Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rasti šeimininkus?

sveikuciai smile.gif intensyviai ieskome svajoniu sklypo naujam namui. radome sena, apgriuvusia, negyvenama sodyba-kaip butu galima surasti jos savininkus, kad galetume paklausti ar neparduoda? kaimynai nieko apie juos nezino schmoll.gif
Atsakyti
Aktualus klausimas ir man. Man reikia suzinoti kas sklypo savininkai esancio netolise musu (su mumis nesiriboja). Vesim elektra, tai galvojam gal prisijungtu. Registru centras isduoda pazyma apie savininkus, bet tik apie sklypus, kuri ribojasi su mano sklypu...
Atsakyti
bijau, kad lieka nelegalus kelias-pasinaudoti pazintimis policijoje, bet as jie turi ta informacija?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 22, 12:25)
radome sena, apgriuvusia, negyvenama sodyba-kaip butu galima surasti jos savininkus, kad galetume paklausti ar neparduoda?

Policijoje gal ir galima g.gif, juk adresas yra; duomenis apie savininkus turi tureti apskrities zemetvarkos instancijos- matomai cia irgi reikia tureti pazistamu, nes nezinau ar duomenys yra viesinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subaru: 22 rugsėjo 2007 - 11:13
va del adsreso nezinau, tokiam ir tokiam kaime 5 troba nuo pradzios doh.gif
Atsakyti
nu jei kaimynai nežino, tai jau čia reikia pažinčių kažkokių kadastre ar žemėtvarkoj ieškoti, pagal to kaimo planus žiūrėti, nes kaimuose gatvių paprastai nėra, numerių tuo labiau
Atsakyti
O pas kaimo seniūną nueiti? bent jau aš kažko panašaus ieškočiau,jie dažnai žino kas ir kur.Tikiuosi ne nesąmonę parašiau blush2.gif Mes panašiai elgėmės,tai per kaimynus radom, o paskui savininkas sakė,kas pas juos seniūnas buvo(na lyg ir taip vadinasi ta kaimo valdžia blush2.gif ) ir taip pat apie tą sodybą kalbėjo.
Atsakyti
zinau kad zemetvarkininkai to rajono ar krasto jei jis didesnis turi duomenu kur kieno zeme yra. per juos galima bandyti. arba manau kaimiskosios seniunijos irgi tikrai gali padeti thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu biggrin.gif jau radom iseiti- ejom ne artimuju kaimynu klausti, o net uz keliu km esanciu-vienas nurode kas gali zynoti, tas kuris gali0- kita kuris giminaicius pazysta, o tas giminaicius pazystantis pacius giminaicius doh.gif lotuliukas.gif radom, aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 24, 14:26)
labai aciu  biggrin.gif  jau radom iseiti- ejom ne artimuju kaimynu klausti, o net uz keliu km esanciu-vienas nurode kas gali zynoti, tas kuris gali0- kita kuris giminaicius pazysta, o tas giminaicius pazystantis pacius giminaicius  doh.gif  lotuliukas.gif  radom, aciu uz patarimus  4u.gif

Sėkmės derantis smile.gif
Atsakyti