Įkraunama...
Įkraunama...

Meflovan

Sveikos, kadangi niekur neradau temos apie šiuos papildus - tai sukūriau čia. Ar teko kam juos gerti ir ar galima juos vartoti 20-30 metų merginoms ir moterims? Pati buvau suvartojusi vieną pakuotę - pagerėjimą pajutau PMS atžvilgiu - tiek oda pagražėjo, nuotaikos pagerėjo, skausmai sumažėjo ir pan., norėčiau ir toliau vartoti, bet visgi abejoju - nes teko visokių nuomonių girdėti - kad tai daugiau vyresnėms moterims ir t.t. ir pan. g.gif tai kaip gi yra iš tiesų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 09 10, 17:27)
Sveikos, kadangi niekur neradau temos apie šiuos papildus - tai sukūriau čia. Ar teko kam juos gerti ir ar galima juos vartoti 20-30 metų merginoms ir moterims? Pati buvau suvartojusi vieną pakuotę - pagerėjimą pajutau PMS atžvilgiu - tiek oda pagražėjo, nuotaikos pagerėjo, skausmai sumažėjo ir pan., norėčiau ir toliau vartoti, bet visgi abejoju - nes teko visokių nuomonių girdėti - kad tai daugiau vyresnėms moterims ir t.t. ir pan. g.gif tai kaip gi yra iš tiesų? ax.gif  4u.gif

sveika o kiek tu laiko jas geri ? asmeniskai as negerusi , bet kiek girdejau jos ir pries pms ir vezio profilaktikaai , ir kraujagysliu ligoms mazinti kad matai jie ne tik nuo pms bet ir dar nuo siu reiskiniu ,na gal ir man reiktu pavartoti g.gif kas tau jas rekomendavo ? nes man pms siaubiskas su nervais kazkas pasidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 09 10, 18:27)
sveika o kiek tu laiko jas geri ? asmeniskai as negerusi , bet kiek girdejau jos ir pries pms ir vezio profilaktikaai , ir kraujagysliu ligoms mazinti  kad matai jie ne tik nuo pms bet ir dar nuo siu reiskiniu ,na gal ir man reiktu pavartoti  g.gif  kas tau jas rekomendavo ? nes man pms siaubiskas su nervais kazkas pasidaro  blush2.gif

sveikute, gėriau aš juos prieš kelis mėnesius - vieną pakuotę - 40 kapsulių. Iš tiesų tai ir pati patapau reklamos auka - matydavau per tv, mama vis atkreipdavo dėmesį - kad gal man reiktų pabandyti, MB matydavo juos irgi sakydavo kad man kaip ir reiktų - nes porą savaičių per mėnesį tokia bjauri būdavau, ne tas žodis doh.gif pikta irzli ir pan. O šiek tiek jas pavartojus pasijutau ramesnė. Ir odos taip nebėrė. Įdomu kaip būtų jei ilgiau pavartojus - ar išliktų toks poveikis g.gif anksčiau dar gerdavau nakvišų aliejų - bet jokio pagerėjimo nepajutau, jau ir pavargau laukti unsure.gif šiandien pasižiūrėjau į veidrodį - beria, irzli ir pikta - nors ir labai stengiuos tvardytis doh.gif

įdomu gal dar kas vartojo jas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 10 rugsėjo 2007 - 18:08
QUOTE(soir @ 2007 09 10, 20:06)
sveikute, gėriau aš juos prieš kelis mėnesius - vieną pakuotę - 40 kapsulių. Iš tiesų tai ir pati patapau reklamos auka - matydavau per tv, mama vis atkreipdavo dėmesį - kad gal man reiktų pabandyti, MB matydavo juos irgi sakydavo kad man kaip ir reiktų - nes porą savaičių per mėnesį tokia bjauri būdavau, ne tas žodis doh.gif pikta irzli ir pan. O šiek tiek jas pavartojus pasijutau ramesnė. Ir odos taip nebėrė. Įdomu kaip būtų jei ilgiau pavartojus - ar išliktų toks poveikis g.gif anksčiau dar gerdavau nakvišų aliejų - bet jokio pagerėjimo nepajutau, jau ir pavargau laukti unsure.gif šiandien pasižiūrėjau į veidrodį - beria, irzli ir pikta - nors ir labai stengiuos tvardytis doh.gif

įdomu gal dar kas vartojo jas? ax.gif

o tu zinok situose papilduose yra ir nakvisu ir aggurkles o va agurkle labai gerai mum, cia didesne sudetis tik idomu ar tai naturalu nu man rodos turetu buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 09 11, 13:59)
o tu zinok situose papilduose yra ir nakvisu ir aggurkles o va agurkle labai gerai mum, cia didesne sudetis tik idomu ar tai naturalu nu man rodos turetu buti  blush2.gif

aš irgi manau, kad čia agurklė gerą darbą daro rolleyes.gif neištvėriau, šiandien vėl nusipirkau dėžutę, vienos kapsulės sudėtis tokia:
vaistinių agurklių aliejus 200 mg
nakvišų aliejus 360 mg
izoflavonai 10 mg
vitaminas E 8,04 mg
saulėgražų aliejaus monogliceridai 9,96 mg

o dėl natūralumo - net nežinau, visokių papildų esu vartojusi, bet taip ir nesuprantu kaip atskirti kiek juose yra natūralių medžiagų ar nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 11 rugsėjo 2007 - 13:20
Mane sudomino sis papildas. Nu beria mane kartais doh.gif ir dirgli esu. Bet vaika dar zindau...Tai nezinau, ar galima ji zindancioms gerti. Ir ar verta... g.gif
Atsakyti
sugėriau aš vieną pakuotę to Meflovan, tai nežinau ar čia įsitikinimas, bet man atrodo matau pagerėjimą odos, mažiau spuogelių dygsta... kažkaip iškart pajutau, gal po savaitės, tai dabar pirksiu antrą pakuotę. tik nežinau po kiek gerti, nes ten parašyta po 1-2 dukart dienoj. tai gaunasi arba dvi į dieną arba 4 į dieną... ten ir taip jos greitai baigias
Atsakyti