar olandijoje ir kai bus 28 sav. vaziuosiu i italija. idomu, akusere ar ginekologas priziuri nestuma?

kurioje italijos dalyje gimdei? kokios salygos, kas skiriasi nuo lietuvos gimdymo? tiesa pasakius, man daug klausimu kyla, ir per keleta menesiu turiu apsisprest kur gimdysiu.
mano situacija tokia, kad as dabar olandijoje ir kai bus 28 sav. vaziuosiu i italija. idomu, akusere ar ginekologas priziuri nestuma?
Mano draugė gyvena Italijoje. Ten pagimdė abu savo berniukus (Genujoje).
ir kokie tavo drauges atsiliepimai? viskas gerai? tikiuos man bus ir gerai. beda, kad as dar nekalbu laisvai italiskai
tikiuos mano vyras bus geras vertejas
mes dabar olandijoje ir cia labai geras medicinos lygis. mane vyras is anksto perspeja, kad italijoje (netoli Torino ) to nesitikeciau.

mes dabar olandijoje ir cia labai geras medicinos lygis. mane vyras is anksto perspeja, kad italijoje (netoli Torino ) to nesitikeciau.
QUOTE(minnie5557 @ 2007 11 02, 18:29)
oi sorry, tikrai buvau pradingus. nors kazkaip nebesitikejau sulaukt atsakymo
pasirodo reikejo tik siek tiek kantrybes 

sveikut

kiek supratau busi netoli Torino...o ka olandijoj veikiat?
Gimdziau as netoli romos.Pas gine ejau privaciai,tai ji mane visa nestuma priziurejo,gimdyt turejau Romoj-nes vienoj is ligoniniu dirbo mano ginekologe...bet kai gimdymas prasidejo-vaziavau i pacia pirma pasitaikiusia ligonine

QUOTE(dana27 @ 2007 11 03, 15:15)
sveikut
maciau jau ir pas lietuves italijoj apsilankei
,ten musu daug gimdziusiu italijoj,tik turbut nei viena neuzsuka i si skyreli
,ir as tik atsitiktinai cia uzsukau pasiskaitynet....
Gimdziau as netoli romos.Pas gine ejau privaciai,tai ji mane visa nestuma priziurejo,gimdyt turejau Romoj-nes vienoj is ligoniniu dirbo mano ginekologe...bet kai gimdymas prasidejo-vaziavau i pacia pirma pasitaikiusia ligonine
,tai gimdziau tuscania(VT) miestely.Man tik geri prisiminimai is tos ligonines,tiek daktarai tiek prieziura buvo-liuks.Nezinau kaip kitur...

labutis

taip busim netoli torino. olandijoje as nieko neveikiu, o mano vyras cia darba turi. butu buve gerai cia gimdyt, nes as jau pripratau ir susineket be problemu galiu, bet mes keliauninkai, sausio gale vaziuojam i italija. man bus 28 sav. tai tada reikes susirast ginekologe ir mane nukreips kur reikes, ar ne?
o neprivacios ginekologes nieko gero?? man tokia ideja kilo, gal akusere privaciai pasisamdyt. as dar nelabai italiskai moku, tai man visai linksma bus

o tu lankei kursus nesciosioms italijoje? zodziu supratau, kiekviena ligonine gali but kitokia, bet bendrai paemus, pirieziura yra gera kiek supratau

QUOTE(minnie5557 @ 2007 11 03, 11:18)
ir kokie tavo drauges atsiliepimai? viskas gerai? tikiuos man bus ir gerai. beda, kad as dar nekalbu laisvai italiskai
tikiuos mano vyras bus geras vertejas

Kai laukėsi, buvo labai patenkinta priežiūra. Ji juokaudavo, kad to dėmesio kartais net per daug

QUOTE(nireglina @ 2007 11 04, 17:51)
Kai laukėsi, buvo labai patenkinta priežiūra. Ji juokaudavo, kad to dėmesio kartais net per daug
Dėl gimdymų bei priežiūros po jų taip pat džiaugėsi. Pirmąjį gimdydama itališkai beveik nekalbėjo, bet neminėjo, kad dėl to buvo kokių nors problemų. Tuomet ji dar nebuvo ištekėjusi už savo vyro, tad abu sūnus ligoninėje buvo užrašyti su jos pavarde -ytė. Italams žinoma tas pats, bet mano draugei buvo labai juokinga 

smagu girdet gerus atsiliepimus

QUOTE(minnie5557 @ 2007 11 03, 17:41)
o tu lankei kursus nesciosioms italijoje? zodziu supratau, kiekviena ligonine gali but kitokia, bet bendrai paemus, pirieziura yra gera kiek supratau
tai gerai. 

visus atsakymus gavai italiukese

Prieziura-tai manau visur gera....nors apie gimdymus-visko esu prisiklausius....Pvz-as dabar gyvenu Terni,turiu cia dvi drauges lietuves-abi labai skundesi sio miesto ligonines gimdymo skyrium-abi niekad cia nebegimdytu....ot ir zinok kuri ligonine gera,kuri ne...
bent as prasidejus gimdymui-dumiau i pirma pasitaikiusia ligonine-maza,provincijos-mazas skyrius,mazai moteru-gal ir tas priziurejimas manes-buvo nepriekaistingas

QUOTE(dana27 @ 2007 11 05, 19:21)
visus atsakymus gavai italiukese
,o i kursus jokius nejau,kad nieks ir nesiule,beto tokiam kaimuke gyvenau-tai nemanau kad ten tokie ir buvo
beto,manau-jei ir antro kada lauksius-neisiu i tokius kursus....nemanau kad jie labai reikalingi-bet cia kiekvienos pasirinkimas
Prieziura-tai manau visur gera....nors apie gimdymus-visko esu prisiklausius....Pvz-as dabar gyvenu Terni,turiu cia dvi drauges lietuves-abi labai skundesi sio miesto ligonines gimdymo skyrium-abi niekad cia nebegimdytu....ot ir zinok kuri ligonine gera,kuri ne...
bent as prasidejus gimdymui-dumiau i pirma pasitaikiusia ligonine-maza,provincijos-mazas skyrius,mazai moteru-gal ir tas priziurejimas manes-buvo nepriekaistingas
Darau tokia nuomone-kad kuo mazesne ligonine-tuo geriau...o ne kad kaip didmiesty-gimdymas po gimdymo vyksta 

aciu, aciu. tiek informacijos sulaukiau is jusu visu esanciu italijoje ar siaip su ja susijusiu

paskutiniu metu buvau labai sustresavus, gal cia nestumas itakos turi

kaip bus, taip. visur visko buna. reikia nusiteikt pozityviai