man jauna mama yra 19, 20 , gal dar kokių 21 metų, o paskui- normalios mamos

sunku paaiškinti kodėl, bet va taip atrodo...
pati visada (net netekėjusi buvau ir vyro akiratyje nebuvo) sakiau, kad iki 25 metukų reikia pirmą vaikutį pasigimdyti...nes manau, kad po 25 laikas labai tiksi į pakalnę ir...nesinori man būti sena mama....žinoma, gali kūnu būti senas, o širdyje jaunas ir atvirkščiai, bet atsižvelgiant į karjerą, sveikatos galimybes, finansinę pusę, visgi paskui vaikų susilaukti yra kelbliau (ne vien medicinine prasme)...planą įvykdžiau

mano mažė gimė, kai man buvo 24,5 m
bet...susilaukusi vaikučio atradau daug kitokių niuansų...gerai, jei vaikutis ramus, sveikas, bet man teko kitokia dalia ir pagalvojau...jei būčiau susilaukusi mažiuko 19-20 metų (apie jaunesnę net nekalbu) būčiau nuprotėjusi, tikrai...ir žemai lenkiu galvą prieš jaunas mamas, kurios dar pačios būdamos nevisai susiformavusios asmenybės ir mažos moterytės sugeba iašuginti gerus ir dorus mažus vaikiukus- piliečius
o šiaip, manau, nebūsiu originali, jei pasakysiu- gražu kai mama eina jaunutė, o vaikas jau toks nemažas

bet kai pagalvoju apie vargelius...tai kažin ar besimokydama vidurinėje būčiau norėjusi

Šios savaitės Žmonėse paskaičiaiu straipsnį apie dainininkę Mia, pagimdė ji 16 metų, atrodo...Graži jauna mama, berniukas jau paaugęs....

mano draugė pasigimdė 15 metų, bet buvo vieniša motina

dabar jos dukrytei jau 11 metų

, o mes bendraamžės beveik