Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

Laba diena! smile.gif
labai reikalingas ekstrasensas (-e) "nuimti" nuziurejima , prakeitima Klaipedoje...Butu gerai jeigu patartumet i ka kreiptis, gal turejote patirties i r kokie buvo rezultatai?
Atsakyti
Turiu siek tiek patirties su taro kortom, esu lankiusis 5 kartus gal pas tarologe ir visus kartus pas ta pacia. Is esmes 3 apsilankymai, buvo pakankamai taiklus, ir prognozes nenuvyle, galima sakyt viskas buvo taip kaip kortos parode, ir sakyciau net kortos prisidejo prie kaikuriu pasikeitimu i gera. BET kiti 2 nebuvo tokie sekmingi, vasara kai lankiausi pas tarologe, kortos man rode visa ka gera, ejau konkreciai del santykiu su zmogumi ( nes buvau siokiuose tokiuose svarstymuose, nors su tuo zmogum buvau labai laiminga, skraidziau padebesiais ir meiles) , taigi kortu prognoze buvo labai gera, buvau perspeta, ko reiketu vengti ( i ispejimus demesi atkreipiau) ir ka jus manot? nieko visa prognoze buvo verta 0 kaip pasirode, po issiskyrimo vel nupedinau i kortas pasiziuret, kolkas irgi jokiu pokyciu, kuriuos prognozavo. kazkaip atejo toks laikas lyg noretusi pasiziureti, kaip ten kortos man si kart patartu, bet bijau kad vel viskas bus veltui..... ar cia jau kita tarologe bandyt reiktu? ar vadinasi isvis nebereikia niekur eiti?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 03 16, 21:41)
Turiu siek tiek patirties su taro kortom, esu lankiusis  5 kartus gal pas tarologe ir visus kartus pas ta pacia. Is esmes 3 apsilankymai, buvo pakankamai taiklus, ir prognozes nenuvyle, galima sakyt viskas buvo taip kaip kortos parode, ir sakyciau net kortos prisidejo prie kaikuriu pasikeitimu i gera. BET kiti 2 nebuvo tokie sekmingi, vasara kai lankiausi pas tarologe, kortos man rode visa ka gera, ejau konkreciai del santykiu su zmogumi ( nes buvau siokiuose tokiuose svarstymuose, nors su tuo zmogum buvau labai laiminga, skraidziau padebesiais ir meiles) , taigi kortu prognoze buvo labai gera, buvau perspeta, ko reiketu vengti ( i ispejimus demesi atkreipiau) ir ka jus manot?  nieko visa prognoze buvo verta 0  kaip pasirode, po issiskyrimo vel nupedinau i kortas pasiziuret, kolkas irgi jokiu pokyciu, kuriuos prognozavo. kazkaip atejo toks laikas lyg noretusi pasiziureti, kaip ten kortos man si kart patartu, bet bijau kad vel viskas bus veltui..... ar cia jau kita tarologe bandyt reiktu? ar vadinasi isvis nebereikia niekur eiti?

Atsipalaiduokit, palikit viską likimo valiai ir niekur neeikit bent jau artimiausiu metu.
Kortos ne visda pateikia tikslią info, tai nuo daug ko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 10:41)
Atsipalaiduokit, palikit viską likimo valiai ir niekur neeikit bent jau artimiausiu metu.

tai palieku rolleyes.gif tiesiog vasaros gerom prognozem taip dziaugiausi, buvau jau itikejusi, kad viskas susitvarkys, ir kaikurie iivykiai buvo didelis smugis ir pakankamai skaudus smugis. nebenoreciau to dar , patiket ir nusivilti . nors lapkricio menesio prognoze ale gera nusimato, bet kolkas jokiu pagerejimu nenusimato......
o tia kazin nuo ko priklauso? zinau, aplinkybes gali keistis, bet i perpejimus demesi atkreipiau, lyg ir nesikeite tos aplinkybes..... g.gif
Atsakyti
Siaip as tikrai netikiu burejomis ir visokiais burtais... biggrin.gif man atrodo, kad cia is tikruju nieko nera mistisko...
Buvau kelis kartus pas burejas, pas viena labai seniai, o pas kita praita rudeni. Paskutinioji man isbure, kad laukia manes siais metais labai gera kelione i uzsieni. is pradziu mes su vyru tikrai galvojome vykti i kokia pazintine kelione, atsipusti, bet dabar pamate, kad finansai mums tikrai neleis vykti i ta kelione, tai kaip ir burtai manau neissipildys lotuliukas.gif
Dar ten visko pasake apie vaikus (busimus) ir vyro gimine. jeigu ir kas issipildys tai manau cia tik sutapimas ir nieko daugiau... Na nelabai as tikiu, ejau tik del smalsumo ir dar karta isitikinau, kad tikrai neverta ant to leisti pinigus... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 17 kovo 2011 - 11:07
Pas būrėją verta apsilankyti tam tikrais gyv. momentais , kai nežinai kaip pasielgti, ką pasirinkti ir tai, jeigu būrėja gera psichologė, ji net nemalonius dalykus moka pateikti taip, kad sužadina viltį ir smalsumą gyventi toliau. Jeigu pranašautoja neturi ką gero pasakyti ir jos pačios energetika nekokia, geriau nesilankyti. Kokia prasmė po tokio vizito jaustis dar blogiau negu prieš tai.
Manau būrėjom mokami pinigai ne tiek už pranašavimus, kiek už psichologinį darbą.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 11:13)
Pas būrėją verta apsilankyti tam tikrais gyv. momentais , kai nežinai kaip pasielgti, ką pasirinkti ir tai, jeigu būrėja gera psichologė, ji net nemalonius dalykus moka pateikti taip, kad sužadina viltį ir smalsumą gyventi toliau. Jeigu pranašautoja neturi ką gero pasakyti ir  jos pačios energetika nekokia, geriau nesilankyti. Kokia prasmė po tokio vizito jaustis dar blogiau negu prieš tai.
Manau būrėjom mokami pinigai ne tiek už pranašavimus, kiek už psichologinį darbą.

sutinku su jusu nuomone. tik as meniskai mane paskutiniai kartai nuvyle
Atsakyti

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 11:13)
Pas būrėją verta apsilankyti tam tikrais gyv. momentais , kai nežinai kaip pasielgti, ką pasirinkti ir tai, jeigu būrėja gera psichologė, ji net nemalonius dalykus moka pateikti taip, kad sužadina viltį ir smalsumą gyventi toliau. Jeigu pranašautoja neturi ką gero pasakyti ir  jos pačios energetika nekokia, geriau nesilankyti. Kokia prasmė po tokio vizito jaustis dar blogiau negu prieš tai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

deja deja, labai klystate, kortos VISADA pateikia tikslią info, tik mes ne visada ją teisingai perskaitome ir suprantame bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 12:13)

gerai pasakete, kad tai yra daugiau psichologinis darbas, kuris paveikia zmogu...
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2011 03 17, 12:01)
deja deja, labai klystate, kortos VISADA pateikia tikslią info, tik  mes ne visada ją teisingai perskaitome ir suprantame bigsmile.gif

Na, kortomis savose rankose aš galiu pasitikėti, bet svetimose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 17, 15:00)
Na, kortomis savose rankose aš galiu pasitikėti, bet svetimose  schmoll.gif

O tai gal buriat?
Atsakyti