Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

Ir man taip buvo.O dabar viskas pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
vėl apsilankysim čia blush2.gif nu maniškei pupai jau neužilgo metukai, o bučiuotis dar nemoka doh.gif prisiglaust ateina prie manęs ar tėvelio retai ir labai trumpam. net nzn, kodėl ji tokia, pavyzdį tai mato gera biggrin.gif ir aš ją dažnai apkabinu, myluoju, bučiuoju, tai nesipriešina rolleyes.gif bet pati schmoll.gif
Atsakyti
Na musiskiui greit bus 7 men. tai ir nelabai myluojasi.Prisiglaudzia tada jei kas uzkalbina,prajuokina bigsmile.gif
Atsakyti
anksciau budavo prisiglaudzia tik kai kas nors uzkalbina...a daba po ligonines nemaloniu proceduru daznai priglunda ypac prabudes padeda galvyte ir rankytem isikabina i bliuske... blush2.gif gal buvo isgasdintas tai taip jauciasi saugesnis... g.gif
Atsakyti
maniškis tai labai pradėjo glaustytis ir bučiuotis gal prieš gerą mėnesį thumbup.gif tikrai labai fainas jausmas,kai ateina,apkabina ir pabučiuoja wub.gif tik tėčio nelabai bučiuoja,gal barzda bado lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums jau 7, tai moka apkabinti ir prisiglausti wub.gif ypač kai kur išeinu ir palieku seneliams, tai grįžusią iškart apkabina ir prisiglaudžia kai paimu ant rankų rolleyes.gif o jei iškarto nepaimu, tai labai verkt pradeda su didelėm ašarom doh.gif bučiuotis dar nemoka, tai kanda į žandą lotuliukas.gif
Atsakyti
clap.gif pasigirsim, šian išmokom bučiuotis thumbup.gif pasirodo reikėjo tik parodyt kaip tai daryt, nors iš pradžių sakiau: "Kotryna, duok bučkį" tai liežuvį kišo lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif bet išmoko šiaip taip, dabar žiūriu, kai pavargus būna, arba kai nori žaist, tai tada prieina, padeda galvytę ant kelių ir šypsosi gudriom akytėm hihihi.gif
Atsakyti
Prisiglaudžia tada, kai nori miegelio, o šiaip kolkas nemėgėjas glaustytis verysad.gif
Atsakyti
wub.gif oi kaip miela, kai vaikutis apsikabina, pabuciuoja... oi! kaip as to momento laukiu... mums dar tik 2 menesiukai... dar ilgai laukt... 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu to momento wub.gif . Kol kas tik kažkas panašaus į prisiglaudimą išeina, tik kai užsigauna ir paimu ant rankų. Taaaip gera būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 01 26, 14:14)
Prisiglaudžia tada, kai nori miegelio, o šiaip kolkas nemėgėjas glaustytis verysad.gif

ir mano taip pat, ir dar kai gryzusi is kur pasiemu jai buna apsiverkes is tecio, tai taip prisiglaudzia ir nusiramina.... wub.gif (nuo 7 men)
bet kai prasau kad bucki duotu tai dar, gal dar nesupranta.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 01 vasario 2008 - 23:18
Mano vaikis tik apie 8-9 mėn pamėgo glaustytis, o dabar, kai metukai, tai dažnai atbėga ir kaklą man apkabina smile.gif O bučiuotis ir nemoka, bet gal dėl to, kad nemokinu jo :-) Nes labai jau pradėjo visus veiksmus kopijuoti iš suaugusiu.. Reikės pabandyti išmokyti duoti butuką :-)
Atsakyti