Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(skm @ 2011 02 14, 19:31)
aš ir kažkodėl apie tai pagalvojau  doh.gif  unsure.gif

ir dar patiko ta frazė: atėjai su melu, melą ir gavai ...

Šiuo klausimu kalbėjau ne su vienu ezoteriku ir visi pasakė, kad ta mergužėlė labai kvailai pasielgė, brolio nuotraukas rodydama... Gali tekti vėliau nagus graužtis...

O žmonėms taip patinka smerkti, taip patinka kitą vertinti...Gal smerkėjams vertėtų veidrodin pasižiūrėti?
Eilinį kartą pamatėm, kokio lygio yra mūsų purviasklaida...
Atsakyti
Labas merginos, as zinau labai gera viena bureja, as pati pas ja buvau ir tikrai nustebau kaip viskas issipilde, labai gerai pasake praeiti kur man buvo labai svarbu, nes is to buvi galima spresti ar gerai bure.
Jos vardas Vida, gyvena Vilniuje 8684-31589 butinai nueikit
Papildyta:
QUOTE(Širše @ 2007 09 05, 15:20)
sveikos merginos, ką manot apie ekstrasensus, būrėjas? ar teko būti pas juos. Ar tikit jais. man teko vieną kartą būti. Iš pradžių juokiausi. Bet vėliau viskas pradėjo pildytis. Tad kaip ir tikiu. Dabar labai smalsu norėčiau vėl nueiti pas kokią gerą.
Gal kokią žinot Kaune.

Labutis merginos, zinau viena labai gera bureja, labai gerai apibudina situacija ir pasako ne tik ateiti bet ir praeiti. man labai patiko. PATARIU VISOMS APSILANKYTI.

Jos varda Vida, Vilnius tel: 868431589
Atsakyti
QUOTE(Irmute1 @ 2011 02 16, 12:27)
Labas merginos, as zinau labai gera viena bureja, as pati pas ja buvau ir tikrai nustebau kaip viskas issipilde, labai gerai pasake praeiti kur man buvo labai svarbu, nes is to buvi galima spresti ar gerai bure.
Jos vardas Vida, gyvena Vilniuje 8684-31589 butinai nueikit
Papildyta:
Labutis merginos, zinau viena labai gera bureja, labai gerai apibudina situacija ir pasako ne tik ateiti bet ir praeiti. man labai patiko. PATARIU VISOMS APSILANKYTI.

Jos varda Vida, Vilnius tel: 868431589

As irgi esu bureja. Priimu klientus. Niekas dar nepasiskunde. Esu labai nuostabi bureja. Matau ateiti, praeiti ir dabarti. bigsmile.gif Matau, kad jus pati ir esate Vida. Uzsiregistravote tam, kad tai parasytumete.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 20:28)
Specialiai pažiūrėjau laidos kartojimą, nes susilaukiau ir skambučių, ir sms-ų...
Akivaizdžiai pagal užsakymą padaryta laida.
Audronė labai teisingai pasakė: atėjai su melu- gavai melą...
Linkiu niekam nepakliūti į purvinus žiniasklaidos nagus- jie iš bet kokio žmogaus gali padaryti nusikaltėlį...

Pagal KIENO uzsakyma padaryta laida?
Bet kodel ji nemate, kad vyras gyvas. Kaip ji galejo nepamatyti, jei iskart pamato visus prakeikimus. Kad mergina prakeikta, jos brolis prakeiktas, ateik kita diena, sumokek, ir prakeikimus nuimsiu. Juk pas ja eteina zmones ir rimtai, ir NE SU MELU. Ar ji gali NE SU MELU surasti dingusiji zmogu? Jei viskas butu taip paprasta, toji Audrone nueitu ir surastu dingusiasias merginas. Gyvas ar negyvas. Pasakytu kur jos. Bet nesuranda, nes negali ir nieko nezino. Zino tik kaip isvilioti pinigus. Kodel ji visiems nustato tuos prakeikimus. Ar anot jos neprakeiktu nera?
Papildyta:

QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 14, 10:14)
Puikus būdas pasiteisinti dėl nepateisinamo.

