Tikrai keista, kad apatinis lakstas kietas liko

Tai gal lazanijos 'sluoksniavima' pradejai nuo laksto, o ne nuo baltojo pazado?

Nezinau, man visada tie lakstai issitroskina, nors baltojo padazo isvis mazai tepilu, kad nebutu taip riebu
Tuo paciu parasysiu mano megstamiausios lazanijos receptuka
Reikia:
lazanijos lakstu;
kalakutienos farso 300gr;
skardines konservuotu pomidoru;
pomirodu padazo puse stiklines (man skaniausias Heinz);
spinatu 200gr (naudoju sviezius);
mocarelos surio 200gr;
sviesto pora saukstu;
miltu pora saukstu;
pieno stikline;
druskos, pipiru.
Paruosimas: pirmiausia susmulkinu spinatus, pakepinu svieste. Tada atskirai kepu farsa, isgaravus sultims, idedu druskos ir pipiru bei pilu konservuotus pomidorus ir pomidoru padaza. Kelias minutes patroskinu, sudedu spinatus ir dar truputi patroskinu. Padedu i sali. Tuomet gaminu baltaji padaza: svieste pakepinu miltus, pilu piena ir maisydama kelias minutes pakaitinu. Viskas. I ''orkaitini' 'inda pilu siek tiek baltojo padazo, ant virsaus keliauja lakstai, tada mesos ir spinatu padazas, ant virsaus paslakstau baltojo padazo ir truputi tarkuoto surio, vel lakstai ir t.t. Ant virsutiniu lakstu pilu baltaji padaza ir likusi suri (daug). Ir i orkaite 180 laipsniu 40 minuciu. Beje, butinai uzdengiu folija, nudengiu likus 10 min iki kepimo pabaigos