Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*CACA* @ 2006 12 15, 14:47)
Prasau isduok paslapti, kaippadarei triju spalvu zele, ta kur pirmoje nuotraukyteje.

Ir dar klausimukas, gal kartais teko girdeti gal kas turi mazaji zele zieda parduoti? Nes sandelyje ju jau nebera  verysad.gif  o taip noretusi.


Sonu saldyk zele zieda ir padarysi tiek spalvu, kiek noresi smile.gif
O maza zele zieda galiu parupinti.
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2006 12 15, 19:34)
Sonu saldyk zele zieda ir padarysi tiek spalvu, kiek noresi smile.gif
O maza zele zieda galiu parupinti.




Aha jau radau, kai perverciau visa tema pamaciau, kad jau toks klausimukas buvo. Aciu
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif Parašysiu jums paprastučių, bet tikrai be proto skanių pyragėlių receptą thumbup.gif Kepau vakar vakare, tai šiandien iš pilnos skardos telikęs vienas varganas gabaliukas doh.gif Svarbiausia - laiko sąnaudos minimalios, o rezultatas - lyg virtuvėje būtumėt praleidusios valandas thumbup.gif

LABAI ŠOKOLADINIAI KVADRATĖLIAI

user posted image

1 indelis kondensuoto pieno
1 pakelis Selga ar kitokių šokoladinių sausainių
100 g smulkintų graikiškų riešutų
130 g žemės riešutų sviesto (galima naudoti paprastą sviestą)
160 g juodo šokolado

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, pasiruoškite 20x20 cm kepimo skardą (išklokite kepimo popieriumi). Šokoladą ištirpinkite drauge su sviestu. Šokolado masę sumaišykite su kondensuotu pienu. Sausainius sutrupinkite kaip tinginiui ir drauge su riešutais suberkite į šokolado masę, viską išmaišykite. Sukrėskite į kepimo formą ir šaukštu tešlą išlyginkite ir šiek tiek paspauskite. Kiškite į orkaitę 20 - 25 minutėms (ne ilgiau, o jei naudojate didesnę skardą - netgi trumpiau). Išėmusios iš orkaitės leiskite atvėsti bent kokias 15 min ir galite pjaustyti smile.gif Man jie skaniausi - per naktį pastovėję šaldytuve, bet ir dar šilti - niamnius thumbup.gif Tik įspėju kad yra gana saldūs ir skalsūs, tad pjaustykite nedideliais gabalėliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melija: 21 gruodžio 2006 - 02:21
QUOTE(melija @ 2006 12 21, 02:19)
Tik įspėju kad yra gana saldūs ir skalsūs, tad pjaustykite nedideliais gabalėliais  smile.gif

tai gal galima maziau sokolado ideti, nes as labai saldziai nemegstu, o jei visai be jo g.gif
Atsakyti
Manau galima, tik jie tada gali biski leciau sukietet, tad atvesusius gali tekti siek tiek palaikyti saldytuve. Bet vis tiek bus saldus, nes kondensuotas pienas ir sausainiai to saldumo suteiks. Zinai, jei naudotum labai kartu sokolada, jis kaip tik turetu suteikt atsvara saldumui wink.gif

QUOTE(Nolina @ 2006 12 21, 10:28)
tai gal galima maziau sokolado ideti, nes as labai saldziai nemegstu, o jei visai be jo  g.gif

Atsakyti
oi, tas krokodilas tikrai visu super atrodo! 4u.gif galvoju padaryt sventem, bet vat igomu, ar jus visos, kurios ji daret, tai daret su tuo idaru kur parasyta(svogunai, sonine) ar dar koki sugalvojot? pasidalinkit patrirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2006 12 22, 21:42)
oi, tas krokodilas tikrai visu super atrodo! 4u.gif  galvoju padaryt sventem, bet vat igomu, ar jus visos, kurios ji daret, tai daret su tuo idaru kur parasyta(svogunai, sonine) ar dar koki sugalvojot? pasidalinkit  patrirtim ax.gif


Man tai skaniausiai gaunasi smulkintos desreles arba kumpis+fermentinis suris. O desertinis - su obuoliais ir cinamonu essen.gif
Atsakyti
Ir as sventem iskepiau krokodila, tai susilaukiaus audringu ovaciju ax.gif
Įdarą dariau kaip parašyta su svogūnu ir kumpiu.
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2006 12 22, 23:42)
oi, tas krokodilas tikrai visu super atrodo! 4u.gif  galvoju padaryt sventem, bet vat igomu, ar jus visos, kurios ji daret, tai daret su tuo idaru kur parasyta(svogunai, sonine) ar dar koki sugalvojot? pasidalinkit  patrirtim ax.gif

Aš tai dariau saldų įdarą: varškė+kokoso drožlės+razinos+aguonos+cukrus.Ta labai skanus gavosi.
O kaip jums gaunasi su tais dešrų įdarais?Ar skaniai?Norėčiau pabandyt ant Naujų iškepti su įdaru dešra+sūris+rauginti agurkai,bet truputi bijau,jei nebus toks skanus kaip su varškės įdaru,tai dar apsijuoksiu prieš draugus blush2.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti.Tos,kurios darėt įdarus su sūriais,tai tą krokodilą valgėt karštą?Ar negali būti taip,kad jei valgysim atvėsusį, tai sūris viduj bus sustingęs?
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2006 12 31, 10:09)
Dar norėjau paklausti.Tos,kurios darėt įdarus su sūriais,tai tą krokodilą valgėt karštą?Ar negali būti taip,kad jei valgysim atvėsusį, tai sūris viduj bus sustingęs?


taip, bet man tai skanu, kaip skanu ir atsalusi pica. Aisku geriau nedet i saldytuva, kad labai nesusaldyt, nes tada nelabai skanu....
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 06 08, 11:37)
Malonu, kad patiko mirksiukas.gif Man ir pačiai labai labai faina, kad gali jo valgyt kiek nori - vistiek neapsunksti, toks lengvutis jis thumbup.gif


Labai mane sudomino Obuoliu pyragas. Tik vat idomu sudeti visus produktus ir plakti, ar pradzioj isplakti kiausinius trynius su cukrum, sudeti likusius produktus ir gale imaisyti isplakta baltyma?

Aciu
Bandysiu siandien kepti ir laukti saviskio griztant is darbu rolleyes.gif
Atsakyti