Ir nesvarbu, kad čia žiniasklaidos žaidimai. Akivaizdžių faktų nenuneigsi - jie nepamatė to, ką turėjo (arba teigė galintys) pamatyti. Dar daugiau - net jei jau melas duoda melą, tai bent jau tai, kad žmogus yra gyvas tokie "daug galintys ir matantys" turėtų sugebėti nustatyti. Visos kitos aplinkybės tebūnie jau tik detalės. Šlykštu yra pelnytis iš žmonių skausmo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 vasario 2011 - 12:03
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 16, 12:00)
Pagal KIENO uzsakyma padaryta laida?
Bet kodel ji nemate, kad vyras gyvas. Kaip ji galejo nepamatyti, jei iskart pamato visus prakeikimus. Kad mergina prakeikta, jos brolis prakeiktas, ateik kita diena, sumokek, ir prakeikimus nuimsiu. Juk pas ja eteina zmones ir rimtai, ir NE SU MELU. Ar ji gali NE SU MELU surasti dingusiji zmogu?  Jei viskas butu taip paprasta, toji Audrone nueitu ir surastu dingusiasias merginas. Gyvas ar negyvas. Pasakytu kur jos. Bet nesuranda, nes negali ir nieko nezino. Zino tik kaip isvilioti pinigus. Kodel ji visiems nustato tuos prakeikimus. Ar anot jos neprakeiktu nera?

Laiko nėra. Vienu metu vyksta ir praeitis, ir dabartis, ir ateitis. Jeigu dabar trys ezoterikai pamatė, kad tas žmogus miręs, vadinasi, tai tik laiko klausimas...Ir nėra skirtumo, kokiu būdu tai įvyks...
Neturinčių prakeikimų žmonių išties yra mažai...

Pagal kieno užsakymą padaryta laida? Ezoterikai yra didžiuliai konkurentai medikams ir psichologams. Taigi suinteresuotųjų apjuodinti ezoterikus yra pakankamai daug...Kasdien skaitot užsakytus straipsnius, kasdien žiūrit užsakytas laidas, ir net nepajuntat, kaip tampat melo įkaitais...O atsirinkti yra išties sunku...
Aš neginu laidoje apjuodintų ekstrasensų. Man visuomet įdomiau, kaip laida yra padaroma...Juk tai šou...Ir tą šou daro žmonės rimtais veidais.

Šlykštu yra pelnytis iš žmonių skausmo? O ar ne tą patį daro medikai ir laidojimo namų darbuotojai? Kodėl jais nesipiktinat?
Kodėl nesipiktinat tais, kurie pasipelnė iš Kedžių šeimos tragedijos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 16 vasario 2011 - 16:38
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 17:34)
Laiko nėra. Vienu metu vyksta ir praeitis, ir dabartis, ir ateitis. Jeigu dabar trys ezoterikai pamatė, kad tas žmogus miręs, vadinasi, tai tik laiko klausimas...Ir nėra skirtumo, kokiu būdu tai įvyks...
Neturinčių prakeikimų žmonių išties yra mažai...

Pagal kieno užsakymą padaryta laida? Ezoterikai yra didžiuliai konkurentai medikams ir psichologams. Taigi suinteresuotųjų apjuodinti ezoterikus yra pakankamai daug...Kasdien skaitot užsakytus straipsnius, kasdien žiūrit užsakytas laidas, ir net nepajuntat, kaip tampat melo įkaitais...O atsirinkti yra išties sunku...
Aš neginu laidoje apjuodintų ekstrasensų. Man visuomet įdomiau, kaip laida yra padaroma...Juk tai šou...Ir tą šou daro žmonės rimtais veidais.

Šlykštu yra pelnytis iš žmonių skausmo? O ar ne tą patį daro medikai ir laidojimo namų darbuotojai? Kodėl jais nesipiktinat?
*Kodėl nesipiktinat tais, kurie pasipelnė iš Kedžių šeimos tragedijos???

Taigi, laiko klausimas, nes mes visi kazkada mirsime.
Deja, medikai gydo. Dazniausiai ir isgydo. Retai girdime apie zmones, kuriuos isgyde aiskiaregiai.
Ekstrasense, ta kuria maciau, jaunai merginai sukele baime "esi prakeikta. prakeikima as galiu panaikinti. ateik rytoj." tarp eiluciu - jeigu neateisi, tau bus blogai, po dveju metu tu mirsi. ateik ir sumokek man pinigus. Manau, tai santazas, ir dar priedo, jog pelnesi ne tik is menamos brolio tragedijos, tiek ir is jos, kaip menamai kenciancios ir pazeidziamos sesers. Juk matete mirksiukas.gif Laimei tai buvo netiesa. O jei ateitu kitas zmogus, kurio buvo dinges artimasis....Pamenate, rode moteris, kurios metu metus ieskojo savo dingusiu vaiku. Kiek jos ekstrasensu isvaiksciojo. Kazkodel ne vienas vaiku nepadejo rasti. Ne dykai, o uz didelius pinigus.
*Piktinuosi, tik labiausiai paciais Kedziais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 vasario 2011 - 16:57
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 16, 16:55)
Pamenate, rode moteris, kurios metu metus ieskojo savo dingusiu vaiku. Kiek jos ekstrasensu isvaiksciojo. Kazkodel ne vienas vaiku nepadejo rasti. Ne dykai, o uz didelius pinigus.

