Norėjau paklausti, ar keičiat naktį savo leliams sauskelnes.Mano draugė, nekeičia, o aš keičiu, nes labai jau išsipūtusios būna, o dažnai ir "prikrautos".Tik va bėda-po keitimo labai išsibudina ir nebenori miegot, užsimano guguoti, nori bendrauti ir jam visai nesvarbu, kad tėveliai alpėja norėdami miego.
nekeiciu, nors tikrai daug prisisioja
, bet jei raudonuotu uzpakaliukas tai keisciau
Pradžioj keičiau, nes jautri odelė, labai prisisiodavo. Dabar nebe, nebent prikakoja. Jau tada tai reikia pakeisti. O pakeitusi duodavau papą ir užmigdavo. Keisk tik prieš maitinimą o ne po jo. Aišku jei valgo naktį, o jei ne tai nžn. Būna ir mano kukuoja ir namiega, bet reikia kentėti.
iki 2 mėn keisdavau,bet dabar ne.O kam kankint ir save ir vaiką.Ryte kai prabunda nuimu išvis ir leidžiu pasivartyt be sauskelnių.Jei atsirastų paraudimai tada imčiaus priemonių.Kas liks iš mamų,kurios keliasi maitinti naktį dar keistų sauskelnes.Būtų tik šešėliai
Aš irig nekeičiu. O kam? Jei neunta, odelė švari? Na maniškiai šiaip naktį tuštintis nesituština, tai gal dar ir dėl to neverta. Ir beto, tai ekonomiša.
As tai butinai keiciu. Manoji keliasi nakti kas 3 val. Tai butinai pakeiciu pampersiuka, pamaitinu ir miegot
Jug
taip nemalonu miegoti o tarp koju sunkus siltas maisas guli
Nekankinu
, ir ant savo vaiko netaupau.
Jug
taip nemalonu miegoti o tarp koju sunkus siltas maisas guli
as nekeiciu naktimis. karta teko keisti, kai pradejo kakoti naktimis. bet jau taip sunku.... pakeiti, nuplauni, pamaitini, o jos akytes vis tiek placios. tada nesiok, liuliuok ant ranku
sunku... dabar nebekeiciu, nes nebekakoja naktimis
Kaip kudikiui nekeist sauskelniu?! O jei dar maitini - kame problema? Pakeiti, pamaitini ir toliau miegi.
Jau menuo, kaip nekeiciu. Kiek tikrindavau - vis tiek sausos...
o man atrodo, kad kai tik jiems nieko nepatogaus, nes silta
, va jei butu salta, kaip, kad su palom budavo...prisisioja, atsala pala ir nepatogu, o dabar juk ir dregmes nejaucia, ne baloje guli...