Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris vis krenta

Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio. unsure.gif Ar dar kam yra taip buvę g.gif Kažkaip nerimauju ir labai bijau kad mano vaikeliui viskas būtų gerai unsure.gif
Atsakyti
na, per pirmus tris mėnesius aš numečiau šiek tiek mažiau - 7kg, o paskui pamažu priaugau. Pradėjau gert vitaminus, padidėjo apetitas.
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 09 08, 19:32)
na, per pirmus tris mėnesius aš numečiau šiek tiek mažiau - 7kg, o paskui pamažu priaugau. Pradėjau gert vitaminus, padidėjo apetitas.

O man jau 4 pabaiga unsure.gif Gydytoja sakė dar mėn gyventi taip, o tada jei neaugs tai ieškos priežasčių. Bet man kažkaip neramu dar mėn laiko sau gulėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 22:24)
O man jau 4 pabaiga  unsure.gif Gydytoja sakė dar mėn gyventi taip, o tada jei neaugs tai ieškos priežasčių. Bet man kažkaip neramu dar mėn laiko sau gulėti  blush2.gif

kai laukiausi ir man labai labai krito svoris, bet kad aš vėmiau tai ir nebuvo nuostabu, mečiau daugiau nei keturis mėnesiukus ax.gif bet užtat paskui kai pradėjo augti, tai doh.gif iki gimdymo priaugau +20 kg blush2.gif bet dukrytė gimė 3,500 kg ir 52 cm wub.gif wub.gif
na gal pabandyk į kitą daktarę kreiptis jei jauti, kad tau neramu mirksiukas.gif sėkmės ir sveikatytės tau ir mažyliukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 09 09, 14:33)
kai laukiausi ir man labai labai krito svoris, bet kad aš vėmiau tai ir nebuvo nuostabu, mečiau daugiau nei keturis mėnesiukus  ax.gif  bet užtat paskui kai pradėjo augti, tai  doh.gif  iki gimdymo priaugau +20 kg blush2.gif  bet dukrytė gimė 3,500 kg ir 52 cm  wub.gif  wub.gif
na gal pabandyk į kitą daktarę kreiptis jei jauti, kad tau neramu  mirksiukas.gif  sėkmės ir sveikatytės tau ir mažyliukui  wub.gif

Ta mano hinė išvis kažkokia keista blush2.gif Jaučiu reikia kitą pasiieškoti ax.gif
Atsakyti
Pirmojo nėštumo metu svoris krito kažkur iki 5,5 mėn. Tai va - pradėjau atgaut jėgas ir svorį tik šeštą mėnesį. Paskui viskas susitvarkė smile.gif
Dabar per nepilnus du mėnesius numečiau jau 6 kg, ir toliau krenta, nes baisiai bloga, vemiu, pykina - taip pat kaip ir pirmą kartą... Laukiu pagerėjimo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 10, 09:04)
Ta mano hinė išvis kažkokia keista  blush2.gif Jaučiu reikia kitą pasiieškoti  ax.gif

Šiaip tai matosi ir jaučiasi,ar gydytoja stropiai prižiūri,ar vis kyšio laukia mirksiukas.gif Jeigu neramu,pasidaryk kraujo tyrimus,echoskopiją privačiai,sumokėsi pinigus ir bus ramu,ten tai tikrai pasižiūrės atidžiai mirksiukas.gif Aš irgi taip dariau:vaikščiojau pas savo ginę,bet vieną kartą per 2 mėnesius vistiek privačiai tikrinausi,tokia jau mano natūra blush2.gif O svoris mano pačios krito,vaikas augo,tai buvo visalaik tas pats,kai pagimdziau svėriau 10 kg mažiau negu prieš pastojimą g.gif Paprasčiausiai organizmas ne kiekvienas nėštumą priima kaip savaime suprantamą dalyką g.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 09 14, 16:20)
Šiaip tai matosi ir jaučiasi,ar gydytoja stropiai prižiūri,ar vis kyšio laukia mirksiukas.gif Jeigu neramu,pasidaryk kraujo tyrimus,echoskopiją privačiai,sumokėsi pinigus ir bus ramu,ten tai tikrai pasižiūrės atidžiai mirksiukas.gif Aš irgi taip dariau:vaikščiojau pas savo ginę,bet vieną kartą per 2 mėnesius vistiek privačiai tikrinausi,tokia jau mano natūra blush2.gif O svoris mano pačios krito,vaikas augo,tai buvo visalaik tas pats,kai pagimdziau svėriau 10 kg mažiau negu prieš pastojimą g.gif Paprasčiausiai organizmas ne kiekvienas nėštumą priima kaip savaime suprantamą dalyką g.gif

Aš irgi lankausi ir poliklinikoj ir pas privačią, o privačiai dar visa gera savaitė, nes pas ją didelės eilės
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 11:23)
Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio.  unsure.gif Ar dar kam yra taip buvę  g.gif Kažkaip nerimauju ir labai bijau kad mano vaikeliui viskas būtų gerai  unsure.gif

Na mano mama priaugo tris kilogramus per nestuma su manimi, vadinasi daugiau numete. O gimiau sveika. Tai nera taip blogai jei zmogus esi siektiek stambesnis.
Atsakyti
man irgi iki 5mėn svoris krito, nors nepykino nei kiek, tik labai apetito neturėjau schmoll.gif net vitaminai nepagerino situacijos.. dabar jau virš 7 mėn ir jau apie 4kg priaugom thumbup.gif ginė sakė, kad čia viskas gerai, nes toks mano organizmas... valgau ir toliau nedaug, todėl lelius pasiima viską ko jam reikia ir dar mano "pasiskolina" lotuliukas.gif nes šiaip viskas thumbup.gif ūgis ir svoris atitinka laiką... plius tai, kad mažius mano visas , kad ir negausias " riebalines atsargas "sunaudojo"...
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 10:23)
Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio.  unsure.gif Ar dar kam yra taip buvę  g.gif Kažkaip nerimauju ir labai bijau kad mano vaikeliui viskas būtų gerai  unsure.gif

O tai Tave pykina,vemi ar siaip svoris krenta?O su pirmu nestumu taip nebuvo?
Mano drauge tai baisiai vemdavo,buvo visai sukudusi,nezinau kiek kg numete,bet jai kasdien state lasalines-tai paskui kai pradejo augti svoris-tai visa 30kg priaugo,mergyte gime astunta nestumo menesi,bet svere 3,5kg.Sveika,rubuile ir dabar.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 18 rugsėjo 2007 - 17:18
QUOTE(noanoa @ 2007 09 18, 18:18)
O tai Tave pykina,vemi ar siaip svoris krenta?O su pirmu nestumu taip nebuvo?
Mano drauge tai baisiai vemdavo,buvo visai sukudusi,nezinau kiek kg numete,bet jai kasdien state lasalines-tai paskui kai pradejo augti svoris-tai visa 30kg priaugo,mergyte gime astunta nestumo menesi,bet svere 3,5kg.Sveika,rubuile ir dabar.
  4u.gif

Pirmus 3 mėn tai labai smarkiai pykino ir daug vėmiau, bet dabar jau kaip ir viskas susitvarkė. pas ginę dabar reikia po savaitės, tai žiūrėsim ką pasakys, bet svėriausi ir darbe ir nė kg nepriaugau doh.gif
Atsakyti