Įkraunama...
Įkraunama...

"Pelėdos" pradinė mokykla

Cia beskaitydama labai daznai randu apie sia mokykla tik ivairiose temose.Kadangi turesim pirmokiuka ,tai butu labai idomu isgirst pliusus ir minusus apie sia mokykla.
Labai smalsu butu ,jei parasytu ir ketvirtoku mamytes ,ne kaip tik jusu mokytojas ir perims pirmokai.
Atsakyti
Labai butu idomu, nes mes po metu ruosiames i sia mokykla biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pati buvau mokykloj ,nes atviru duru diena.Apie mokytojus ka ten labai pasakysi,bet klases kai kurios verkiant remonto prasosi ir beabejo daug kas priklauso nuo mokytojos ,kaip papuosia ,apipavidalina.Ir dabar vakare baisiai salta.
Atsakyti
Nenoriu nieko įžeisti, bet tiksliai žinau kad toje mokykloje yra nemažai vaikų iš asocialių šeimų, būtent dėl šios priežasties savo dukterų ten neatidaviau.
Atsakyti
O tai su kuo tai susije ? Ka bendro tai turi su mokykla ,mokytojais ,ugdymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(luxx @ 2005 03 04, 12:06)
O tai su kuo tai susije ? Ka bendro tai turi su mokykla ,mokytojais ,ugdymu? g.gif


Susije labai - tokie vaikai triukšmauja per pamokas, mokytojai juos tramdo ir turi mažiau laiko normaliems vaikams. Dar tokie vaikai pridaro kitiems problemų: vagiliauja, nuolatos kažką kaulija, dažnai nesilaiko higienos normų ir serga tokiomis ligomis, kaip hepatitas. Negi tu nori kad tavo vaikai su tokiais bendrautų? g.gif
Atsakyti
Nu garbes zodis ,tikrai negirdejau ,kad mokyklole tokia gausai ,"tokiu "vaiku.Girdejau gerus atsiliepimus ,bet tokia problema isgirdau pirma karta.Be to mes gi lankom darzeli ,o is darzelio tie patys vaikai eina i mokykla -beje ta pacia .Aisku yra ir atejusiu is kitur ,bet tokie vaikai irgi ateina is darzeliu .Nu ir neteko tokiu baisiai asocialiu matyt.O kur tu vedi mergaites ,nes supratu ,jums si mokykla irgi priklausytu.
Atsakyti
Tuos vaikus pažįstam iš kiemo, tad teko matyti kaip jie elgiasi budami be suaugusiųjų. Kelios mergaitės labai mėgsta kapstytis šiukšlių konteineriuje verysad.gif , jos siūlė taip linksmintis ir mano dukrai. Dar viena gyvena visai šalia mūsų, ji niekada nevalo dantų ir jau sirgo hepatitu. sad.gif
Mano dukros lanko vidurinę mokyklą Viršuliškėse, nors tenka pavažiuoti, bet esam patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewita: 06 kovo 2005 - 20:05
Ei mamytes is justiniskiu.Forume daug kartu maciau kalbant apie Peleda.Kur dingot visos ?Pasidalinkit ispudziais.
Atsakyti
Maniškis lanko "Pelėdoj" pirmą klasę tongue.gif . Mokytoja patenkintas. thumbup.gif
Rinkomės ją, nes arčiausia namų. Pailgintą grupę lankė tik mėnesį - labai nepatiko. Iš tikro tai jie tik prasitrina pailgintoje grupėje ir išalksta nerealiai, o naudos jokios nemačiau. Dabar pats pareina namo vienas.
Mokyklai tikrai reikalingas remontas. Žinau kad iš pervestų 2% nuo tėvų pajamų remontuos šįmet sporto salę ir kiekvienai klasei skyrė po 500lt. Šiaip rinkliavos priklauso nuo mokytojos ir tėvų iniciatyvos. Vieni renka dideles sumas ir remontuojasi patys savo klases, perka suolus, kiti susitaiko su esamu inventoriumi. Štai ir mes jau kuris laikas bandom prastumti naujų suolų pirkimą, bet yra tėvų nenorinčių(gal ir negalinčių-gal užteks tų 500lt skirtų klasei), tai ir stringa viskas. Na bent apšvietimą savo lėšomis susitvarkėm. Žinau tik tiek, kad darželyje rinkliavos buvo gerokai didesnės.
Atsakyti
O tai kur tu rinkliavu nera.Jau mes moraliskai su tuo susitaike ,kad teks klasei skirti.Pas ta mokytoja ,kuria mes pasirinkome ,tiesa sakant baisaiusia klase.Rekomendavo ja mums kaip liuks tokia ,bet kai pamaciau klase fantazija atsoko.Kitos klaes daug jaukesnes ,sutvarkytos .Juk nereikia ten turtu toj klasej ,bet jaukuma gali sukurti ir vaiku darbeliai ir mok.idetos pastangos.Nezinau kaip kiti vaikai atsimoke 4 metus .Is ju nerinko?ar laukia nauju mokiniu.Nezinau ,vienintelis kas guodzia ,kad prie namu i prailginta irgi negalvoju leisti,tai dabar svarbiausiai ,kad nors mokytoja ko nors ismokytu.
Atsakyti
pelėda-gera mokykla thumbup.gif .Leidžiu savo sūnų į šią mokyklą jau ne pirmus metus ir esame patenkinti. Lig šiol nemačiau nei vieno vaiko iš asocialios šeimos. Sūnaus klasėje visi tėveliai išsilavinę, kultūringi žmonės.Sūnus mokykloje turi draugų, labai gerai mokosi.Mokytoja džiaugiasi vaikų pasiekimais, darbeliais, organizuoja šventes, informatyviai veda tėvų susirinkimus.Mums pasisekė.
Atsakyti