Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Naudoju Camay šokolado kvapo ir šiuo metu išbandžiau Ziaja apelsinų kvapo. Abejos man labai patiko tiek kvapu, tiek jo išsilaikymu ant odos smile.gif
Atsakyti
ir sau ir vaikui naudoju Sanex bekvapes dušo žele be jokių dažiklių ir kvapų - hipoalergines ir skirtas sausai odai, mūsų jautriai sausai odai šitos kol kas pačios geriausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man realiai ne itin svarbu, kokia duso zele, taciau turi atitikti reikalavimus:
1. Gerai prausti - turi jaustis svara nusiprausus.
2. Drekinti, nes kas kart kuno krema naudoti erzina.
3. Skaniai kvepeti (apelsinai, bergamotes, vanile, seip kazkas gaivaus)
4. Prieinama kaina
Atsakyti
Man labai patinka Atkinsons duso zele, kameliju kvapo smile.gif
user posted image
kai baigsiu vel pirksiu tokia pat smile.gif kvapas nuostabus! ilgai islieka ant odos, nesausina. ax.gif Dar yra kuno aliejus ir purskiklis (dulksna) tokio pat aromato, galvoju gal reikes kazka isigyti, nes labai patiko tas kvapas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 08 26, 23:14)
Man labai patinka Atkinsons duso zele, kameliju kvapo smile.gif

O kur šios firmos produkcija prekiaujama? Niekuomet nepastebėjau g.gif Ir kokios daugmaž kainos?
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 08 27, 00:19)
O kur šios firmos produkcija prekiaujama? Niekuomet nepastebėjau  g.gif Ir kokios daugmaž kainos?

As pirkau Kristianoje. Atrodo, apie 49 lt mokejau (300ml) siaip skalsiai naudojasi, yra dar su persikais ir su zaliosiom citrinom smile.gif
Atsakyti
Mano geriausiu top 3:
1.the body shop,visos geroa
2.aldo vandini- spirit of india
3.bionser
Visas jas naudoju pakaitomis thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Laura Vandini dušo želę smile.gif Visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Man pati pačiausia yra Druide Sensual dušo želė bigsmile.gif Puikus kvapas, nedaug reikia, todėl ilgam užtenka, neblogai putoja kaip natūrali, gerai drėkina, oda nereikalauja papildomo drėkinimo po prausimosi. Minusas - nemaža kaina, bet perku kai būna nuolaidos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 09 01, 00:22)
Man pati pačiausia yra Druide Sensual dušo želė  bigsmile.gif Puikus kvapas, nedaug reikia, todėl ilgam užtenka, neblogai putoja kaip natūrali, gerai drėkina, oda nereikalauja papildomo drėkinimo po prausimosi. Minusas - nemaža kaina, bet perku kai būna nuolaidos.

bet ir jos kiekis nemazas, o kokia kaina? kur jomis prekiauja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 09 02, 16:58)
bet ir jos kiekis nemazas, o kokia kaina? kur jomis prekiauja? smile.gif

360 ml kainuoja 60 Lt. Vilniuje jomis prekiauja Nimfali parduotuvės Panoramoje ir Madoje. Šiandien ir rytoj kiek žinau visam parduotuvės asortimentui 35% nuolaida ax.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti ka is naturaliu duso zele, kuri stipriai drekintu ir po to nereiktu kas kart po duso tepliotis drekinanciais losjonais? smile.gif
Atsakyti