Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos vaizdo irašai

vadinasi taip.
Cia jau taip buvo yra ir bus...Zinai,kas man labiausiai patiko,ogi,kad tavo sunus elgesi ganetinai vyriskai, juk galejo ta nevykeli sumusti ir smarkiai....tas uzpuolikas net puole besirengianti vaika, o cia jau zema.
Zinai ka as padaryciau, surinkciau tuos visus vaizdus ir nusiusciau anonimiskai mokyklos direktoriui, su prierasu,kad jei nebus imtasi priemoniu ,pasiusi tuos vaizdus auksciau. tik patalpink juos taip,kad nesimatytu siuntejo pavarde.
Siaip sunus saunuolis.As irgi auginu 2 berniukus..kartais vyresnis man pasako, zinai,kartais lenda lenda,bet kai jau uzknisa tai taip liuobiu, kad paskui praeitu noras tai kartoti.
Gyvenimas sunkus, ir uz ji reikia pakovoti.Uzauginai garbinga sunu,taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Žinot, esu pakraupusi... kai pasižiūri per žinias, kai mergiotės mušasi, kai tyčiojasi iš silpnesnių, vaikinukai dėl kažkokių priežasčių pasiruošę visą pasaulį sumušt, tai nufilmuoti ir dar įdėti į internetą parodymui, kokie mes krūti. Mokyklų vadovybė seniai jau aišku slepiasi po pernykščiais lapais, kalbėti su to mokinio tėvais irgi beprasmiška jaučiu.
Nejaugi dabar išietis tik viena leisti vaikus savyginos mokytis, kad galėtų atsilalikyti prieš tokius? Bet kad užtikrins kad vaikas išmokęs savyginos nepanaudos to puolant kitą žmogų doh.gif
Šiaurės sūnus šaunuolis, savo jėgą žino thumbup.gif: labai teisingas vaiko auklėjimas. Pagarba jam už tai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2007 09 23, 14:33)
nieko baisaus  bigsmile.gif kas cia visiems pasidare,jei tik kokios mustynes tai tik baisu ,kraupu g.gif kaip senais laikais buvo bigsmile.gif kiekvienas kovojo uz save,ir nebuvo kaip dabar vaikas kas tik biski tai depresija tai vel koks s...... bigsmile.gif kiekvienas rado sau vieta po saule thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik nedarykim verksniu salies thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šitos muštynės dar palyginus "garbingos", kas pakankamai retai šiais laikais pasitaiko, bet šiaip ar taip -- smurtas yra vienareikšmiškai blogai, ir mokyklai tokios "akcijos" garbės nedaro.
Atsakyti
na, tokių muštnių turbūt visad ir visais laikais pasitaiko.. doh.gif

o šiaip lyg ir priklauso, kad visur mokyklos teritorijoj būtų budintieji, kurie tvarką prižiūri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 26 rugsėjo 2007 - 20:06
QUOTE(Dios @ 2007 09 25, 23:15)
šitos muštynės dar palyginus "garbingos", kas pakankamai retai šiais laikais pasitaiko, bet šiaip ar taip -- smurtas yra vienareikšmiškai blogai, ir mokyklai tokios "akcijos" garbės nedaro.

doh.gif gal ir garbes nedaro blush2.gif bet tokiu mokyklu yra nedaug katros gali tokius dalykus pakavot,nuo visuomenes blush2.gif
Atsakyti

Знаете девочки, в наше время такого не было schmoll.gif , столкнулась только в Литве в русской школе (я была литовкой и времена Саюдиса) Но драки были тихие, шею намылила двоим и все, но не было такого doh.gif
Хотела поднять другую запись, но еще пока большое НО g.gif , девки -плакать будете Я человек с сильными нервами- сидела рыдала g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2007 09 28, 18:56)
doh.gif gal ir garbes nedaro blush2.gif bet tokiu mokyklu yra nedaug katros gali tokius dalykus pakavot,nuo visuomenes blush2.gif

nereikia kavot, reik su tuo kovot mirksiukas.gif

kaip suprantu, veiksmas vyko būtent mokyklos teritorijoje. šiaip tai pagal idėją turėjo kas nors įsikišt ir imtis atitinkamų sankcijų.
man tai iškart kyla abejonė, ar ta mokykla sugeba užtikrint vaiko saugumą.
tai gerai, kad čia dar palyginus nepavojingas "pasipešiojimas", kurį galima nurašyt ant vaikiškų išdykavimų.
bet kai tokie atvejai kaip Kaune... g.gif nemanau kad teisinga į tokius reiškinius nekreipt dėmesio.

