Įkraunama...
Įkraunama...

Loreta

ax.gif Gal zinote ka reiskia?
Atsakyti
pažiūrėk čia
Atsakyti
Loreta (12.10), Loretas – italų mažybinis iš Laura „lauro medis“. Ispanų mieste Lloret de Mar stovi Loretos vardo istoriją iliustruojanti skulptūra. Pagal graikų mitą: saulės dievas Apolonas papriekaištavo meilės dievui Erotui, kad tas nėra galingas. Norėdamas įrodyti savo galią, Erotas persmeigė Apoloną meilės strėle ir jis įsimylėjo nimfą Dafnę. Apolonas pradėjo persekioti Dafnę, kuri jo nekentė, mat Erotas ją buvo persmeigęs neapykantos strėle. Nepakentusi persekiojimų, Dafnė paprašė tėvo Poseidono, kad paverstų ją Lauro medžiu.

bite-rite, www.day.lt rasi daug vardų su reikšmėmis mirksiukas.gif ir dar info iškok aukščiau esančioje temoje Vardai - naudinga informacija smartass.gif

asmeninėj info rašai, kad dar 2 vaikus turi - tai čia klausk ir jų vardų reikšmių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 23 rugsėjo 2007 - 09:04
mano sesuo Loreta ,tai reikes jai papasakoti ta istorija bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu.
Atsakyti
et mazai musu Loretu beliko,gal koki seriala parodytu su musu vardu ar ka.. biggrin.gif
Atsakyti
Na nereikia, kai būsim močiutės, anūkes, proanūkes galės pagal mus - Loretom - vadint, bus retas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus vardukas
Atsakyti
nzn kodel bet man tai nepatinka
Atsakyti
Pries koki 10 metu, sis vardas man labai patikdavo. Dabar jau pasikeite skonis ir jis man tapo nebegrazus.
Atsakyti
man tai ir Loreta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2010 03 15, 23:49)
Pries koki 10 metu, sis vardas man labai patikdavo. Dabar jau pasikeite skonis ir jis man tapo nebegrazus.

man atvirkščiai - seniau labai nepatiko, o dabar labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti