Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Norėjau paklausti, ar keičiat naktį savo leliams sauskelnes.Mano draugė, nekeičia, o aš keičiu, nes labai jau išsipūtusios būna, o dažnai ir "prikrautos".Tik va bėda-po keitimo labai išsibudina ir nebenori miegot, užsimano guguoti, nori bendrauti ir jam visai nesvarbu, kad tėveliai alpėja norėdami miego.
Atsakyti
nekeiciu, nors tikrai daug prisisioja wink.gif , bet jei raudonuotu uzpakaliukas tai keisciau smile.gif
Atsakyti
As irgi is pradziu keiciau, bet patikekit , kai pradejau nebekeist, iskart kitaip.Vaikas miega, ir mamai duoda pamiegot .O uzpakaliuka pries nakti galima patept, ir nieko nebus!
Atsakyti
Pradžioj keičiau, nes jautri odelė, labai prisisiodavo. Dabar nebe, nebent prikakoja. Jau tada tai reikia pakeisti. O pakeitusi duodavau papą ir užmigdavo. Keisk tik prieš maitinimą o ne po jo. Aišku jei valgo naktį, o jei ne tai nžn. Būna ir mano kukuoja ir namiega, bet reikia kentėti. wink.gif
Atsakyti
iki 2 mėn keisdavau,bet dabar ne.O kam kankint ir save ir vaiką.Ryte kai prabunda nuimu išvis ir leidžiu pasivartyt be sauskelnių.Jei atsirastų paraudimai tada imčiaus priemonių.Kas liks iš mamų,kurios keliasi maitinti naktį dar keistų sauskelnes.Būtų tik šešėliai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irig nekeičiu. O kam? Jei neunta, odelė švari? Na maniškiai šiaip naktį tuštintis nesituština, tai gal dar ir dėl to neverta. Ir beto, tai ekonomiša.
Atsakyti
O as keiciu pries kiekviena maitinima nakti unsure.gif Gal neverta? Nu bet su sutimais, tai problemu neturime. Be to, maniskis nakti tvarkingai miega - pakeiciam suskelnes, pavalgom, nu kartais du-tris kartus suguguojam ir nulustam smile.gif
Atsakyti
As tai butinai keiciu. Manoji keliasi nakti kas 3 val. Tai butinai pakeiciu pampersiuka, pamaitinu ir miegot smile.gif
Jug
taip nemalonu miegoti o tarp koju sunkus siltas maisas guli laugh.gif Nekankinu 2.gif , ir ant savo vaiko netaupau.
Atsakyti
as nekeiciu naktimis. karta teko keisti, kai pradejo kakoti naktimis. bet jau taip sunku.... pakeiti, nuplauni, pamaitini, o jos akytes vis tiek placios. tada nesiok, liuliuok ant ranku doh.gif sunku... dabar nebekeiciu, nes nebekakoja naktimis rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip kudikiui nekeist sauskelniu?! O jei dar maitini - kame problema? Pakeiti, pamaitini ir toliau miegi.
Atsakyti
Jau menuo, kaip nekeiciu. Kiek tikrindavau - vis tiek sausos...
Atsakyti
o man atrodo, kad kai tik jiems nieko nepatogaus, nes silta wink.gif , va jei butu salta, kaip, kad su palom budavo...prisisioja, atsala pala ir nepatogu, o dabar juk ir dregmes nejaucia, ne baloje guli...
Atsakyti