Labai teisingai sakote drinks_cheers.gif Jeigu jau taip visi ekstrasensai viską mato ir nuspėja, kodėl nei vienai, kad ir konkrečiai toje laidoje rodytai mamai nepadėjo surasti vaikų? Pinigus tai paėmė, o rezultato jokio.
Atsakyti
[quote=mėnulis,2011 02 16, 16:55]
Deja, medikai gydo. Dazniausiai ir isgydo. Retai girdime apie zmones, kuriuos isgyde aiskiaregiai.

Ne išgydo, o nukiša ligą giliau mirksiukas.gif
Mano aplinkoje daug žmonių, kuriems pasveikti padėjo ekstrasensai. Man taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 17:34)

Ne išgydo, o nukiša ligą giliau  mirksiukas.gif
Mano aplinkoje daug žmonių, kuriems pasveikti padėjo ekstrasensai. Man taip pat.

Na aš taip pat buvau ne pas viena ekstrasensą ir nei vienas neišgydė, nei manes nei mano aplinkinių. O gydytojai išgydė, o ne kaip sakote nukišo ligą toliau. Žinau atvejį, kai žmogus pasitikėjo "ekstrasensu" dėl savo ligos, o po to paaiškėjo, kad visą tą laiką kol jį gydė "ekstrasenų" pučiama migla, jo liga tik gilėjo. Visa laikė, kad žmogus atsipeikėjo ir dar suspėjo kreiptis į tikrus gydytojus. Sutinku, kad tikėjimas (Dievu ar ekstrasensais ar dar kuo) tikrai gali žmogui padėti pasijusti geriau. Bet tai tik tikėjimas ir saviįtaiga, o ne tikrų ligų gydymo būdas.
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2011 02 16, 17:34]
[quote=mėnulis,2011 02 16, 16:55]

Ne išgydo, o nukiša ligą giliau mirksiukas.gif
[/quote]
senokai,kaune,viena moteris,vadinama aiskerege,man nustate tikslia diagnoze.o ejau is smalsumo tada tik,jauciausi puikiai.ji negyde,ji pasiule nedelsiant kreiptis i medikus ir operuotis
vidus mano pakuzdejo-reikia.aisku,po tyrimu ir operaciju diagnoze jos buvo tiksli.siai dienai da r gyva.
bet ji negydo...............mielai nueiciau pas tikra,bet mes,paprasti zmones,neturime informacijos.besiskelbianciu simtai,kaip atrasti ta tikra?
Papildyta:
QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 16, 17:45)
Sutinku, kad tikėjimas (Dievu ar ekstrasensais ar dar kuo) tikrai gali žmogui padėti pasijusti geriau. Bet tai tik tikėjimas ir saviįtaiga, o ne tikrų ligų gydymo būdas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 16, 18:03)
mielai nueiciau pas tikra,bet mes,paprasti zmones,neturime informacijos.besiskelbianciu simtai,kaip atrasti ta tikra?

Manau tik bandymais, ar per tikrai geras rekomendacijas. Ejau ne pas viena Kaune, net į Jonavą važiavau. Teko prisiklausyti pačių neįtikinamiausių dalykų lotuliukas.gif Aišku, vienas ar kitas pasakė man to kas išsipildė, bet tai manau daugiau sutapimas arba tiesiog atspėjo. Visai nesenai bendradarbė buvo pas viena moteriškę. Grįžo susižavėjusi, nors iki tol manė, kad jie visi apsišaukėliai. Nuėjau ir aš iš smalsumo. Jau ne kartą pas ją buvau ir ką pasako išsipildo kažkur 90%. Manau tai tikrai labai daug, nes niekas negali viso žinoti 100%, o be to juk ir mes patys keičiame savo likimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau, kad jūs nepastebėjot, kaip aš suformulavau sakinį. Ne išgydė, o padėjo pasveikti. Tai du skirtingi dalykai mirksiukas.gif Žmonės dabar yra greitojo maisto mėgėjai: mano, kad ateis, sumokės pinigus ir juos ekstrasensas išgydys. Ne, taip nėra... biggrin.gif Va tokie lengvatikiai paskui ir purkštauja...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 18:25)
Matau, kad jūs nepastebėjot, kaip aš suformulavau sakinį. Ne išgydė, o padėjo pasveikti. Tai du skirtingi dalykai  mirksiukas.gif  Žmonės dabar yra greitojo maisto mėgėjai: mano, kad ateis, sumokės pinigus ir juos ekstrasensas išgydys. Ne, taip nėra... biggrin.gif Va tokie lengvatikiai paskui ir purkštauja...

taip
pdejo pasveikt,taip,man nustate diagnoze,bet gyde mane tai medikai
Atsakyti