O kam isvis eit pas burejas? Kad suzinot kas buvo praeity? Lyg zmogus pats nezino kas buvo. O suzinot kas bus ateity tikra nesamone - jug ne dievai esame, jeigu ir laukia mus kazkas blogaus tai nei vienas nesugebetumem pakeist likimo?
O gyvent ir drebet kad kazkokia boba kazka ispranasavo? Gyvemimas ir taip per trumpas kad galvot apie blogi. Per mazai matyt kai kuriems stresu gyvenime

QUOTE(gp0629 @ 2007 09 15, 21:36)
As ir netikejau, kol nenujau pas ta moteriske, jei noresi isitikinti galiu duoti kontaktus. man pasake, net mano tevu amziu, masinos spalva, namo auksta kuriame as gyvenu ir dar nnnn dalyku. Tai cia tas tikejimas, kai drebia taip i akis, jau gaunasi salyginas dalykas 

As noreciau pas tokia nueiti. Gal galeciau gauti jos adresa?
Niekad nebuvau, bet gal norėčiau kada
negreit

QUOTE(Pūkuota @ 2007 09 09, 10:18)
tu teisi,geriau nezinoti,as labai seniai pries dvidesimt metu buvau pas juodaknyge,ir dabar gailiuosi,nes gyvenimas eina panasiai kaip jinai perskaite man is savo knygos,ateitis pagal jos spejimus man ne kokia todel ir laukiu dabar su nerimu,aisku visokie rupesciai tas mintis isvaro is galvos ,bet ilgainiui jos vel sugrizta,ne dabar pas bureja jokiu budu neiciau 
QUOTE(Širše @ 2007 09 05, 15:20)
sveikos merginos, ką manot apie ekstrasensus, būrėjas? ar teko būti pas juos. Ar tikit jais.
niekada pas joki sarlatana nebuvau, ir nesiruosiu, netikiu tais dalykais, Jei is tiesu butu imanoma numatyti ateiti, mokslas taip neprogresuotu-ir isvis, nebutu reikalingas. O visi tie ekstrasensas-na bent jau tie, kurie a la "tiesa isburia"- yra tiesiog labai geri psichologai ir empatiski zmones