Loreta (12.10), Loretas italų mažybinis iš Laura lauro medis. Ispanų mieste Lloret de Mar stovi Loretos vardo istoriją iliustruojanti skulptūra. Pagal graikų mitą: saulės dievas Apolonas papriekaištavo meilės dievui Erotui, kad tas nėra galingas. Norėdamas įrodyti savo galią, Erotas persmeigė Apoloną meilės strėle ir jis įsimylėjo nimfą Dafnę. Apolonas pradėjo persekioti Dafnę, kuri jo nekentė, mat Erotas ją buvo persmeigęs neapykantos strėle. Nepakentusi persekiojimų, Dafnė paprašė tėvo Poseidono, kad paverstų ją Lauro medžiu.
bite-rite, www.day.lt rasi daug vardų su reikšmėmis
ir dar info iškok aukščiau esančioje temoje Vardai - naudinga informacija 
asmeninėj info rašai, kad dar 2 vaikus turi - tai čia klausk ir jų vardų reikšmių
bite-rite, www.day.lt rasi daug vardų su reikšmėmis

asmeninėj info rašai, kad dar 2 vaikus turi - tai čia klausk ir jų vardų reikšmių

mano sesuo Loreta ,tai reikes jai papasakoti ta istorija

Aciu.
et mazai musu Loretu beliko,gal koki seriala parodytu su musu vardu ar ka..

Na nereikia, kai būsim močiutės, anūkes, proanūkes galės pagal mus - Loretom - vadint, bus retas vardas

nzn kodel bet man tai nepatinka
Pries koki 10 metu, sis vardas man labai patikdavo. Dabar jau pasikeite skonis ir jis man tapo nebegrazus.
man tai ir Loreta

QUOTE(Renatita @ 2010 03 15, 23:49)
Pries koki 10 metu, sis vardas man labai patikdavo. Dabar jau pasikeite skonis ir jis man tapo nebegrazus.
man atvirkščiai - seniau labai nepatiko, o dabar labai patinka