Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Kokliušo, Difterijos, Stabligės

Sveiki, norėjau paklausti gerb. Gydytojos, kokiu intervalu reikia skiepyti kokliušo - difterijos - stabligės vakcina? Ar 2 - 4 - 6 mėn. , ar kas 45 d. 2 - 3,5 - 5 mėn.? Turime skiepyti mažulį jau 3 kartą. II-ąjį skiepą gavo po 45 d. Ačiū
Atsakyti
Trečią skiepą skiepykite, kai kūdikiui bus šeši mėnesiai. Taip jis bus paskiepytas pagal naują skiepų planą.
Atsakyti
Vaikas visishkai neskiepytas pokolkas, norechiau paskiepyt shitu skiepu. Nuo kada galima?
Atsakyti
pries savaite mes pasiskiepijom valdisku skiepu nuo kokliuso, skiepo vieta sukietejusi ir patinusi, vaikui skauda. ar taip ir turi buti? kada praeis? ar geriau tos vietos neliesti, ar kaip tik geriau butu ja pamasazuoti?
Atsakyti
Dažnai skiepo vieta patinsta ir išlieka ilgai. Galima patrinti spiritu, ar degtine, o ir nieko nedarant per savaitę sukietėjimas rezorbuosis.
Atsakyti
Sveiki, mums jau laikas skiepytis DTP skiepu. Poliklinikoje, kurioje esame uzsiregistrave yra mokamas skiepas, taciau gydytoja sake kad sio skiepo yra isgryninta tik viena dalis. Gal galima butu uzinoti, kokia vakcina siam skiepui yra labiausiai isgryninta ir sukelia maziausiai komplikaciju? Jei atsimenate parasykite pavadinimus.
Atsakyti
2 men darem valdiska skiepa, vaikui temperatura buvo pakilusi 37.5 bet apsiejom be paracetamolio, kadangi buvo neramus tai naudojom viburcol zvakutes, ar po 4 men skiepo reakcija nebus stipresne? kuri skiepa vis delto pasirinkti
Atsakyti