Įkraunama...
Įkraunama...

Skilineja lupu kampuciai

Musu leliui lb skilineja lupu kampuciai, gal zinot koki tepaliuka ar siaip ka nors kas padetu? blink.gif g.gif
Atsakyti
trūksta vit A
Atsakyti
o gal koki tepaliuka zn??? unsure.gif
Atsakyti
Man kai buvo tokios problemos tai sake truksta B vitamino - daugiau valgyti grudiniu kulturu produktu, daug vitB yra mielese..
Atsakyti
zaizdelei pagydyt medum patepk biski wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2007 09 20, 16:39)
o gal koki tepaliuka zn??? unsure.gif

Pradesite gerti vit. B ir uzgys lupu kampuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
truksta vitaminu
Atsakyti
Sveikos!Prasau patarkite kuo galima patepti?? maziukui suskilo lupyte nuo vejo :verysad:Ar pries einant i lauka kuo nors tepat lupytes?gal zinot ar galima saltalaniu aliejum dabar patepti?
Mums dar nera 1.6 metuku.
Aciu.
Atsakyti
yra labai geras "taukmedzio sviestas"- naturalus produktas,jis labai tinka suskeldejusiom vietom ir ypac vaikam, pati tepu, ir zandukus ir lupas, jo galim rast "locacitane" (prancuzu-kosmetika), thumbup.gif
Atsakyti
as tepu Eucerin lupu balzamu, nes mano vaikui taip pat trukinejo lupos iki kraujo, dabar lyg ir gerai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotele: 20 lapkričio 2007 - 12:38
Yra toks saltalankiu balzamas (su saltalankiu ir makadamiju aliejumi, Sibiro kedro balzamu), BIOderma-L, buna euro vaistinese prie visu ten vazelinu, ten tokia tubele su oranzine mase, thumbup.gif daikciumas, visa ziema didelis pagalbininkas, o siaip rimtesniam gydimui yra gaminamas tepaliukas vaistinese, cia jau reikia klausti savo gydytojos, ten is ivairiu komponentu (acicloviri 400mg,anaesthesini 0,25, lanolini, vitaminas a ir dar kai kas), ji kartais skiria kai serga stamatitu- tai daugiau natural. prod. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 14:22)
yra labai geras  "taukmedzio sviestas"- naturalus produktas,jis labai tinka suskeldejusiom vietom ir ypac vaikam, pati tepu, ir zandukus ir lupas,  jo galim rast "locacitane" (prancuzu-kosmetika),  thumbup.gif

O kur jo butu galima nusipirkti Vln g.gif ? Tiklsiai adresa parduotuves... ax.gif

Mano mazyliui 4 men. ir jam uzteko salcio, nesant nuo masinos iki namu, kad lupyte suskiltu iki kraujo verysad.gif
Atsakyti