Musu leliui lb skilineja lupu kampuciai, gal zinot koki tepaliuka ar siaip ka nors kas padetu?
trūksta vit A
o gal koki tepaliuka zn???
Man kai buvo tokios problemos tai sake truksta B vitamino - daugiau valgyti grudiniu kulturu produktu, daug vitB yra mielese..
QUOTE(Asta... @ 2007 09 20, 16:39)
Pradesite gerti vit. B ir uzgys lupu kampuciai
truksta vitaminu
yra labai geras "taukmedzio sviestas"- naturalus produktas,jis labai tinka suskeldejusiom vietom ir ypac vaikam, pati tepu, ir zandukus ir lupas, jo galim rast "locacitane" (prancuzu-kosmetika),
as tepu Eucerin lupu balzamu, nes mano vaikui taip pat trukinejo lupos iki kraujo, dabar lyg ir gerai....
Yra toks saltalankiu balzamas (su saltalankiu ir makadamiju aliejumi, Sibiro kedro balzamu), BIOderma-L, buna euro vaistinese prie visu ten vazelinu, ten tokia tubele su oranzine mase,
daikciumas, visa ziema didelis pagalbininkas, o siaip rimtesniam gydimui yra gaminamas tepaliukas vaistinese, cia jau reikia klausti savo gydytojos, ten is ivairiu komponentu (acicloviri 400mg,anaesthesini 0,25, lanolini, vitaminas a ir dar kai kas), ji kartais skiria kai serga stamatitu- tai daugiau natural. prod.
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 14:22)
yra labai geras "taukmedzio sviestas"- naturalus produktas,jis labai tinka suskeldejusiom vietom ir ypac vaikam, pati tepu, ir zandukus ir lupas, jo galim rast "locacitane" (prancuzu-kosmetika), 
O kur jo butu galima nusipirkti Vln
Mano mazyliui 4 men. ir jam uzteko salcio, nesant nuo masinos iki namu, kad lupyte suskiltu iki kraujo