Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmeninio nervo uždegimas

Sveikutes 4u.gif
Gal kam teko susidurti su sėdmeninio (sėdimojo) nervo uždegimu? Jis prasideda strėnose ir nueina iki pėdos blink.gif
Paaštrėja vakarop... eini eini, ir tik klupt! Kaaaaip žiebia per visa koją, kaip elektra.....
Man sitas malonumas buvo 28-oje savaitėje, daktarė išrašė nedarbinguma dviems dienoms ir viskas. Pagulėjau - praėjo. Dabar vėl atsinaujino, tik daug ūmesnis ir aštresnis skaumas, naktį nepabudus neįmanoma apsiverst ant šono...
Nežinau ko griebtis... g.gif
Gal kas padėsite? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akville: 18 rugsėjo 2007 - 10:57
Labukas as manau kad cia nelabai kas padeda o tu pabandyk tepaliuko nuo skausmo paprasyti su gydytoju pasitarti, tik nepamenu kaip vadinasi man tas malonumas prasidejo nuo kokios 12 savaites ir nepraeina, nepavydziu niekam tokio skausmo verysad.gif sekmes tau ir visoms
Atsakyti

Sveikos, man sedmens uzdegimas prasidejo pries kelias dienas, ziaurus skausmas, vos paeinu. Baisiausia laiptais laipioti... Buvau uzejusi i vaistine, bet kai pasakiau, kad laukiuosi, tai jokiu vaistu nedave. Sake spiritu arba menovazinu tepti. Ir tiek. Pora vakaru patepiau, gal ir geriau, pabandykite smile.gif
Atsakyti
Man irgi skauda viena siknos zanduka sad.gif Maniau, kad dubens kaulas, bet gydytojas sake, kad spaudziamas nugaroje nerviukas ir skausmas atsiliepia siknoje. Nezinau irgi ka daryti, jau vos apsikenciu nuo to skaudaliojimo. Kai nevaikstau, tai nieko, bet pajudu, tai ir atsiliepia sad.gif
Atsakyti
paprsyk vastinej kokio tepalo nuo skausmo-
dar reiks vyro pagalbos, kad gerai itrintu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos man sis skausmas ir iki nestumo buvo bijau kad isvarzos kokios nebutu. Ypac skausmas paumejo nuo 12sav. nakti miegu kaip lavonas nes negaliu apsiversti taip skauda apie normalu pasiveiksciojima patilesiu nes vaikstau kaip anciukas 4u.gif na MENOVAZINU tepu bet mazai jis man padeda zinoma kad ne taip stipriai skauda bet vis tiek vaistinej man pasiule homeopatini tepalaTRAUMEEL S. bet gyd.pasake jog jis irgi tipo pavojingas. Na neisivaizduoju kaip su tais skausmais pradirbsiu iki dekreto 30sav. g.gif
Atsakyti
O menovazina galima tepti nesciosioms?
Atsakyti
Taip galima tepti man akusere pasiule ji nupirkti bet jei skausmas labai stiprus jis man nepadeda verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

aš irgi susidūriau su šia problema. Gydytoja davė savaitei bilioteni ir griežtai prisakė niekuo netepti. GREIŽTAI NEGALIMA. Tik gulėti lovoje ir tiek. Iš pradžių galvojau, kaip aš toje lovoje gulėsiu, jei paskui vos iš jos išlipu, tačiau po poros dienų toks gydymo būdas ėmė pasiteisinti ir dabar jau beveik nebejaučiu to skausmo. Tik idomu ar ilgam g.gif
Atsakyti
mane irgi panasus skausmai kamuoja visa nestuma, is pradziu labai issigandau, niekuo nesitepiau, palaukiu kazkiek laiko, praeina, taip ir gyvenu su tuo diegliu ir siknos skausmu, ypac paastreja po ilgesniu pasivaiksciojimu, po to nei atsigult staigiai, nei atsisest negaliu. doh.gif Gerai kad nedaznai dabar uzeina, tai pakenciamai, jau nebe daug liko tai kaip nors iskesiu o veliau ziuresiu jei kartosis skausmai...
Atsakyti
mane irgi šitas džiaugsmas kankina verysad.gif

net nezinau ko griebtis, krypuoju kaip ančiukas, jau net gėda darbe sad.gif dabar man 12 sav. prasidėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 16 birželio 2009 - 12:55
Aš taip pat susiduriau su sia beda. Mums 20 savaiciu dabar, o sedyne skauda apie savaite. Gulejimas - didzioji problema, nes net ant sono apsiversti sunku, taip skauda.......o kai reikia atsistoti, tai nors stauk is skausmo... O nakti dar i tualeta varo daznai, tai keturiomis siaip ne taip iki tualeto nureplioju. netepiau nieko, nes bijau, reiks su gydytoja pasikonsultuoti. Pasirodo ne as viena tokia nelaiminga... laikykimes nestuke.gif
Atsakyti