Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

vaj vaj, o as taip bijau kad man persiduoda mamos likimas - manes mama susilauke 36.... man tai katastrofa jau. jau ne tik sena bet ir persenus mama.
as labai norejau ir planavau iki 25 turet pirmaji. bet kaip zinia as planuoju o dievas juokiasi. tai kitas mano tikslas buvo iki 30 - bet deja vyro norincio kurti seima taip ir neatsirado.. tai jau ir sitas terminas pradelstas. tai jau jauciuosi beviltiska. nes nu kas jau ir beliko. vaikas paaugs, bus paauglys o as busiu pensininke. sena boba.... jeigu as jo dar susilauksiu. verysad.gif
Atsakyti
Visada norejau buti jauna mama, deja neisejo, ne del to, kad nebuvo vyro, tiesiog buvo kitu priezasciu. Taciau pagaliau as laukiuosi ir gimdysiu budama 30-ies, sakyciau vidutinis tas amzius, ne per sena, bet jau ir ne jauna mama smile.gif Man jauna mama iki kokiu 24.
Atsakyti
Sūnų pagimdžiau kai buvau 22 metų, tad manau, tai - jauna mama biggrin.gif neturiu nusistačiusi kažkokios amžiaus ribos, tačiau manau gimdymas virš 40 - tai jau vėlyva motinystė. Pati gimiau, kai mamai buvo 40 ax.gif Kai pažiūri, kartais 40metės turiu daug daugiau energijos nei 20metės.
Atsakyti
Aš mamyte tapsiu 24m. Manau pats tas nestuke.gif o šiaip kiekvienam tas amžius skirtingas, vienos ir 30 dar nesijaučia pasiruošusios smile.gif
Atsakyti