Svarbiausia nuėjus neužsiciklint,ką ji sakė.Neseniai buvau,tai praeitį visą teisingai pasakė,o dėl ateities dar pažiūrėsiu Bet svarbiausia,kad aš labai greitai užmirštu tokius dalykus,nebent jwei kas atsitiks-privers prisiminti
Svarbiausia nuėjus neužsiciklint,ką ji sakė.Neseniai buvau,tai praeitį visą teisingai pasakė,o dėl ateities dar pažiūrėsiu
Bet svarbiausia,kad aš labai greitai užmirštu tokius dalykus,nebent jwei kas atsitiks-privers prisiminti
Man taip pat teko keleta kartu lankytis pas bureja. Praeiti pasako visada pakankamai tiksliai, kai nuejau neseniai palaidojusi mama, man pasake,kad aplink jos galva tamsa, nors as jam nesakiau, kad ji mirusi. As manau, kad tiesiogiai apie mirti jie nekalba.
Esu buvus ir daug ko man sake. Bet kaip gera buvo pastebeta - likima kalame patys, tai ka mes vakar galvoje, snd gali buti mums absurdas.... Man pries du metus daug ka pranasavo, buvo visko... didzioji dalis issipilde, nesipilde tai ko negeidziau ir begau.
Bureja, astrologas, extrasensas tau pasako tik krypti - o toliau kali pats viska ka tik nori....
buvau viena karta nuejusi sake metu begi istekesi,tai juokiausi nerealiai galvoju nu cia tai nusikliedejo biski nes net draugo neturejau,ir ka jus galvojat...metai nepraejo o as istekejau veliau isgirdau is draugiu apie gera bureja...ai galvoju nueisiu...labai jau gerai man ten isbure,dar aisku issipilde tik pora nereiksmingu dalyku,veliau bus matyt...ir kaip taip gerai isbure nuejau dar pas viena bureja kitam mieste tai ka jus galvojat nu galima sakyt tapaty pasake tai dabar gyvenu ir laukiu ka ispranasavo beja liepe daugiau neit pas jokias burejas...nes aceit pakeksiu savo laimei
Buvau vieninteli karta,nes labai jau smalsu buvo.Ispudi nebloga paliko.Dabar apmasciau,kad daug kas ir issipilde.....Bet ar dar kada eisiu-nezinau.Tikriausia,kad NE.
Paprastai ten lekdavau, kai kokia beda, kai patarimo klausti reikejo. Esu bandzus ne viena, bet tik viena daug tiesos pasake. Ja vienintele ir pasitikiu. Taciau jau ilgokai nebeeinu - pradejau daugiau savimi pasitiketi, nes manau, kad patys gyvenimo kalviais esame ir galime teigiamai uzsiprogramuoti. Jokia bobute nepasakys, gerai tau su kokiu bernu bus ar ne. Sirdies gilumoje mes visos zinom atsakyma, net, jei kartais apsimetam, kad nezinom
Netikiu burejomis ir niekada pas jas nejau. Labai seniai mociute man sake, kad nuejus pas bureja atiduodi jai savo laime. Tada nesupratau jos zodziu, bet veliau suvokiau ju prasme. Kazkuri mergina minejo, kad zodis turi labai didele galia. Jei bureja "ispranasauja" nesekmes, nelaimes sie zodziai isringa galvoje ir daro savo juoda darba. Gyvena tada zmogus ir laukia kada gi tos nelaimes uzklups ir nebepastebi gyvenimo grozio, nebesugeba juo dziaugtis. Ir nebera laimes tik nerimastingas laukimas. Neverta eiti pas tas burejas, pati esu savo gyvenimo seimininke
Taip teko vieninteli karta.. Viskas arba issipilde arna pildosi..
Kas svarbiausia, tai nemokejau ne cento, ji tieisog tiki kad uz tokias paslaugas NEMOKAMA.. O ir siaip ta moteriske ne kiekvienam paburia.. Ilgai teko ten prasytis