Aš apie dainas rašiau kažkada dar senoj temoj, bet va dar pamiršau pasakyt, kad man baisiai patinka ir niekaip neusibosta ne tai kad daina, ten žodžiū nėra, bet labai graži muzija. Edvin'o Martono "Romeo ir Džiuljeta", tiesa jos yra keli variantai, bet tas, kurį aš turiu, man

QUOTE(Ingeb @ 2007 09 07, 22:37)
Aš apie dainas rašiau kažkada dar senoj temoj, bet va dar pamiršau pasakyt, kad man baisiai patinka ir niekaip neusibosta ne tai kad daina, ten žodžiū nėra, bet labai graži muzija. Edvin'o Martono "Romeo ir Džiuljeta", tiesa jos yra keli variantai, bet tas, kurį aš turiu, man 

Merginos, vienas prašymas- būkit geros, įdėkit dainas su nuorodom, a?

sveikos merginos, gal kuri žinot, I.Valinskienės ''Dingo'' dainos, orginalo autorių ir dainos pavadinimą. Nu niekaip nerandu

QUOTE(egle0606 @ 2007 09 08, 13:48)
sveikos merginos, gal kuri žinot, I.Valinskienės ''Dingo'' dainos, orginalo autorių ir dainos pavadinimą. Nu niekaip nerandu 

Juanes - Tengo la camisa negra

Yra tokia kvailoka , bet "vežanti" R.Kazlo daina pavadinimo nžn, gal sarmata arba eik tu peklon.... Jei kas nuoroda įmestų, didžiai padėkočiau

As, galima sakti, is naujo atrodau L. Amstronga, F, Sinatra ir kitus to laikotarpio ir stiliaus atlikejus
Gal kuri turit nuoroda, kur galima parsisiusti ju dainu?

Be galo, be krašto patinka Damien Rice'o My Webpage
Tiesiog atsiklausyti negaliu. Ir tiek prisiminimu sukyla