beje, Šiaure, ar mėginai mokykloje aiškintis?
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 09 30, 19:30)
nereikia kavot, reik su tuo kovot  mirksiukas.gif

kaip suprantu, veiksmas vyko būtent mokyklos teritorijoje. šiaip tai pagal idėją turėjo kas nors įsikišt ir imtis atitinkamų sankcijų.
man tai iškart kyla abejonė, ar ta mokykla sugeba užtikrint vaiko saugumą.
tai gerai, kad čia dar palyginus nepavojingas "pasipešiojimas", kurį galima nurašyt ant vaikiškų išdykavimų.
bet kai tokie atvejai kaip Kaune... g.gif nemanau kad teisinga į tokius reiškinius nekreipt dėmesio.

beje, Šiaure, ar mėginai mokykloje aiškintis?

ka galima mokyklose aiskintis doh.gif paziurekit kas buvo marijampoles mokykloj kaip buvo mustynes merginu g.gif parode per zinias baisus buvo burbulas,o paskui viskas nurimo ir vel teka savo vaga verysad.gif ta mergaiciuke vel toj pacioj klasej ir vel tie patys veidai ir problemos verysad.gif kol musu valdzia mokinio ir mokyklos taisykliu nepakeis taip buvo ir bus.Vienu zodziu lasas juroj o kuo toliau tuo bus dar graziau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyyyta: 03 spalio 2007 - 12:47

НУ ЧТО МОГУ СКАЗАТЬ- МАЛЕНЬКАЯ ПОБЕДА 4u.gif
КОНЕЧНО НЕ ОБОШЛОСЬ БЕЗ ПОДКОЛКИ ОТ ДИРЕКТОРА blush2.gif , НО ТЕПЕРЬ НА УЛИЦЕ ДЕЖУРЯТ УЧИТЕЛЯ ОСТАЛОСЬ СОЗДАТЬ ШКОЛЬНЫЙ КОМИТЕТ drinks_cheers.gif ГОСПОДИ КАК Я ВСПОМИНАЮ ПАНЕМУНЬСКУЮ ШКОЛУ verysad.gif - ТАМ ТАКОЙ ДИРЕКТОР, ТАМ ТАКОЙ ПЕДСОВЕТ- КАЧУ ТУДА wub.gif ХОТЯ ВЫЯСНИЛА, ЧТО СОЦИАЛЬНАЯ СЛУЖБА И СТОЛОВАЯ- ХЕРНЕЙ ЗАНИМАЮТСЯ g.gif
Atsakyti
Na,gal ir nieko baisaus paciose mustynes, man baisiausia, kad aplinkui stovi tuntas vaiku ir visaip skatina mustis 2 berniukus ir darosi is to pramoga....
Atsakyti
pas buvo tas pats,sunu puole musti kam nepaskolino sasiuvinio,bet sunus buvo saunuolis kadnepasidave,daugiau tas berniukas nebesikabineja,sunus nenorejo skustis mes mes jam pritaremem,turim irgi nufilmuota medziaga,skaudu buvo ziureti i nufilmuota medziaga o kiti tikrai abejingi,jiems idomu kai musasi.
Atsakyti
Na man kazkaip tos pacios mustynes nelabai uzkliuvo,mano laikais ir visko buvo,nebuvau pavizdinga mergaite,nes kur tik mustynes ten visiur ir as dalyvaudavau,bet tik man labai baisu pasidare ki pamaciau ten toki stulpely doh.gif jai butu ant jo uzvirte juk vsio sakes gerai kad atsipirktu tik suzalojimais,o jai baisiau,o del kovos su tokiais as tai nezinau,kazkaip mano nuomone mokykla tikrai nepades ir nieko jie nedarys tik matyt tam kartui kad viska nugesint pazada kazka ir tuom ir pasibaige,nes atejo tokie laikai mokytojai patys bijo tu mokiniu tai kokia gali but kalba apie ju tramdyma,mano manymu,na bent jau as tai daryciau,jai nepadetu to kito berniuko tevai,ir nesutramdytu savo sunu as pati ji sutramdyciau ir taip atmalciau kad maza nepasirodytu,ir nebekiltu noras daugiau pries nieka sokinet,ir isvis kas cia per mada pasidare viska filmuot ir poto platint internetu doh.gif
O Šiaurės sunus malacius,ne is kelmo spirtas vaikis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svena: 15 lapkričio 2007 - 11:42